Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (27) összesen

Téma: Természetes szépség? Divat vagy nem divat?

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Alapbeállítás Természetes szépség? Divat vagy nem divat?

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok arra mit gondoltok, fiúk-lányok véleményére egyaránt érdekel. Manapság már annyira elterjedőben van hogy minden fiatal kislány sminkeli magát ennek okán meg 30 évesen úgy fog kinézni mint egy 50 éves. Szerintetek ez jó így, hogy egyre több lány csinál plasztikai műtétet és hasonló dolgokat? Szerintem az lenne a legfontosabb hogy a lányok el tudják fogadni magukat és hogy tegyenek a szépségükért de ne így...sportoljanak,pihenjenek eleget,persze lehet hogy nekik egy plasztikai sebész jelenti a könnyebb utat. Legyenek természetesek...ne nyomjon el mindent a smink. Szóval én a természetes szépségre szavazom, legalábbis nekem azok a lányok sokkal inkább bejönnek mint a műmacák.

Hasonló témák:

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Alapbeállítás re: Természetes szépség? Divat vagy nem divat?

Én személy szerint ezzel az egésszel úgy vagyok hogy, annyira nagyon felesleges a smink.. megyek az utcán és látom hogy a sok hülye kis picsa agyon van kenve, és ráadásul ebbe a nagy melegben még el is kenődik... na ilyenkor nagyon szoktam nevetni!
    De nem csak a fiatalokkal van itt a gond, hanem a sok hülye tv meg az internet által küldött szenny... ezektől a maszlagoktól veszik az ötletet... nekem van egy húgom, most pont ebbe a korba van és ( hála ) nem sminkeli ki magát agyonra... csak egy pici szempilla festés, és ennyi.
    DE, eddigi legnagyobb baklövést egy fiatalnál akkor láttam amikor mentem egy busszal...
    képzeljétek el azt, hogy a csaj szeme a feketeségbe és a rikító kékben tündökölt, és ehhez párosult még egy fantasztikus rikító rózsaszín rúzs, ja öltözéke: melegítő, haj: fésületlen...
    na gratulálok hozzá

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Én egyértelműen a természetes szépség mellett tenném le a voksomat. Mert szerintem az sokkal szebb és én többre tartom azokat a lányokat akik megküzdenek azért, hogy szépek legyenek, és nem pedig a könnyebb utat választják és fogják magukat és go el a plasztikai sebészhez. Szerintem sokkal jobb nekik egy adott nap végén a tükörbe nézni, hogy igen ezt a testet én hoztam össze és ezért komolyan megdolgoztam és nem a sebészemnek a kézügyességét mutogatom majd a strandon nyáron hanem azt, hogy én mit értem el a kemény munka árán. Azt én se tartom jó dolognak, hogy a lányok egyre fiatalabb korban kezdik ez a sminkelős cuccot. De ez még mindig nem akkora para szerintem, mint az hogy már a szloiba járás is egyre korábban elkezdődik. És ennek nagyon komoly hátrányai lehetnek a későbbiekben, mert mire elérik a 20éves kort addigra a bőrük úgy fog kinézni, mint a 40éveseké. Láttam, hogy a Nánási most nemrégiben indított egy ilyen versenyt ahol a természetes szépség mellett tette le a voksát. Nagyon díjazom ezeket a kezdeményeket, mivel ez sokkal jobb példával szolgál a felnövőben lévő nemzedéknek, mint azt ha lát valami teljesen mű celebet a tvben vagy még rosszabb az ha valakit a tengerentúlról néz ki magának a fiatal ember, mert ott még több ez a mű dolog.

Tagocska szilviszisza logója
    Hozzászólás
    4

szerintem mint mindenben itt is a mérsékletesség és a középút a jó. a smink nem arra való, hogy széppé tegyen, hanem hogy kiemelje rajtad, ami szép. csak meg kéne tanulni sminkelni...vagy sminkeshez járni:P

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Van 2 nővérem és azért amit látok tőlük azt szerintem mindenki el tudja sajátítani. Igaz most nem egy esküvői sminkre gondolok hanem csak a szimpla hétköznapira ami nem áll sok mindenből. A komolyabb sminkeket meg szerintem inkább sminkesre bízzák, azért hobbiból nem lehet megtanulni egy szakmát szerintem.

Tagocska szilviszisza logója
    Hozzászólás
    4

mégis elég sokan próbélnak egy szakmát hobbiból űzni:P
    hát de profi sminkest találni...:S

Tagocska Zsuzsu logója
    Hozzászólás
    2

Vannak jó profi sminkesek de tény hogy nem olcsón dolgoznak, szerintem egy átlagember az esküvő, operabál meg hasonló alkalmakon kívül nem tudja őket igénybe venni. Az egyik barátnőm sminkes és azért tudnak olyan praktikákat amiket kis kreativitással át lehet ültetni az otthoni, hétköznapi munkábajárós/bulizós sminkekbe is és remekül fel tudja dobni az összhatást )

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Hát ez a profi sminkelés nekem már egy kicsit művinek tűnik néha de ha a nők ezt szeretik... Pont holnap megyek fotózni egy ilyen nőcis eseményre (erre), biztos ott is lesznek hasonló szakmabeliek...na meg sok szép csaj

Tagocska szizsulány logója
    Hozzászólás
    15

Beszélő re: Természetes szépség? Divat vagy nem divat?

Én szerintem az nagyon becsülendő egy nőben, ha természetesen szép tud lenni. Egy kis smink (alapozó), nem gondolom, hogy ne lenne természetes. Szerintem a nem természetes dolgok a hajfesték, a sok smink, plasztika stb. Tudom értékelni azokat a nőket, akiknek nincs szüksége ezekre a praktikákra ahhoz, hogy jól nézzenek ki. És szerintem ezek a lányok sokkal szebben, mint azok, akik hidrogén szőkére festik a hajukat, és kétszer akkora szilikont tetetnek a mellükbe, mint ami illik a testükhöz....és szerintem a férfiak is az ilyen típusú lányokkal terveznek hosszabb távon. Egy szőke agyon festett cica- micával ( ) jó megjelenni egy buliba, vagy mutogatni, de ez a fajta szépség elmúlik, és szerintem ezt a pasik is tudják....

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Nekem egy nőnél mindenem a természetes szépsége. Szerintem egy kicsit gáz, ha egy nő csak egy tonnányi alapozóval, rúzzsal, púderrel meg efféle kencékkel tud csak szép lenni. Attól meg aztán végképp eldobom az agyam, hogy odamész egy "21" éves "korod béli" csajhoz, elkezdesz beszélgetni vele, és a végén kiderül, hogy csak 16 Na ezért rühellem egy fiatal lány agyon sminkkeli magát

Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: