Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 27 (27) összesen

Téma: Természetes szépség? Divat vagy nem divat?

Tag noncsi0915 logója
    Hely
    Budapest xx.ker.
    Hozzászólás
    47

Alapbeállítás re: Természetes szépség? Divat vagy nem divat?

Idézet kadel24 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Van egy nagyon jó példám erre a sminkes témára: Megismertem egy 16 éves lányt, teljesen véletlen keveredtünk egy társaságba. Mikor bemutattak minket egymásnak még csak elképzelésem sem volt hány éves lehet a lány, olyan 20-22-nek tippeltem. Nyár volt, rózsaszín szoknyában volt és természetesen pink sminkkel díszítette ki a szemhéját. A rúzs is élénk pink színű volt. Mint egy igazi barbilány.... Amikor megtudtam, hogy csak 16 éves, azonnal bevillant, hogy a szülei tényleg megengedik ezt vagy egyáltalán nem is tudnak róla... Borzalom!
    Erre nekem is van egy jó példám és nem magamat akarom "fényezni"!
    Nem szoktam magamat festeni,csak nagyon-nagyon ritkán,25 éves vok,de soha nem néznek 20-21-nél többnek.

scs
    scs nem elérhető
    Mentor scs logója
    Hozzászólás
    451

Van egy nagyon jó példám erre a sminkes témára: Megismertem egy 16 éves lányt, teljesen véletlen keveredtünk egy társaságba. Mikor bemutattak minket egymásnak még csak elképzelésem sem volt hány éves lehet a lány, olyan 20-22-nek tippeltem. Nyár volt, rózsaszín szoknyában volt és természetesen pink sminkkel díszítette ki a szemhéját. A rúzs is élénk pink színű volt. Mint egy igazi barbilány.... Amikor megtudtam, hogy csak 16 éves, azonnal bevillant, hogy a szülei tényleg megengedik ezt vagy egyáltalán nem is tudnak róla... Borzalom!
    Erről egy vicc jut az eszembe:

Egy pasi beül egy bárba és megismerkedik egy nagyon csinos fiatal nővel. Fél tucat ital elfogyasztása után meghívja őt a hotelszobájába. A nő örömmel belemegy. Miközben a szobában dumálnak és lekerülnek a ruhadarabok, a pasi megkérdezi:
    - Mondd csak, tulajdonképpen hány éves vagy?
    - Tizenhárom - jön a vonakodó válasz.
    - Tizenhárom??? Te jó Isten!!! Azonnal vedd vissza a ruhádat és tűnj el innen! - kiált rá halálra rémülten. A lány engedelmeskedik, majd csendesen elsétál az ajtóig, és visszafordulva halvány mosollyal megkérdi:
    - Babonás vagy, ugye?

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Idézet scs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Erről egy vicc jut az eszembe:

Egy pasi beül egy bárba és megismerkedik egy nagyon csinos fiatal nővel. Fél tucat ital elfogyasztása után meghívja őt a hotelszobájába. A nő örömmel belemegy. Miközben a szobában dumálnak és lekerülnek a ruhadarabok, a pasi megkérdezi:
    - Mondd csak, tulajdonképpen hány éves vagy?
    - Tizenhárom - jön a vonakodó válasz.
    - Tizenhárom??? Te jó Isten!!! Azonnal vedd vissza a ruhádat és tűnj el innen! - kiált rá halálra rémülten. A lány engedelmeskedik, majd csendesen elsétál az ajtóig, és visszafordulva halvány mosollyal megkérdi:
    - Babonás vagy, ugye?

Ha, ha, ha!!!! Jújjjjjj, de jót nevettem ezen! Először nem esett le, de aztán.... most meg itt fetrengek a gép előtt a röhögéstől!

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Most komolyan láttál már 24-25 éves csajt aki normális is ennyire durván kifestve?
    A fiatalok még mindent kipróbálnak amire azt hiszik menő, pléhbojos nyuszis szivárványcsoda... Az idősebbeknek már van annyi eszük, hogy nem...

Tagocska atomota logója
    Hozzászólás
    20

szokták mondani,hogy a kevesebb több.ez szerintem a sminkelésnél is így van,bár nekem mással van inkább bajom.nem igazán értem,hogy egyesek miért nem öltöznek az évszaknak megfelelően.szóval ha hideg van akkor sapka sál meg kényelmes meleg cipő.ehhez képest sokan magassarkú cipőkben egyensúlyoznak a latyakban úgy hogy közben ki van az egész derekuk...és ne mondja nekem senki hogy nem fáznak mínusz 10fokban.én inkább választom télen is a kényelmes meleg cipőket,amik nem áznak be és akkor sem vagyok bajban,ha leesik egy nagyobb mennyiségű hó.tavaly vettem egy Teva csizmát és sokkal jobb ebben járni télen

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

Annyira igazad van Atomota, hogy ennél jobban én sem tudtam volna elmondani. De abban nem értek egyet , hogy a kevesebb smink az feltétlenül jobb. Inkább úgy fogalmaznék, hogy természetesnek tűnjön, de lehet valaki szép természetes sok sminkkel. Mondjuk kevés embernek van tehetsége hozzá. Szoktam látni az utcán olyan kisminkelt lányokat, hogy nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne röhögjem szembe őket... Néha nem sikerül, és születtek már ebből elég kényes szituációk... :P

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    618

Idézet HurkaMarci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Annyira igazad van Atomota, hogy ennél jobban én sem tudtam volna elmondani. De abban nem értek egyet , hogy a kevesebb smink az feltétlenül jobb. Inkább úgy fogalmaznék, hogy természetesnek tűnjön, de lehet valaki szép természetes sok sminkkel. Mondjuk kevés embernek van tehetsége hozzá. Szoktam látni az utcán olyan kisminkelt lányokat, hogy nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne röhögjem szembe őket... Néha nem sikerül, és születtek már ebből elég kényes szituációk... :P
    Szerintem a smink nagyon kényelmetlen. El sem tudom képzelni, hogy ne vakarhassam meg a szemem, ne törölhessem meg a szám stb. Hogy lehet folyton arra figyelni, hogy el ne kenjek valamit magamon ? Engem mesterkéltté tenne. Persze, ha valaki vonzódik a sminkhez, ez nem akadály a számára. Vállalja a kényelmetlenséget is, ami ezzel jár... a krémeket,meg a körömlakkot azért én is szeretem, de az nem kenődik el!

Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104