-
Tagocska
Vélemények a vitaminkészítményekről
Hali,
az életformám mellett nehezen tudok normális mennyiségű vitaminhoz jutni, meg nincs is kedvem azt figyelni, hogy mikor, miből mennyit. Ezért gondoltam, beszereznék vmi olyan készítményt, ami segít a napi mennyiség meglétében. De mi alapján válasszak? Tudtok-e valamit ajánlani? Mik a tapasztalataitok?
-
Tagocska
re: Vélemények a vitaminkészítményekről
hát, nem egyszerű a kérdésed...
én majdnem mindenkitől mást hallok. van, aki élni sem tud a mindennapi vitaminjai nélkül, másoktól meg azt hallom, Isten Őrizz!!!
bárhogy is döntesz, egy biztos: ellenőrzött helyről, kereskedőtől vegyél ilyen készítményeket.
-
Tagocska
Szia!
Szerintem az a jó ha azt nézed mennyire szívódik fel a vitamin. Persze egyél sok gyümölcsöt és zöldséget de tényleg lehetetlenség minden nap pont anniyt enni mindenből amennyit kéne, nehéz ezt figyelni úgyhogy biztos jó ha valami kiegészítőt szedsz, de az is biztos hogy ha folyamatosan szeded nem tesz túl jót a májadnak. Szóval csak kúra szerűen 
-
Tagocska
Sziasztok!
Forgalmazok étrendkiegészítő termékeket. Ezekben ganoderma nevű gyógynövény van. Rengeteg fajta termék van : egészséges kávé, immunredszererősítő, lúgosító anyagcserefokozó...nagyonsok féle. akit érdekel írjon az emailemre ( liber.kata@citromail.hu ) és ott részletesen elmondok mindent.
-
Tagocska
Sziasztok!
Napjainkban egyre divatosabb és hangzatosabb az antioxidánsok bevitele, harc a szabad gyökök ellen.
A szabad gyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, amelyek képesek a szervezet bármely anyagában kárt okozni. A szabad gyökök rosszak lehetnek az
egészségünk számára. A szabad gyököket féken tartva az antioxidánsok jelenthetik az élet és a halál közötti különbséget, emellett befolyásolják, milyen gyorsan és
mennyire öregszünk… Az emberi szervezetben játszott szerepük egyszerűen csodálatos. (wikipedia)
Na most az a kérdés, hogy felgyorsult világunkban, tele elektroszmoggal, mennyire kell, vagy érdemes ideje korán gyermekeinknek ilyen antioxidánsokkal tele préselt
termékeket adnunk.
A téma abból adódik, hogy ezen az oldalon Naturlife termékeiben találtam gyerekeknek szánt készítményt 4 éves kortól.
Flavokids
Nem korai ez egy kicsit?
Összetevők: szőlőlé, szőlő-, feketecseresznye-, feketeribizli-velő, fructose, multivitamin keverék: (DL-?-Tocopherolacetat, Thiaminmononitrat, Riboflavin,
Pyridoxinhydrochlorid, Cyanocobalamin, Folic acide, Calcium-D-Pantothenat, Niacin, Biotin, Ascorbic acide, ß-Carotin, Maltodextrin), málna-, alma-, szilva-sűrítmény.
Olyan nagyon károsnak nem tűnik, ártani csak nem árt, de Ti mennyire tartjátok ezt indokolnak?
-
Tagocska
Halolaj-kapszulát szed valaki? Milyen tapasztalatok vannak vele?
Nekem bőr-köröm rendbehozásra kellene valami...
-
Ezekről korábban esett szó:
http://duma.forum.hu/f3/q10-omega-3-t19/
Már nem mai a bejegyzés.. és én azóta is szedem.. egy doboz utána 2-3 hét kihagyás.. aztán újra.. semmi rendszeresség.. de szerencsére ez nem is olyan szer, ami igényli a rendszerességet..
-
Tagocska
Az is nagyon fontos a vitaminok mellett, hogy megfelelő mennyiségű rostot kapjon a szervezet.
sőt van olyan rostkészítmény, amivel még fogyni is lehet egész jól, mert megköti a bevitt zsírok egy részét. Így a koleszterinszintet is csökkenti, szóval nagyon hasznos tud lenni.
Ha érdekel, tudok róla infót adni privátban. Érdemes utánanézni!