- A fiú-lány barátság
-
Tagocska
re: A fiú-lány barátság
Én szerintem fiú és lány között NINCSEN barátság! Az egyik fél úgyis többet akar, előbb vagy utóbb!
-
Tagocska
Nekem nehéz elképzelni,hogy így érezzek és ne szerelemnek hívjam!Pár nap után ilyen erős érzelmek!Neked aztán jó nagy szíved,meg önbizalomhiányod lehet!
-
Tag
Én hiszek abban, hogy léteik igazi fiú-lány barátság, bár személyes példával ezt nem tudom alátámasztani.
Eddig bármi ilyen barátságnak kinéző valami elkezdődött, rövid időn belül kiderült, hogy a másik fél szívesen összejönne...
én viszont nem, mert kezdettől fogva csak 'haverbarátként' nézek rá, nem potenciális 'barátbarátként'. 
Csak ugye egy visszautasítás után kinek van kedve tovább építeni egy lehetséges barátságot...?
-
Tagocska
nekem csak egyetlen barátom van, és az is a barátnöm egyben. szerintem nem letezik ilyen
-
Tagocska
szerintem ha valaki a barátod, akkor teljesen mindegy, hogy milyen nemű.
ha elég jól ismered és barátodnak tartod-és ő is így van ezzel-bármiről beszélgethettek és szerintem ennyivel ki is merül a barátság fogalma.ha átléptek egy bizonyos határt, az onnantól már nem barátság, tehát semmi köze nincs a "fiú-lány barátság" témához.