Oldal: 2 / 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (47) összesen

Téma: Megcsaltak... hogyan lehet túlélni?

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

Alapbeállítás re: Megcsaltak... hogyan lehet túlélni?

Lauda sztorija tényleg felettébb tanulságos...kísértések mindig vannak...ellent kell tudni állni...mondják.

Szerintem, ha egy kapcsolat rendben van, és tökéletesen működik, a felek nem csalják meg egymást, - akkor könnyű ellenállni - hisz ha szeretem a másikat, s klappol vele minden testileg-lelkileg, akkor miért lenne szükségem másra?
    Párom egyszer azt mondta: aki egyszer megteszi, megteszi többször is...s ha téged megcsalnak, s neked erre az a válaszod, hogy "visszacsalod", akkor semmivel nem vagy különb nála te sem...
    ebben is van valami, de ha mondjuk egyszer már megcsalt, akkor neki már nem mindegy?

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Véleményem szerint: bármi is történik egy kapcsolatban, embernek kell tekinteni a másikat és nem eszköznek. Persze, hogy hogyan viselkednék. ha engem megcsalnának, nem tudom, akkor tudnám csak megmondani, ha át kellene élnem. Más az elmélet és a gyakorlat. Arra nagyon ügyelnék, hogy úgy viszonyuljak a dologhoz, hogy utána MINDEN NAP bele tudjak nézni a tükörbe anélkül, hogy szembe kellene magamat köpnöm.

Tagocska tropical logója
    Hozzászólás
    1

Sziasztok uj vagyok itt!
    bevallom keserusegembe talatam ra csak erre az oldalra de tetszik.Hat igen!Velem is megtortent.Nagyabol elmeselem a tortenetet es kivancsi vagyok ti mit tenettek a hejembe.Szoval a kapcsolat tokeletes olyannyira hogy en buta eszre sem vettem semmit.A ferjem nagyon jo ember nagyon jo hozzam es eddig abban is biztos voltam hogy nagyon szeret.Harom eve elunk egyutt es mar ugy gondoltuk hogy mostmar johet egy kisbaba is amitol csak meg jobb lenne minden.Csakhogy mar lassan fel evvel ezelott
    halottam valamit egy baratnomtol ami a mai napig sem hagyott nyugodni.Azt mondta nekem hogy ameg en boldognak hiszem a kapcsolatomat a ferjemmel addig o mas nohoz jar amirol szinte mar mindenki tud csak en nem.A mindenki a ferjem baratai akiktol persze en sosem tudtam volna meg semmit.En persze rakerdeztem mert biztos voltam benne hogy a baratnom nem hazudik,amire o teljes 100 szazalekos hazudsagba kezdett es a baratnomre terelte a dolgot hogy o hazudik es en inkabb neki higgyek hisz o a ferjem.Nem nyugtatott meg teljessen de anyiba hagytam a dolgot foleg hogy kozbe el is koltoztunk mas varosba.De azert a bogar ott volt a fulembe mindig is.Aztan tegnap csinaltunk egy nagy beszelgetest amikor is ujbol feljott ez a tema es amikor nem is szamitottam ra bevalotta...Kopni nyelni nem tudtam szohoz sem jutottam percekig.Azota egy nap telt el,beszelgetni nem tudunk pedig o persze szeretne magyarazkodni de nincs erom hallgatni a szoveget hogy csak egyszer es az se volt jo stb.stb.Meg persze hogy engem szeret tiszta szivebol.Most ugy erzem hogy nem tudom en ezt magamba elraktarozni egyik naprol a masikra foleg azt hogy ennyire tudott nekem hazudni ameg en tokeletesnek hittem a kapcsolatunkat sot gyereket akartam neki szulni.Mit tanacsoltok hogyan tovabb???Mind a kettonknek masodik hazzasaga ez en 32 o 33 eves masok altal is osszeillo par vagyunk szinte sosem veszekedunk.Jo felesege vagyok nem szamoltatom el minden percevel csak ha mar nagyon gyanus...Soha nem tortent az en reszemrol meg csak felre nezes sem es o meg is bizik benem de en most mar hogy bizzak meg o benne?
    ami meg a dolgot bonyolitja hogy kulfoldon elunk szoval se baratno se rokon a szuleim meg sajnos nem elnek.Tehat tanacser nem fordulhatok senkihez csak magamhoz.Ezert szeretnek toletek tanacsot,velemenyt kerni.bocs ha tul hosszu voltam

Say Hello To My Little Friend netsound logója
    Hely
    Ha bármiben is tehetséges vagy, itt az ideje, hogy ezt mindenkinek megmutasd!
    Hozzászólás
    35

Mindenki saját magát tartja a legfontosabbnak. E nélkül nem lenne személyisége, vagy másokról alkotott vélkeménye sem.

Szerintem amikor valaki félrelép egy kapcsolatban, becsukja az éppen olvasott "könyvét" és egy másikat nyit ki erre az alkalomra.

Say Hello To My Little Friend netsound logója
    Hely
    Ha bármiben is tehetséges vagy, itt az ideje, hogy ezt mindenkinek megmutasd!
    Hozzászólás
    35

Vannak a könyvtárosok....

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

Ahha az ilyen könyvtárosokat kell agyoncsapni, aztán nyitogathatja az új könyveit...

Hozzászólás
    610

Mosoly re: Megcsaltak... hogyan lehet túlélni?

Nyugi, kedveseim. Én is könyvtáros vagyok. Jó lenne, ha nem akarnátok agyoncsapni. Előre is kösz.

Tagocska Muci logója
    Hozzászólás
    2

Sziasztok ! Végső elkeseredésenben fordulok hozzátok.33 éve élek házasságba a férjemmel. Két lányunk és két unokánk is van már. Eddig ugy gondoltam semmi gond a házasságunkal. Most vallotta be hogy 20 ével ezelőtt megcsalt,most már ő sem tudja miért tette,mi történt vele akkor.Ez egy személlyel volt 5-6 alkalom./Ezt mondta/
    Nagyon felkavart az egész,hogy tehetett velem ilyet.És miért most mondta el?Azt mondja azóta sem és ezután sem tessz többé ilyet. Mit tegyek? Segítsetek.Előre is kösszi.

Hozzászólás
    610

Gondolom, azért mondta el, mert már nem bírta magában tartani, nem akart tovább becsapni téged. Ezt inkább értékelmi kellene, mint megbüntetni érte (gondolom én). Biztosan nem könnyű a helyzeted, bizonyos "emésztési időre" van szükséged, hogy újra egyenesbe kerülj. Mivel az "eset(ek)" után is melletted maradt, ez azt jelenti, hogy rád van szüksége, nem másra. A saját lelkiismeretével úgyis neki kell elszámolni, én nem nehezíteném meg a helyzetét még pluszban. Egyszóval: szerintem bocsáss meg neki.

Tagocska Muci logója
    Hozzászólás
    2

Köszi sokat segitettél,hogy válaszoltál.Nem akartam sem a barátnőmmel sem a lányaimmal megbeszélni. köszi

A téma címkéi: