1 évig voltam együtt az exemmel(M), mikor életem szerelme(P) újra megjelent az életemben. A gond csak az volt, hogy 250 km-ra lakunk egymástól, így nehezn döntöttem, hogy otthagyjam-e a biztosan az újért. Az egész vége az lett, hogy az P.t választottam. De még 4 alkalommal együtt voltam M-el. Persze M. felvette a kapcsolatot P.vel, kitört a botrány. P szigoru feltételek mellett megbocsátott nekem, 2 naponta utaztam le Bp-ről 250 km-t délután, másnap reggel 5kor vissza munkába. Eltelt másfél év, nyaralás, karácsony, boldogság. P.vel a szilvesztert egy diszkóban töltöttük, ahonnan ált. én hamarabb hazamegyek (ha nincs kedvem már táncolni, én nem támasztom a pultot) és P. jön utánam, amikor neki is elég a buli. Január 1-én egyedül ébredek, hívom P-t, azt mondja hazament (szülökkel élünk, én 21, P. 23 éves), női megérzésem azt súgta, hogy P. hazuduk. Hívom hívom 10000x, erre felveszi egy nő.P. jött, ott laudt a npnél (ált.iskolai szerelme) de nem történt semmi, az egész azért van, mert nem tudta megemészteni amit tettem (másfél éve). Jó, túlléptem rajta, tegnap elmentünk bulizni, P. a szilveszteri lánnyal beszélget, mire P. barátja elkottyantotta, hogy P. és a lány többször találkozgattak és szerelmeskedtek, míg én bp-en voltam.
Úgy érzem vége az életemnek, nem tudom megemészteni, felfogni, hogy történhet ez velem. Ok, ha visszavágásról van szó, azt megértem, de a szilveszteri után (egész város előtt, én is ott voltam még buliban, mikor P. már a lánnyal flörtölt, miközben P. mondta, h várjam a pultnál amíg pisil, és persze nem jött vissza).
Azt mondta tegnap, hogy szeret, de nem szerelmes senkibe.
Reggel sírt, könyörgött, hogy bocsássak meg neki. Nem akarom elhinni, hogy nem szeret (nem az hogy nem tudom, hanem nem akarom).
Ma eljött hozzám, 2 órát zokogtam egyhuzamban.

LinkBack URL
About LinkBacks
Válaszol idézettel