és mi történt a pároddal? :O
Sziasztok!
A fáradtság és a kimerültség miatt nem kívánom már minden este a párom.
Ő minden este többször is akarja.
Eddig szinte mindig engedtem a kérésnek...
De így teljesen kipurcanok, gyerek , munka, háztartás, esti szex ezeket még elviseltem.
Élvezem vele a szexet de az amikor nagy nehezen elalszom (Ő persze az aktus után két percel már alszik is) majd ismét felkelt és addig piszkál mig nem szexelünk ismét ez már nem fér bele nekem.
Hajnalba kelek a gyerekhez....és ez így megy napról napra...
Totál kóma vagyok egész nap e miatt.
Nem érti meg pedig jópárszor beszéltünk róla.
Ez megy évek óta
A hétvégén betelt a pohár és megtettem amiről azt hittem soha nem leszek rá képes...
Megvédtem magam...
Elég furi volt ...
Nagyon régen csináltam már ijet, a párommal még természetesen soha...
Hasonló témák:
és mi történt a pároddal? :O
szerintem ugrott egyet..
azóta sem találják, valahol a föld körül kering, tuti![]()
![]()
viccet félretéve.. remélem segített, hogy itt kibeszélhetted a gondod..(nekem legalábbis segített.. azóta is röhögök
)
Hát amig csavartam neki addig nem tudott ugrani, mert egyből elkezdtek zsugorodni a golyói miközben megpróbáltak alul és felül szabadulni a kezem szoritásából.
Nyöszörgött egy pár percig utánna...
Megérezte mekkora "erő" lakozik a pici kezemben...
Remélem Tanultunk a dologból mindketten...
Ez kész!
Most őszintén. Nem lett volna jobb megbeszélni a dolgot? Vagy esetleg odaadni neki a gyerek/munka/háztartás kombóból valamelyiket, hogy ne legyen annyira aktív (te meg pihentebb lettél volna)?
Fura egy kapcsolat lehet, annyi szent.
Kedves scs - szívemből szóltál
Kedves Ivett!
Tudok neked jó tippeket adni! Szerencsére nincs vész, ha tényleg testileg is szükséged lenne a fiúra, ha egyébként nem lennél hulla fáradt. Úgy értem, ennek igazán örülhet a párod is, meg te is. Egyszerű megoldásokat tudok javasolni. Aludj naponta mondjuk 2 órával többet pl. így: oké, kedvesem, benne vagyok a napi mondjuk 2 "menetben", mert mázlid bvan: szeretlek. De: mondjuk minden második éjszaka te vagy az ügyeletes dajka éjjel! Én végigalszom az időmet (ha a bab még szopik, akkor persze ez nem jön össze. De ez csak kb. az első fél évben gond, utána végigalussza az éjszakát. Mármint a gyerek. Vagy: Oké, de te mosogatsz el helyettem minden nap este és tutujgatod a gyereket, amíg én nyugodtan megkajálok és netalán még fürödni is jut időm. Vagy: oké, de ha hazajössz amunkából, leviszed a babát sétálni, ha nagyobb, játszani a játszótérre, minimum 1,5-2 óra hosszára, amíg pihenek egy kicsit. Ha érti, amit mondasz neki, akkor jó. Ez esetben jól választottál annak idején. Ha csak les és nem ért semmit, akkor: tőmondatokban el kell ismételni az infót. Ha érti, de nem tetszik neki és felé van háborodva, akkor gáz van - nem is kicsit. Mivel ez azt jelenti, hogy ÖNZŐ, csupa nagy betűvel. Persze, ha szeretd, akkor megpróbálod e téren megváltoztatni, amihez sok sikert kívánok. Ha megérti és tudtok közösen változtatni, az maga a nagybetűs SIKER! Hidd el, ez a kis lecke igen jó hatással lenne a szexuális életetekre - is.
a barátnömnek is ugyanez a gondja. fáradt és semmi szex. az nem is lenne baj, viszont folyamatosan veszekszik, mert nem pihen. pedig mondtam mar nek h nem kéne...