"éjszakai sétára visz a Budai Várba" Ezen szerintem nincs mit beszélni, egyértelmű, hogy udvarol. (max meleg, akkor lehet, hogy így barátkozik![]()
)
Van egy kollégám,akivel már az elejétől nagyon jó a kapcsolatunk.Eddig is sokat nevetgéltünk,csipkelődtünk.Nekem már egy ideje tetszik, és mások szerint én is neki.Kb.1 hónapja munkán kívül is nagyon sokat vagyunk kettesben:éjszakai sétára visz a Budai Várba, kirándulni szoktunk,most pedig az Állatkertbe hívott.Mindig nagyon jól érezzük magunkat, és mondta is h nagyon szeret velem lenni.Nem történt még köztünk semmi, de úgy érzem egyre közelebb kerülünk egymáshoz.Nem szeretném félreérteni a közeledését,csak nem tudom eldönteni h csak barátilag tölti velem a szabadidejét vagy esetleg tetszem neki, és többet szeretne tőlem.
"éjszakai sétára visz a Budai Várba" Ezen szerintem nincs mit beszélni, egyértelmű, hogy udvarol. (max meleg, akkor lehet, hogy így barátkozik![]()
)
+1
Egyértelmű, hogy udvarol. Nincs az a férfi, aki egy vele nagyjából egykorú nőt nem udvarlási célból visz el sétálni éjszaka. Lehet, hogy kicsit félénk, azért nem kezdeményezett még jobban.