-
Tagocska
Reménytelen szerelmek
-
Tökfej
re: Reménytelen szerelmek
Élből láttam, hogy ilyen címmel és szmájlikkal ez aligha lesz egy happy end-es történet, de elég döbbenetes a történet. Nem tudom hány éves, de biztos fiatal vagy még ahhoz, hogy nagyon keseregned kellen. Többször van úgy az ember életében, hogy azt hiszi ennél nem lehet rosszabb, de az élet tele van meglepetésekkel. A te helyzeted is megoldódik.
-
Tag
ezzel csak egyetérteni tudok.
-
Tagocska
-
Tagocska
szia!nos én is jártam már ebben a cipőben.szerelmes voltam egy pasiba akit ha meg láttam vagy csak hozzám szólt hevessbben dobogot a szivem.ritkán taliztunk de amikor össze jött a randi nem kellettek szavak,csak amit két szerelmes ember érez egymás iránt.de valami meg változott,és ugy éreztem a szivem összetört.sokat nagyon sokat sirtam miatta.vártam mikor jön haza ,mert egy utcában laktunk és ha már nem lehettünk együtt legalább lássam.nehéz volt nélküle ,tapra álltam.ennyi!
-
Tagocska
Szia!
Nem vagy könnyű helyzetben! tudom, hogy mit érzel,de hidd el, az idő mindent meg fog oldani, és eljön a nagy Ő neked is, aki majd feledteti veled mindezeket!
Sok sikert! Üdv!
-
Tagocska
Meghökkentő... Remélem minden renbe fog jönni! Szurkolok! Próbálj meg mással foglalkozni, élvezni az életet.
Egyik kedvenc idézetem: "A probléma az, hogy álomvilágban élünk, örökké a múltba, vagy a jövőbe nézünk, ahelyett, hogy élveznénk a jelen pillanatot."
És ez sokszor milyen igaz... nem?
-
Tagocska
hello mindenki!jelen pillanatban most dobot ki a barátom!mi az ok?nem tudja csak időd kér!mit csináljak?össze vagyok törve zokogok,és nem tudom lesz e még belölünk valami!
-
Tagocska
Szia!
A titokzatos vonzalom oka lehet a testvériség is. Úgyértem a testvérek között van egy különleges kötődés és talán pont ezt éreztétek és értettétek félre.
-
Tagocska
Egyet értek az előttem szólóval !!!