Oldal: 1 / 4 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (35) összesen

Téma: Reménytelen szerelmek

Tagocska hannacska logója
    Hozzászólás
    2

Mosoly Reménytelen szerelmek

Tudom hogy hihetetlennek fog tűnni ez az egész történet de ebből minden szó igaz!

Körülbelül 1.5 éve kezdődött minden a szüleim válásával!Apukám múlt év júniusába elköltözött tőlünk a barátnőjéhez,akiről tudni kell hogy 19 évvel ezelőtt a menyasszonya volt neki.Ezzel még nem is lenne semmi gond, igaz nehéz volt megszokni hogy nem anyuval látom de ez a könnyebbik része volt.Ezután kezdődtek a bonyodalmak!Mi is megismerkedtünk a barátnővel és utána jöttek a fiai.... Már az első pillanattól kezdve szimpatizáltam az idősebbik fiúval (őt nevezzük Rolandnak), ez látszott is rajtunk...! Roland és én köztem nagyon jó kapcsolat alakult ki, perzselt a levegő körülöttünk!Először nem akartam észrevenni mivel akkor már 1 éve párkapcsolatban éltem, szerettem a páromat!Aztán teltek múltak a hónapok és egyre jobban éreztem hogy nekem ez a fiú kell! Azt tudni kell még hogy mikor apukámnál voltunk én a fiúval aludtam egy szobában, mert a szülők nem vették észre rajtunk hogy mi történik bennünk,nem is gyanakodtak! És egyik este Roland megcsókolt engem... ezután persze az is észre vette aki nem akarta oda voltunk egymásért! Sajnos én akkor nem őt választottam szülők miatt stb....! De most egy évvel később(még mindig párkapcsolatban élek) ismét szikrát kapott a szerelmünk és eltökéltük hogy ha törik ha szakad mi együtt leszünk! Aztán jött egy váratlan fordulat és Roland azt mondta hogy ő nem akar tőlem semmit,jobb a békesség a szülőkkel!!!Teljesen kiborultam és küzdöttem érte... és miután mindent bevallottam apukámnak ő egy döbbenetes hírt közölt vele....... még kimondani is borzasztó de ők( apukám és barátnője) azért ellenezték a kapcsolatunkat mert Roland a FÉLTESTVÉREM!!! Ezek után felborult az életem teljesen.. nem találom a helyemet és igazságtalannak érzem az életet hogy 19 év után kellett megtudnom hogy van egy bátyám akibe ráadásul szerelmes vagyok!Úgy érzem magamat mintha egy szappanoperába csöppentem volna bele és remélem egyszer felébredek! De tudom hogy ez a rideg valóság.... és ez nagyon elkeserít!

Tökfej Bagi Zoltán logója
    Hozzászólás
    112

Alapbeállítás re: Reménytelen szerelmek

Élből láttam, hogy ilyen címmel és szmájlikkal ez aligha lesz egy happy end-es történet, de elég döbbenetes a történet. Nem tudom hány éves, de biztos fiatal vagy még ahhoz, hogy nagyon keseregned kellen. Többször van úgy az ember életében, hogy azt hiszi ennél nem lehet rosszabb, de az élet tele van meglepetésekkel. A te helyzeted is megoldódik.

Tag Agaras logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    70

ezzel csak egyetérteni tudok.

Tagocska hannacska logója
    Hozzászólás
    2

Köszönöm kommentedet! Igen még fiatal vagyok (18 éves) de nagyon kiborított ez a fordulat az életemben! De talán egyszer elfelejtem és feldolgozom magamban hogy a saját bátyámmal.... persze akiről ezt nem tudtam! :-( Köszönöm a bíztatást így ismeretlenül is! Szép napot kívánok!

Tagocska boszorkány logója
    Hely
    hajós
    Hozzászólás
    19

Király re: Reménytelen szerelmek

szia!nos én is jártam már ebben a cipőben.szerelmes voltam egy pasiba akit ha meg láttam vagy csak hozzám szólt hevessbben dobogot a szivem.ritkán taliztunk de amikor össze jött a randi nem kellettek szavak,csak amit két szerelmes ember érez egymás iránt.de valami meg változott,és ugy éreztem a szivem összetört.sokat nagyon sokat sirtam miatta.vártam mikor jön haza ,mert egy utcában laktunk és ha már nem lehettünk együtt legalább lássam.nehéz volt nélküle ,tapra álltam.ennyi!

Tagocska lenchy logója
    Hozzászólás
    1

Szia!
    Nem vagy könnyű helyzetben! tudom, hogy mit érzel,de hidd el, az idő mindent meg fog oldani, és eljön a nagy Ő neked is, aki majd feledteti veled mindezeket!

Sok sikert! Üdv!

Tagocska Katicsek logója
    Hely
    Mikepércs, Hajdú-Bihar megyében
    Hozzászólás
    6

Meghökkentő... Remélem minden renbe fog jönni! Szurkolok! Próbálj meg mással foglalkozni, élvezni az életet.
    Egyik kedvenc idézetem: "A probléma az, hogy álomvilágban élünk, örökké a múltba, vagy a jövőbe nézünk, ahelyett, hogy élveznénk a jelen pillanatot."
    És ez sokszor milyen igaz... nem?

Tagocska boszorkány logója
    Hely
    hajós
    Hozzászólás
    19

hello mindenki!jelen pillanatban most dobot ki a barátom!mi az ok?nem tudja csak időd kér!mit csináljak?össze vagyok törve zokogok,és nem tudom lesz e még belölünk valami!

Tagocska zizü logója
    Hozzászólás
    7

Szia!

A titokzatos vonzalom oka lehet a testvériség is. Úgyértem a testvérek között van egy különleges kötődés és talán pont ezt éreztétek és értettétek félre.

Tagocska menetel logója
    Hozzászólás
    18

Egyet értek az előttem szólóval !!!

Oldal: 1 / 4 1234 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: