Oldal: 2 / 4 ElsőElső 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (35) összesen

Téma: Reménytelen szerelmek

Tagocska sunnyogó logója
    Hozzászólás
    21

Alapbeállítás re: Reménytelen szerelmek

annak örülj, hogy ez még azelőtt kiderült, mielőtt még bármi komolyabb történt volna!... És igen, mindig úgy érzed, hogy ebből sosem fogsz tudni kilábalni, de hidd el, mindent túlél az ember! túl leszel ezen is, és jön egy rendes fiú majd..

Tagocska quicksand logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    9

egy rendes fiú nekem is jöhetne már.

Tagocska csilluscica logója
    Hozzászólás
    3

hát olyan már nekem is kijárna

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Zavarban re: Reménytelen szerelmek

Ezen fórumon csupa rendes fiú van!

Tagocska csilluscica logója
    Hozzászólás
    3

van egy bnőm aki miota nincs pasija minden este amikor kimegyünk részegre issza magát és megismerkedik mindig valamilyen akárki sráccal és összejön vele..amit azért kicsit kezd eltávolítani tőle..
    erről mi a véleményetek? hogy lehetne a helyében ezt a dolgot kezelni?

Tagocska ildo13 logója
    Hozzászólás
    7

Teljes mértékben egyet értek veletek

Tagocska kis harcos logója
    Hozzászólás
    1

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Egy kis segítséget kérnék.
    Kezdem az elején.

Egy éve megismertem egy számomra nagyon kedves lányt, azóta csak rajta jár az eszem és nem nagyon érdekel más. Amennyire tudom elhalmozom ajándékokkal. Ő a legjobb barátjának tart, de én többet szeretnék. Pár probléma ezzel kapcsolatban van. 1. most van barátja (de nem mindig boldog a kapcsolatban sőt) 2. nem tudom még hogyan adhatnám a tudtára hogy megőrülök érte.
    Sokat gondolkozom azon hogyha a legjobb barátjának tart akkor érdemes lenne e egy barátságot szerelemre fordítani?
    A koleszban nap mint nap találkozunk ez elkerülhetetlen és még ha nem is próbálok figyelni arra hogy szeretem a szemem sarkából akkor is figyelem. Nagyon jó barátok vagyunk! De többet szeretnék!

Pár hozzászólás és jó tanács jól jönne!

Köszi!

F!x
    F!x nem elérhető
    Tag F!x logója
    Hely
    Érd
    Hozzászólás
    41

Boldogtalan re: Reménytelen szerelmek

Üdv

Szeretek iszonyatosan egy lányt és másfél év után elég rossz kapcsolatban váltunk el és ez az amit nagyon de nagyon bánok Sajnos 3 hónap után is kimondom de csak itt és csak most...

csak most az egyszer... :'(

Szeretlek Anett, mindennél jobban!!! (L)

Jó éjt Nektek és becsüljétek meg ha van kit szeret a szívetek és ki szereti a szívetek és elfogadja a szívedet!!!

// Egy F!x pont az életedben.. // |TheOriginalF!x|

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Nagyon sajnálom F!x!!!

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Idézet kis harcos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Egy kis segítséget kérnék.
    Kezdem az elején.

Egy éve megismertem egy számomra nagyon kedves lányt, azóta csak rajta jár az eszem és nem nagyon érdekel más. Amennyire tudom elhalmozom ajándékokkal. Ő a legjobb barátjának tart, de én többet szeretnék. Pár probléma ezzel kapcsolatban van. 1. most van barátja (de nem mindig boldog a kapcsolatban sőt) 2. nem tudom még hogyan adhatnám a tudtára hogy megőrülök érte.
    Sokat gondolkozom azon hogyha a legjobb barátjának tart akkor érdemes lenne e egy barátságot szerelemre fordítani?
    A koleszban nap mint nap találkozunk ez elkerülhetetlen és még ha nem is próbálok figyelni arra hogy szeretem a szemem sarkából akkor is figyelem. Nagyon jó barátok vagyunk! De többet szeretnék!

Pár hozzászólás és jó tanács jól jönne!

Köszi!
    Én azt gondolom, hogy ha igazán jó barátok vagytok, az már számodra fél siker, hogy elhódítsd a szívét is....
    Én azt javasolnám, hogy legyél Te az Ő árnyéka, ha csak lehet legyél ott mellette, menjél Vele könyvtárba, beszélgess Vele általános, iskolai dolgokról és csak néha egy-két szóban tegyél burkolt utalást a kettőtök viszonyának rendezése érdekében. Ha lehet tegyetek együtt kisebb közös programokat, amelyeken a Te fesztelen viselkedésed alapján véleményt alkothat Rólad és talán viszonyít is a jelenlegi kapcsolatához. Egy biztos, Neked jobbnak és érdekesebbnek kell lenni, mint annak a fiúnak akivel most együtt jár. Tegyél róla, hogy így legyen!!!! Mindazonáltal pedig legyél bátor, de sohase legyél szemtelen, mindig tiszteld a másikban az embert. Ez azonban nem zárja ki, hogy a magad érzelmeiről valljál Neki, de nem elsietve és egyszerre nem nagy mennyiségben, mert megijed és nem fog nyilatkozni. Szóval legyél Te az árnyéka és meglátod, hogy egyszer a két árnyék összeborul....
    Nos ehhez kívánok Neked kitartást és őszinte boldog érzéseket...

A téma címkéi: