Nem, értek mindent. Te nagyon szeretsz egy lányt és úgy érzed nem így volt megírva a Nagy könyvben a kapcsolatotok vége. Tökéletesen megértem, mennyire szeretnéd őt a karjaidba zárni, DE NEM LEHET!!!Hisz még most is sokat gondolsz rá! :,(
Köszi, ez jólesettKedves Tőled. Én is sajnálom, de mit lehet tenni.. nem tudom, hogy érted - e sztem zavarosan írtam le.. na mind1
Hogy vagy? ( nálam ez az örök kérdés
( mentő kérdés is ) )
Nem, értek mindent. Te nagyon szeretsz egy lányt és úgy érzed nem így volt megírva a Nagy könyvben a kapcsolatotok vége. Tökéletesen megértem, mennyire szeretnéd őt a karjaidba zárni, DE NEM LEHET!!!Hisz még most is sokat gondolsz rá! :,(
Ha tudni akarod, hányadán állsz, vele, mondd meg neki, mit érzel? Ha elküld valahova, akkor felejtsd el (akkor komoly a kapcsolata a barátjával. Ebben az esetben ne tedd tönkre azt, akit állítólag szeretsz). Ha más történik,akkor is légy korrekt és vedd figyelembe a vetélytárs emberi mivoltát is.
Hy. Van egy lány aki tetszik. Kb 2 hónapja egy buliban elcsattant egy csók is, majd nem sokkal később eltűnt. Mint kiderült egy másik srác is tetszik neki, sőt abba szerelmes is, velem viszont csak barát szeretne lenni. Aztán kb egy hete beszélt a másik sráccal és vele is megbeszélte h csak barátok lesznek. Tegnap pedig átjött hozzám filmezni, nálam is aludt, de nem kezdeményeztem, hogy tartsam magam ahhoz h ő csak barátkozni akar. Jól tettem?
Másik kérdés:
Azt azért tudni kell rólam, hogy kb 1 éve szakított velem a barátnőm (2,5 év után). Elég nehezen tettem túl magam rajta... Ami a lényeg: az 1 év alatt, mióta egyedülálló vagyok, 7 lánnyal volt szexuális kapcsolatom (többnyire 2-3 éjszaka) de egyikkel sem éreztem különösebb kapcsolatot. Ezt elmondtam az említett lánynak. De ezen nem lepődött meg, mert már hallotta rólam, hogy én olyan egyéjszakás típus vagyok!
Olyan sok lenne ez a 7, egy év alatt??