Oldal: 4 / 4 ElsőElső 1234
Eredmény: 31 - 35 (35) összesen

Téma: Reménytelen szerelmek

Tagocska carrol logója
    Hozzászólás
    6

Alapbeállítás re: Reménytelen szerelmek

Idézet Bíborvirág eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    No comment
    Ezt igennek vegyem?

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Idézet carrol eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt igennek vegyem?
    Az a baj, hogy te sem tűnsz "igazi"-gyanúsnak. Egy nő nem szennyes fehérnemű, hogy ha összekoszoltam, bedobjam a szennyesbe. Nem használati tárgy. Homo sapiens, akárcsak te (?). A no comment azt jelenti egyébként, hogy "nincs mit mondanom".És tulajdonképpen nincs is.

Tagocska beuska logója
    Hozzászólás
    1

Nem tudom, de nekem a szerelemmel eddig csak gondjaim voltak. Valamit én rontok el, csak azt nem tudom, hogy mitVan olyan, hogy na ezeket necsináld ha jót akarsz?

Tagocska KiwiWiki logója
    Hozzászólás
    21

Idézet hannacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tudom hogy hihetetlennek fog tűnni ez az egész történet de ebből minden szó igaz!

Körülbelül 1.5 éve kezdődött minden a szüleim válásával!Apukám múlt év júniusába elköltözött tőlünk a barátnőjéhez,akiről tudni kell hogy 19 évvel ezelőtt a menyasszonya volt neki.Ezzel még nem is lenne semmi gond, igaz nehéz volt megszokni hogy nem anyuval látom de ez a könnyebbik része volt.Ezután kezdődtek a bonyodalmak!Mi is megismerkedtünk a barátnővel és utána jöttek a fiai.... Már az első pillanattól kezdve szimpatizáltam az idősebbik fiúval (őt nevezzük Rolandnak), ez látszott is rajtunk...! Roland és én köztem nagyon jó kapcsolat alakult ki, perzselt a levegő körülöttünk!Először nem akartam észrevenni mivel akkor már 1 éve párkapcsolatban éltem, szerettem a páromat!Aztán teltek múltak a hónapok és egyre jobban éreztem hogy nekem ez a fiú kell! Azt tudni kell még hogy mikor apukámnál voltunk én a fiúval aludtam egy szobában, mert a szülők nem vették észre rajtunk hogy mi történik bennünk,nem is gyanakodtak! És egyik este Roland megcsókolt engem... ezután persze az is észre vette aki nem akarta oda voltunk egymásért! Sajnos én akkor nem őt választottam szülők miatt stb....! De most egy évvel később(még mindig párkapcsolatban élek) ismét szikrát kapott a szerelmünk és eltökéltük hogy ha törik ha szakad mi együtt leszünk! Aztán jött egy váratlan fordulat és Roland azt mondta hogy ő nem akar tőlem semmit,jobb a békesség a szülőkkel!!!Teljesen kiborultam és küzdöttem érte... és miután mindent bevallottam apukámnak ő egy döbbenetes hírt közölt vele....... még kimondani is borzasztó de ők( apukám és barátnője) azért ellenezték a kapcsolatunkat mert Roland a FÉLTESTVÉREM!!! Ezek után felborult az életem teljesen.. nem találom a helyemet és igazságtalannak érzem az életet hogy 19 év után kellett megtudnom hogy van egy bátyám akibe ráadásul szerelmes vagyok!Úgy érzem magamat mintha egy szappanoperába csöppentem volna bele és remélem egyszer felébredek! De tudom hogy ez a rideg valóság.... és ez nagyon elkeserít!
    Hát ez nagyon szörnyű érzés lehet, totál együtt érzek Veled! Sajnos volt már hasonló a világtörténelemben, és voltak olyanok is, akik a társadalmi nyomás ellenére összejöttek és együtt vannak! Mondjuk állítólag a féltestvéri kapcsolat az nem olyan közeli, hogy magas százalékban fenn állna az esélye, hogy a gyerekeitekben ez fejlődési rendellenességet okozna... Volt erről egy érdekes dokufilm a Spektrumon!
    Nem egy könnyű helyzet, szurkolok, hogy megoldódjon a dolog...

Tagocska Anathiel logója
    Hozzászólás
    7

Nekem eddig sajnálatos módon csak reménytelen szerelmeim voltak....és a lista csak bővül.
    ÚGy érzem mindig elkövetem azt a hibát,hogy beleszeretek valakibe szinte első blikkre,neki meg persze,hogy nem én kellek...de "másra" meg jó vagyok...

Oldal: 4 / 4 ElsőElső 1234

A téma címkéi: