Oldal: 1 / 9 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (88) összesen

Téma: Blu-ray

Tagocska LaciHun logója
    Hozzászólás
    27

Alapbeállítás Blu-ray

Ezt a topicot azért indítottam, mert szeretnék egy blu-ray írót vásárolni, de előtte több ember véleményét ki szeretném kérni a témában.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás re: Blu-ray

Ehhez sajnos nem értek, de amíg megoldható (nem egy file az egész) 1 blu-ray diszk helyett 2-3 DVD-n a dolog, addig, a jelen ára mellett nem érdemes. Én tippem, várj vele egy kicsit, számtech. cucc, hihetetlen módon fog esni az ára. Egy félév és fele annyi. Most még nem éri meg szerintem.

De ez csak az én véleményem, biztos tud valaki ennél okosabbat is mondani róla.

Tag Lipteek logója
    Hozzászólás
    90

Alapbeállítás Blu-ray

Sziasztok!
    Nem szándékozok vásárolni, mert még én is nagyon drágának tartom. De eljön az ideje, annak is mikor ekkora discekre lesz szükség, illetve már nem lesz enyire drága. Ma még meg vagyok 25 meg 50 gigás adathordozók nélkül. Ti ki tudnátok használni a kapacitását valamire?

Tagocska zsoltika86 logója
    Hozzászólás
    2

Véleményem szerint azért fölösleges, mert vesz az ember egy 500-750Gbos vincsesztert és azt csinál vele amit akar... Árban ugyan ott van mintha venne egy lemezt...
    Ha rám hallgatsz akkor vársz még a dologgal,sorra jönnek ki az új blu-ray írók, ha lesz elég a piacon, akkor baromi sokat fog esni az ára.

Tag Lipteek logója
    Hozzászólás
    90

Egy vinyó sokszor egyszerűbb tud lenni. És jelen esetben még olcsóbb is. Viszont ha azt mérlegeled, hogy ha az egyben száll el. Míg a lemezek csak egyesével. Hát kinek mi éri meg.
    Szerintetek melyik a biztonságosabb tárolási forma?

Tagocska LaciHun logója
    Hozzászólás
    27

Az a baj h nekem 1 héten belül kéne az író. Kinéztem most egyet LG márkájú. Szerintem inkább szálljon el egy lemez írási hiba miatt, mint egy egész vinyó amin mondjuk fél TB vagy 1TB van...

Tagocska zsoltika86 logója
    Hozzászólás
    2

Figyelj,nekem van egy, két éves WD 320Gb-os külső merevlemezem, van rajta olyan 30-40gb szabad hely,napi rendszerességgel használom, cipelem magammal,szóval le van szerencsétlen strapálva... semmi baja az ég egy adta világon!
    Dvd-k közül viszont ha kifogsz egy nem jó márkát vagy csak egy selejtes darabot akkor így jártál... Szerencse is kell persze a dologhoz, de én mégis azt mondom hogy jobb ma egy vinyó mint holnap egy lemez :P

Tag Rozmar logója
    Hozzászólás
    74

Még én is a HDD-kre esküszöm, de ha 2009ben nagyon lemegy a Blu-ray ára akkor lehet átváltok. Ha jól emlékszem a dvdk ára is horribilis összegről indult...

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Ha mindenképpen vásárolni akarsz..

http://www.argep.hu/main.asp?suche=blu-ray&x=0&y=0

http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=blu-ray

én innét szoktam kezdeni..aztán egy-egy márkára külön rákeresek..

Tag BlackB logója
    Hozzászólás
    61

Csodálkozom, hogy míg a vinyók felmerültek itt alternatív megoldásként, a pendrive-ok viszont nem.
    Gyorsak, kicsik, strapabírók, már a tárolási méretük is megfelelő. Én inkább ezekben látom a jövőt.

Oldal: 1 / 9 123456 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi: