Oldal: 2 / 9 ElsőElső 1234567 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (88) összesen

Téma: Blu-ray

Tag Rozmar logója
    Hozzászólás
    74

Alapbeállítás re: Blu-ray

Én a pendrivokat inkább csak kisebb adatokra használnám, mert ha belegondolsz mire 8 gigát átmásolsz egy pendrivera, addig 2 dvdt is simán megírsz.

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Hmm, nemlég láttam az LG blu-ray reklámját meg már annyi mindent hallottam ezekről az új szabványokról, hogy egész meghozta a kedvemet, hogy utánajárjak ennek a témának.

Kár, hogy még ennyire drága, de csak idő kérdése, hogy mikor mennek le az árak...

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Szerintem is megéri egy kicsit még várni mert mint szinte minden a számtek cuccok között ennek nagyon gyorsan fog esni az ára.... és ha már egy kicsit olcsóbb kett akkor már biztos érdemes lesz beruházni rá hiszen a dvd is simán kiütötte a cd-t és már egyre több jót hallok a blu-rayről. Például már a sérülékenységét is megoldották láttam róla egy vidit ahol tesztelték hopgy mit bír és elég jól helytállt csaqk a kést nem bírta :P

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

De az üres lemezekből is több kategória van.
    Ami strapabíró, az értelemszerűen drágább.
    A nem edzett, az jóval olcsóbb, valszeg ezek fognak hamarabb elterjedni, ezek közül én eddig csak az LG termékeivel találkoztam

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Igen persze tudom hogy a gyengébb amelyik nem olyan tartós az olcsóbb, de azt szerintem nem éri megvenni mert még az adataid is elvesznek

Tagocska LaciHun logója
    Hozzászólás
    27

Hát meg is vettem a Blu-ray írót. LG-re esett a választásom, vettem még mellé 2 lemezt is, hogy kipróbáljam mire is képes. Az egyik fullosan teletöltött blu-ray lemezt 45 perc alatt ki is írta szépen. Meg vagyok vele elégedve nem volt rossz vásár. És a lejátszó egyből be is olvasta azzal sem volt semmiféle probléma.

Tagocska keruu logója
    Hozzászólás
    9

Az zsír!
    Akkor nem rossz a dolog? Én is szemeztem vele, nagyon gondolkodom, hogy karácsonyra meglepem magam vele.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Idézet LaciHun eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát meg is vettem a Blu-ray írót. LG-re esett a választásom, vettem még mellé 2 lemezt is, hogy kipróbáljam mire is képes. Az egyik fullosan teletöltött blu-ray lemezt 45 perc alatt ki is írta szépen. Meg vagyok vele elégedve nem volt rossz vásár. És a lejátszó egyből be is olvasta azzal sem volt semmiféle probléma.

No, örülök, hogy végül sikerült találnod megfelelőt.. meg, hogy megosztottad velük. kicsit most irigykedek.. jó cucc lehet..

Tagocska LaciHun logója
    Hozzászólás
    27

Nem panaszkodom

Bár furcsa volt, hogy a régi 4,7 helyett most 25 Gb-t láttam a DVD-n azaz Blu-ray Discen

Tagocska keruu logója
    Hozzászólás
    9

Szegény....... nehéz lehetett
    És mennyibe volt az író?

Oldal: 2 / 9 ElsőElső 1234567 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi: