Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (20) összesen

Téma: iPhone 4G

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás iPhone 4G

Nemrég mutatták be. Kíváncsi leszek.

Nekem ugyan 3g sem volt..

Mert azt az elvet vallom, hogy inkább még okosabb nem túl nagynevű márkától.. szal a hardveren spóroljam meg.. vagyis inkább tudásban kapjam meg azt, ami egy iphone-nál a részben a brand, a márka nevének az ára..

Viszont ettől függetlenül el kell ismerni, a négyes nagyságrendekkel jobban néz ki, mint a 3-as volt.. legalábbis ez nekem nagyon tetszik..

Még több kép az Apple.com oldalon.

Hasonló témák:

Aktív tag Expekt logója
      Hozzászólás
      124

Alapbeállítás re: IPhone 4G

Márkát máshol is meg kell fizetni. Nekem inkább az az elvem, hogy tízezer felett nem igazán veszek telefont. Egyszerűen nincs miből, és akkor meg inkább másra költök. Persze ha beindul a szekér akkor lehet én is ilyenekkel fogok villogni.

Tag terron logója
      Hozzászólás
      97

Nem is értem hogy a nagyon beharangozott újításokból igazából mi az a nagy technológiai ugrás? nekem nagy csalódás a telefon...

Tagocska galamb logója
      Hozzászólás
      25

A nagy technológiai ugrás az Iphone-nál a videótelefonálás illetve a multitasking. Lehet nem tudják, hogy ezek már vagy 4-5 éve elérhetők más készülékeken.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
      Hozzászólás
      224

Idézet galamb eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A nagy technológiai ugrás az Iphone-nál a videótelefonálás illetve a multitasking. Lehet nem tudják, hogy ezek már vagy 4-5 éve elérhetők más készülékeken.
      Totál jogos..

Tag Zeszter logója
      Hozzászólás
      48

Jah, nem is értem hogy ezt tényleg ennyire úttörőnek szánta az apple vagy csak rizsa volt minden...

Tagocska boota127 logója
      Hozzászólás
      8

Szerintem nagyon jó teló..csak az a baj h "elérhetetlen" áron van...És vagy az van h megveszed függetlenül,kurvasokért...Vagy a T-mobilnál sokév aláírással...De találtam valamit facebookon..Valaki indított egy odlalt h a Vodafonnál is lehetne Iphone4..remélem bejön..én csatlakoztam..nem reklámból de belinkelem ha nem gáz érdemes rápillantani...
      http://www.facebook.com/#!/pages/Vod...08484519213834
      na üdv b

Tag Babszem Jankó logója
      Hozzászólás
      108

igen g-easy, arra én is kíváncsi lennék,hogy mi az a másik márka ahol megkapod azokat a technológiai tudásokat olyan szinten és minőségben,mint amit az Apple nyújt az Iphone-jával. Mert nem hiszem,hogy sok más termék...de elég szerintem annyit is mondanom,hogy csak szimplán más termék képes ilyen tudást felmutatni.

system g-easy logója
      Hely
      Londoni Olimpia 2012
      Hozzászólás
      1.096

őőő..

hát jönnek az újak.. hamarosan elkészül a Google féle Chrome OS, az android már repül.. most jön ki a win 7 mobil változata (bár akkor már inkább android)

És itt.. a Chrom Os és az android szerintem részben "egybe fog olvadni" .. ezt nagyon idézőjelben írom.. inkább úgy értem, hogy ami siker az egyiken, az bekerül a másikba.. és amíg az Apple ugyan már nagyon jó, de szerintem lassabb léptekkel képes haladni (főleg, hogy az androidot millióan fejlesztik, mert open source, a mac os-t meg csak az apple) stb stb..

És egy brutál HTC hardveren, rövid időn belül komolyabb és ingyenes android lehet, mint amit az iphone tud..

ui: a kezdő post óta van egy iphone 3gs 16gb-m. 4.1-es os-el.. nagyon tetszik, de a csak appstore-s bővíthetőség eszméletlen nagy korlát.. androidnál ez olyan lesz, mint most egy plugin egy szabad szoftverhez: http://wordpress.org/extend/plugins/ alig van 12.000.000 ingyen letölthető kiegészítés.. pedig ezt csak webmestereknek szól, az android meg mindenkinek fog..

Tag PrinceJJ logója
      Hozzászólás
      114

Nekem is mondták, hogy már reklámozza a vodafone az iphone4et, igazából ideje volt már. Apple is jól csinálta, egy szolgáltatónak kiadta, hadd csorogjon a többi nyála (bár sokan váltottak az iphoneért), aztán, most, hogy már mindenki ismeri, vegye mindenki. kiváló piaci rálátás

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: