- iPhone 4G
-
Pörölykezű
re: IPhone 4G
Srácok, én már megrendeltem, kíváncsi vagyok mikor ékezik meg. Az ügyfélszolgálaton azt mondták hogy 2 hét. Mondjuk ez is érdekes mert haveromnak annyit magyaráztam az Iphone-ról hogy erre ő is rendelt, neki 3-4 hetet mondtak,3 napra rá hívták hogy mehet a telefonért. Most azon gondolkozom hogy 16 vagy 32Gb-et vegyek, a 16Gb elég kevésnek tűnik ha zenét is meg filmet is szeretnék rá tenni...plusz azt sem tudom hogy a játékok hány mb-t foglalnak...
-
Megkérdezhetem milyen áron van?
http://pagerank.g-easy.hu/aprohirdet...i-arakon-alul/
Ez saját hirdetés, egy ismerős kért meg rá, hogy tegyem fel, mert van eladó.
-
Tagocska
iPhone 4 korrekt. itt nem csak a márkárol van szo, hanem ****án, könnyen is használható. Ez a legfontosabb (nekem 
-
Pörölykezű
Mit tudtok arról hogy ha valaki részletre veszi a készüléket akkor kérnek-e kauciót? Sok helyen olvastam,de ahogy kivettem nagyon arcra megy a dolog, szóval valakitől kérnek, valakitől meg nem. Jó lenne ezt tudni mert nem szeretnék ott szívni, már megrendeltem aztán amikor megyek átvenni benyögik hogy még fizessek X forintot...akkor kileszek:S
-
Én is úgy tudom, hogy ez eléggé arcra megy. Mármint valahol, azt hiszem a homár blogon olvastam, hogy volt ilyen panasza egy illetőnek.. aminek az lett a vége, hogy nem egy nagy kirendeltségben vette, hanem egy kis magán cég,de mégis t-pont-nál, ahol végül nem kértek.
Egyszer lettem volna t-mobilos.. 80 ezer volt a telefon.. részletre vettem volna.. ha nem azt mondják, hogy ok, 20-at fizess be és 60-at hagyj itt kauciónak..
amit majd levonnak a számláimból..
megkérdeztem tőle, hogy "szerinte azért szerettem volna részletre venni, hogy legyen mit lebeszélni, vagy mert akkor épp nem volt annyi pénzem?" és távoztam.. aztán másnap a pannonnál kötöttem hűséget.. ez úgy 10 éve volt, azóta is pannonos vagyok.. és amit csak nem muszáj (pl. mert csak t-home net van a körzetben) nem veszek a t-nél..
sőt.. mivel a pannonnál lett céges előfizetésem is.. és így kedvezően megoldható volt, az addig t-mobilos családtagok is már mind pannonosok..
-
Pörölykezű
Nekem most 75e Ft-t mondtak kauciónak, szóval nem kevés. Marad a gyűjtögetés még egy darabig aztán vagy decemberben vagy januárban megveszem. Az a baj hogy annyira bejön hogy mindenképp meg szeretném venni. Voda kilőve, Telenornál meg ki tudja hogy mikor lesz a jövő évben. T a legjobb ilyen szempontból,de ez a kaució egy botrány.
-
-
Nyiss neki új témát: http://duma.forum.hu/f30/
Alul és felül is ott az "Új téma" gomb..
-
Pörölykezű
Ebben a topikban nincs valami nagy pörgés. Nekem azóta sem sikerült összehozni a telefon vásárlást egyéb problémák miatt de ez van. Nem adom fel
Most már tényleg ott vagyok hogy 1-2 hét és megvehetem. Nem érdekel ez a kauciós dolog, kifizetem egy összegben a telefont. Az lesz a legegyszerűbb. Mondjuk most meg már érdemes azon gondolkodni hogy vár az ember nyárig és megveszi az 5-öt vagy a 4-et olcsóbban....!
-
re: iPhone 4G
Szólj ha meglesz.. van egy két tippem hozzá.. érdemes feltörni