-
Tag
re: Milyen Mobilt vegyek?
annyian beszélnek mostanában a baráti körömben erről a telóról, h már nekem is megjötta kedvem hogy vegyek egyet.
Mennyiért vesztegetik?
-
Tag
csilluscica eredeti hozzászólása
hát az biztos ám
hehe

annyian beszélnek mostanában a baráti körömben erről a telóról, h már nekem is megjötta kedvem hogy vegyek egyet.
Mennyiért vesztegetik?
-
Say Hello To My Little Friend
Állítólag van a mobiloknak egy hitelesített élettartam üzemórájuk . állítólag . ebben vezet az a márka ami N-el kezdődik és okiával van vége . más előnye a menü egységessége és egyszerűsége . saját véleményem : foto és videó kell . információs időket élünk és ott vagyunk az utcán . a többi nem számít . ja: névjegyküldés kérdés: beleszaladok időnként, hogy névjegyküldést más tipus nem értelmez . ha ez fontos? :-))
-
Tag
Én is a nokiát prátolom, N95-öm van és tökéletesen működik, nagyon meg vagyok vele elégedve!
-
Tagocska
-
Tag
Nekem is szimpatikus a sony ericsson menürendszere, de volt nokiám is ami egyszerűen csak megszokást igényel, mindkét rendszerben van olyan pont amit ki lehetne javítani, de nem olyan vészes hibák, hogy ne lehessen együtt élni velük 
-
Mentor
Hali mindenkinek! Aki a Nokia-kat szereti, annak van egy tuti tippem
Nemrég vettem egy N97 mini-t, és nagyon ott van. A komplett termékismertetőt nem szándékozok kiírni, nagyon ide se férne
Már 1 hete megvan, és még mindig találok benne új funkciókat
Ami nagyon tetszik benne az elegáns megjelenés mellett a hatalmas memória, ami a telefonmemó+memókártya: 24Gb
Emelett az oprendszere is tökéletes, rengeteg a letölthető jobbnál jobb program rá. A kijelzője gyönyörű az x-en millió színnek, és a meglehetősen nagy képernyőnek. Ezek mellett egy igazi "zöld" teló, mivel újrahasznált anyagokból van, emellett 80%-ban újrahasznosítható, ja és számítógépezés közben is töltődik az usb-n keresztül, így külön nem kell felrakni
.
-
Tag
Milyen mobilt vegyél?
Ha telefonálni és smsezni szoktál, akkor valami olyan nokiát aminek fémburkolata van. Azok strapásak és jól is néznek ki.
Ha sportolsz akkor vannak ütésálló és vízálló mobilok. nézz árgépen.
Ha meg villogni és menőzni akarsz a tök felesleges érintős szarokkal akkor valamilyen androidos htc-t javasolok.
-
Tagocska
Samsung S5230 favorite (: