Oldal: 17 / 17 ElsőElső ... 7121314151617
Eredmény: 161 - 169 (169) összesen

Téma: Milyen Mobilt vegyek?

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Alapbeállítás re: Milyen Mobilt vegyek?

annyian beszélnek mostanában a baráti körömben erről a telóról, h már nekem is megjötta kedvem hogy vegyek egyet.
    Mennyiért vesztegetik?

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Idézet csilluscica eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hát az biztos ám
    hehe
    annyian beszélnek mostanában a baráti körömben erről a telóról, h már nekem is megjötta kedvem hogy vegyek egyet.
    Mennyiért vesztegetik?

Say Hello To My Little Friend netsound logója
    Hely
    Ha bármiben is tehetséges vagy, itt az ideje, hogy ezt mindenkinek megmutasd!
    Hozzászólás
    35

Állítólag van a mobiloknak egy hitelesített élettartam üzemórájuk . állítólag . ebben vezet az a márka ami N-el kezdődik és okiával van vége . más előnye a menü egységessége és egyszerűsége . saját véleményem : foto és videó kell . információs időket élünk és ott vagyunk az utcán . a többi nem számít . ja: névjegyküldés kérdés: beleszaladok időnként, hogy névjegyküldést más tipus nem értelmez . ha ez fontos? :-))

Tag dohi logója
    Hozzászólás
    44

Én is a nokiát prátolom, N95-öm van és tökéletesen működik, nagyon meg vagyok vele elégedve!

Tagocska sirtek logója
    Hozzászólás
    24

A nokiával nekem az a bajom hogy számomra kezelhetetlen a menürendszere, nekem mindig is sonyericssionom volt és lesz is, ismerősöknek vannak nokiák de nekem nem jön be. Szoktak cikizni miatta hogy csak kicsit meg kéne szokni és akkor nem lenne idegen. Valakinek ez valakinek az

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

Nekem is szimpatikus a sony ericsson menürendszere, de volt nokiám is ami egyszerűen csak megszokást igényel, mindkét rendszerben van olyan pont amit ki lehetne javítani, de nem olyan vészes hibák, hogy ne lehessen együtt élni velük

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Milyen Mobilt vegyek?

Hali mindenkinek! Aki a Nokia-kat szereti, annak van egy tuti tippem Nemrég vettem egy N97 mini-t, és nagyon ott van. A komplett termékismertetőt nem szándékozok kiírni, nagyon ide se férne Már 1 hete megvan, és még mindig találok benne új funkciókat Ami nagyon tetszik benne az elegáns megjelenés mellett a hatalmas memória, ami a telefonmemó+memókártya: 24Gb Emelett az oprendszere is tökéletes, rengeteg a letölthető jobbnál jobb program rá. A kijelzője gyönyörű az x-en millió színnek, és a meglehetősen nagy képernyőnek. Ezek mellett egy igazi "zöld" teló, mivel újrahasznált anyagokból van, emellett 80%-ban újrahasznosítható, ja és számítógépezés közben is töltődik az usb-n keresztül, így külön nem kell felrakni .

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

Milyen mobilt vegyél?
    Ha telefonálni és smsezni szoktál, akkor valami olyan nokiát aminek fémburkolata van. Azok strapásak és jól is néznek ki.
    Ha sportolsz akkor vannak ütésálló és vízálló mobilok. nézz árgépen.
    Ha meg villogni és menőzni akarsz a tök felesleges érintős szarokkal akkor valamilyen androidos htc-t javasolok.

Tagocska supernaturalfan logója
    Hely
    Múcsony, népkert u. 2.
    Hozzászólás
    4

Samsung S5230 favorite (:

A téma címkéi: