Ez mind csak azon múlik, hogy ki mihez van hozzászokva!
Ez mind csak azon múlik, hogy ki mihez van hozzászokva!
Ha megnézitek, akkor egy átlagos felhasználói PC-nél is időbe tellik mire átáll a képernyőnézet. Ha szoftveresen elforgatod a beállításokat. Nem hiszem, h a telefonoknál ez a probléma hamarabb fog megoldódni.
szerintem az Iphone-t ne keverjük bele. Mert ha mondasz egy symbianos rendszert azt mondom,hogy oké...
de az apple szerintem a doglokat mindig a másik oldaláról közelítette meg.
Egyébként neked niztos az életed múlik azon az egy másodpercen amíg elforgatja a kijelzőt, mert ha fél másodperc alatt forgatná el, akkor biztos sokkal jobb lenne gondolom.
figyelj arról ment itt a vita hogy pro/kontra csak említettem hogy ez egy negatyvum!
Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor még az volt a menő, hogy játék! volt a telefonján... Most meg symbian, wm, reakcióidő, lassúság... Gyere vissza 3210!
Elmúltak (: már nem is számít szinte, hogy van-e rajta játék, ma már az számít, hogy van-e rajta wifi. Fejlődünk (:
Az Xperianak megvan a tudása, hogy felvegye a versenyt a mai telefonokkal, és szerintem még az ára sem annyira vészes ahogy nézem
Ja hát igen. A technika fejlődik ám őrült tempóban. Ezért is tartom érdemesnek mostanság megvenni az okos telefonok valamelyikét mert most már talán kiforrotta magát ez a dolog. Ha már az X-periát tárgyaljuk akkor vegyük azt példának. Nem az első okos telefonok között jött ki. Volt idő és tapasztalat végiggondolni a konstrukciót és sztem lett is eredménye.
Mostanában minden telefonnál márkánál van okostelefon! SE az a márka amiben én megbízom! 6 éve van mobilom de ez a márka az ami nekem a leginkább bejött. Elég jók a mérnökei a SE-nek. Tehát ez nekem a Best most