Oldal: 3 / 17 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (169) összesen

Téma: Milyen Mobilt vegyek?

Tag Zsákoska logója
    Hozzászólás
    53

Alapbeállítás re: Milyen Mobilt vegyek?

Idézet Rozmar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sztem, még nem gyártottak olyan mobilt, ami nem gondolkozik a képernyő elfordításon...
    Az iPhone egész gyorsan lereagálja, de én az X1-et se tartom lassúnak. Még nem idegeskedtem miatta

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Ez mind csak azon múlik, hogy ki mihez van hozzászokva!

Tag Rozmar logója
    Hozzászólás
    74

Ha megnézitek, akkor egy átlagos felhasználói PC-nél is időbe tellik mire átáll a képernyőnézet. Ha szoftveresen elforgatod a beállításokat. Nem hiszem, h a telefonoknál ez a probléma hamarabb fog megoldódni.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

szerintem az Iphone-t ne keverjük bele. Mert ha mondasz egy symbianos rendszert azt mondom,hogy oké...
    de az apple szerintem a doglokat mindig a másik oldaláról közelítette meg.

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Egyébként neked niztos az életed múlik azon az egy másodpercen amíg elforgatja a kijelzőt, mert ha fél másodperc alatt forgatná el, akkor biztos sokkal jobb lenne gondolom.

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

figyelj arról ment itt a vita hogy pro/kontra csak említettem hogy ez egy negatyvum!

Tag Lipteek logója
    Hozzászólás
    90

Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor még az volt a menő, hogy játék! volt a telefonján... Most meg symbian, wm, reakcióidő, lassúság... Gyere vissza 3210!

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Elmúltak (: már nem is számít szinte, hogy van-e rajta játék, ma már az számít, hogy van-e rajta wifi. Fejlődünk (:
    Az Xperianak megvan a tudása, hogy felvegye a versenyt a mai telefonokkal, és szerintem még az ára sem annyira vészes ahogy nézem

Tag undi48 logója
    Hozzászólás
    74

Ja hát igen. A technika fejlődik ám őrült tempóban. Ezért is tartom érdemesnek mostanság megvenni az okos telefonok valamelyikét mert most már talán kiforrotta magát ez a dolog. Ha már az X-periát tárgyaljuk akkor vegyük azt példának. Nem az első okos telefonok között jött ki. Volt idő és tapasztalat végiggondolni a konstrukciót és sztem lett is eredménye.

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Mostanában minden telefonnál márkánál van okostelefon! SE az a márka amiben én megbízom! 6 éve van mobilom de ez a márka az ami nekem a leginkább bejött. Elég jók a mérnökei a SE-nek. Tehát ez nekem a Best most

A téma címkéi: