-
-
Tagocska
re: Nokia E52
Sziasztok,
Vettem én is Nokia E52-es telefont és megosztanám a tapasztalatom.
Vásárlás előtt azért persze végignyálaztam fórumokat, leírásokat és teszteket, hogy ne legyen zsákbamacska.
Na f@sza, harmadik t-mobil üzletben tudtuk megvenni, persze feketét égre-földre kerestünk de sehol.
Végre megvan a készülék, kezemben tartva viszont már nem volt meg az a feeling mint amit az E51-es kézben tartásakor éreztem.
Persze rengeteg előnye van az E51-hez képest, de azokat a tulajdonságokat bárhol elolvashatjátok, így leírom a negatívumokat.
Alaposabban szemügyre véve észrevettem, hogy a készülék aljánál a fém keret eláll, és van egy fél milliméteres hézag.
Fórumokon keresgélve rájöttem, hogy ez nem egyedi eset hanem ilyen a széria.
Az agyam máris elkezdett kattogni amikor egyik fórumom azt kezdték oktatni, hogy lehet pillanatragasztóval szépen odaragasztani!!!!
A fém hátlap olyan mintha alufólia lenne, olyan vékony.
A telefont spéci azért választottam mert ódákat zengtek a GPS-ről.
A GPS elsőre gyanúsan gyorsan működésbe jött, később derült ki, hogy A-GPS üzemmódban szolgáltatótól töltötte le az infókat, persze nem ingyen.
Ezt a funkciót kikapcsolva kb. 2-3 perc alatt indult be.
Garmin v5_00_50 verzióval 10 percenként fagyott, fórumok szerint a v5_00_60-as verzióval jól működik,de ezt már nem volt alkalmam kipróbálni mert a GPS egy nap múlva már behalt.
Állítólag a hibás firmware miatt halt be.
Rohantam vissza a "bótba", hogy férjek bele a 3 napba mire a csaj azt mondja, hogy már nincs 3 napos cseregarancia.
(A fogyasztóvédelem fóruma szerint van.)
Legközelebb hétfőn megyek szervizbe és megírom a fejleményeket.
-
-
Tagocska
Sziasztok!
Az E 52 kifejezetten MANAGER telelefonnak találták ki, de pár próbálkozás után (5-20)
Hívás közben a gyorskeresőt és a telefonkönyvet lefagyasztja, betelt a memória kiírással kísérve, néha a hívást is bontja. Nem tagadom napi 20-30-40 hívást is fogadok és a gyorskereső funkciót kiemelten használom. 3-szor volt szervízbe (3 hónapos), kicseréltét a belsejét, lepróbáltuk másik kártyával, másik akksival, memória kártya nélkül, 3-szor szoftverelték, sőt még egy harmadik telefonon is kipróbáltuk a funkciót, csődött mondott, lefagyott is.
Típus hiba!
Lenne valaki, aki szintén nem csak dísznek használja a telefonját, hanem rendszeresen beszél rajta és közben keresgél a telefonkönyvben, és tapasztalja a leírtakat, rendelkezik garanciával még, akkor több esélyünk lenne a probléma megoldására, ha többen összefogunk.
Várom a leveleket: csehandi@tvn.hu címre
Köszönettel a segítségért! : Cseh Andrea
-
Tag
Én is néztem már ezt a telefont, tetszik, bár nekem kicsit "tepsi" alakja van, inkább az E66-os tetszik.Tudásban azt hiszem ugyanaz a két telefon csak egyik sima másik meg kihajthatós. Ennél legalább eggyel kevesebb a hibalehetőség.