Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Nokia E52

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás Nokia E52

Kijött a telóm utódja, a Nokia E52.. nagyon komoly lett..

Nekem nagyon tetszik... és ami abból kimaradt, az itt benne van..

többek között látok elöl is kamerát, ami a videótelefonáláshoz azért nem árt (jó poén volt, az E51-ben nincs elől, pedig 3.5G-s, vagy téged látnak, vagy te őt, ő meg a lábadat ..)

Valaki látta már élőben? vagy vannak tapasztalatok?

Itt a mobilaréna teszt..

Tagocska netmano logója
    Hozzászólás
    8

Alapbeállítás re: Nokia E52

Sziasztok,

Vettem én is Nokia E52-es telefont és megosztanám a tapasztalatom.
    Vásárlás előtt azért persze végignyálaztam fórumokat, leírásokat és teszteket, hogy ne legyen zsákbamacska.
    Na f@sza, harmadik t-mobil üzletben tudtuk megvenni, persze feketét égre-földre kerestünk de sehol.
    Végre megvan a készülék, kezemben tartva viszont már nem volt meg az a feeling mint amit az E51-es kézben tartásakor éreztem.
    Persze rengeteg előnye van az E51-hez képest, de azokat a tulajdonságokat bárhol elolvashatjátok, így leírom a negatívumokat.
    Alaposabban szemügyre véve észrevettem, hogy a készülék aljánál a fém keret eláll, és van egy fél milliméteres hézag.
    Fórumokon keresgélve rájöttem, hogy ez nem egyedi eset hanem ilyen a széria.
    Az agyam máris elkezdett kattogni amikor egyik fórumom azt kezdték oktatni, hogy lehet pillanatragasztóval szépen odaragasztani!!!!
    A fém hátlap olyan mintha alufólia lenne, olyan vékony.
    A telefont spéci azért választottam mert ódákat zengtek a GPS-ről.
    A GPS elsőre gyanúsan gyorsan működésbe jött, később derült ki, hogy A-GPS üzemmódban szolgáltatótól töltötte le az infókat, persze nem ingyen.
    Ezt a funkciót kikapcsolva kb. 2-3 perc alatt indult be.
    Garmin v5_00_50 verzióval 10 percenként fagyott, fórumok szerint a v5_00_60-as verzióval jól működik,de ezt már nem volt alkalmam kipróbálni mert a GPS egy nap múlva már behalt.
    Állítólag a hibás firmware miatt halt be.
    Rohantam vissza a "bótba", hogy férjek bele a 3 napba mire a csaj azt mondja, hogy már nincs 3 napos cseregarancia.
    (A fogyasztóvédelem fóruma szerint van.)
    Legközelebb hétfőn megyek szervizbe és megírom a fejleményeket.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Köszi szépen, hogy ezt megosztottad, merőben más megvilágításba helyezi a telót.. E51-em van.. és eddig nagyon lecseréltem volna.. most már nem.. marad..

De még mindig a HTC Diamond 2-t ajánlom az tuti lesz..

Tagocska csehandi logója
    Hozzászólás
    1

Sziasztok!

Az E 52 kifejezetten MANAGER telelefonnak találták ki, de pár próbálkozás után (5-20)
    Hívás közben a gyorskeresőt és a telefonkönyvet lefagyasztja, betelt a memória kiírással kísérve, néha a hívást is bontja. Nem tagadom napi 20-30-40 hívást is fogadok és a gyorskereső funkciót kiemelten használom. 3-szor volt szervízbe (3 hónapos), kicseréltét a belsejét, lepróbáltuk másik kártyával, másik akksival, memória kártya nélkül, 3-szor szoftverelték, sőt még egy harmadik telefonon is kipróbáltuk a funkciót, csődött mondott, lefagyott is.
    Típus hiba!
    Lenne valaki, aki szintén nem csak dísznek használja a telefonját, hanem rendszeresen beszél rajta és közben keresgél a telefonkönyvben, és tapasztalja a leírtakat, rendelkezik garanciával még, akkor több esélyünk lenne a probléma megoldására, ha többen összefogunk.
    Várom a leveleket: csehandi@tvn.hu címre

Köszönettel a segítségért! : Cseh Andrea

Tag dohi logója
    Hozzászólás
    44

Én is néztem már ezt a telefont, tetszik, bár nekem kicsit "tepsi" alakja van, inkább az E66-os tetszik.Tudásban azt hiszem ugyanaz a két telefon csak egyik sima másik meg kihajthatós. Ennél legalább eggyel kevesebb a hibalehetőség.

A téma címkéi: