Szavazás eredménye: Melyik a legjobb?

Szavazók
9. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Nokia

1 11,11%
  • I Phone

2 22,22%
  • Samsung

1 11,11%
  • Sonyericsson

3 33,33%
  • LG

0 0%
  • Black Berry

0 0%
  • HTC

2 22,22%
  • Siemens

0 0%
  • Alcatel

0 0%
  • egyéb

0 0%
Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (15) összesen

Téma: Nokia vs I Phone vs Samsung vs Sonyericsson, avagy melyik a legjobb? :D

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Alapbeállítás Nokia vs I Phone vs Samsung vs Sonyericsson, avagy melyik a legjobb? :D

A legtöbb fórumon találni ilyen témát, és ezért is vetem fel. Érdekelne a véleményetek, és indoklásotok. Jó szórakozást!

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Alapbeállítás re: Nokia vs I Phone vs Samsung vs Sonyericsson, avagy melyik a legjobb? :D

szerintem ez pruduct függő, nokiában, samsungban és sonyban is van rossz, iphont még nem használtam. Egyértelmű választ szerintem erre nem lehet adni.
    Bár pár Iphon felhasználóval szívesen megismerkednék
    http://theiphonebabes.com/

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Alapbeállítás re: Nokia vs I Phone vs Samsung vs Sonyericsson, avagy melyik a legjobb? :D

Én is egyet tudok érteni, csak példának okáért ezek a típusok, a Nokia N8 erős hardware-el, de régimódibb oprendszerrel, I Phone4 mindenben jó, kivéve kamerában, de szerintem rossz tudás-ár értékarány, Samsung Galaxy S remek oprendszer (android), de gyengébb bővíthetőség, egy szó mint 100, azért tökéletes, mindenki szerint legjobb telefon még nem készült. De azért mégis érdekelne, ha telefont vennétek, milyet, és miért?

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Véleményem szerint jelenleg minden téren az Iphone a legjobb. Minőségben, felhasználói élményben. Persze egy nagy gond van vele, az ára, de ez az Apple termékekre mindig is jellemző volt. Az Iphone kamerája nem egy erős dolog, de a 4-ben igen csak sokat javítottak rajta. Azt sem szabad elfelejteni hogy az Apple-nek könnyebb dolga van mivel csak egy hardverre kell fejleszteni az op.rendszert, ez így jóval egyszerűbb. A másik nagyon erős gyártó szerintem a HTC, én főleg őket favorizálom, tudásban és minőségben ők is a legjobbak közt vannak. Náluk az ár/érték arány is elég korrekt. Androiddal elég ütős telefonokat csinálnak. Az androiddal az a probléma hogy rengeteg féle készüléket kell kiszolgálni és itt azért jelentkeznek problémák, gondolok itt a felbontásra és az optimalizációra. A Samsung sem rossz, egyre jobb készülékeket készítenek ugyan úgy mint az LG vagy a Sony, de ők még messze elmaradnak az előző kettőtől.

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Nekem is nehéz volt döntenem, milyen legyen az új okos telefonom, de végül is csak azért nem Iphone-t vettem, mert "gyenge" kamerával verték meg szegényt, na meg olyan horribilis árat kérnek érte, ami még egy gazdagabb személynek is becsületére válna, nem egy ilyennek mint én, hogy egyetlen jövedelme a szülőktől kapott zsebpénz! Tehát igazából az tetszett volna legjobban, csak az ár-érték arány, meg a kamerája!
    Ezért vettem végül is egy Nokia N8-at. Mindig is Nokia telefonjaim voltak. Sokkal megfizethetőbb árú (1 év alatt, zsebpénzből spóroltam össze ), hasonló tudás, és 1,5x jobb kamera! Egy Iphone-ra még egy évig gyűjthettem volna. Csak türelmetlen voltam!
    A HTC-kről sajnos nem tudok sokat, nincs tapasztalatom, így nem is nyilatkozok róluk. Biztos jók, ha már többen is mondják!
    Én még mindig arra várok, hogy a Nokia megkezdje a "feltámadást". Az utóbbi időkben rengetegen elpártoltak tőlük a Simbian erőltetése miatt. Bár hogy őszinte legyek, engem nem zavar, mert már megszoktam az E51, az N95, és az N97mininél (itt csak a hardware-el akadtak bajok).

Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

A Nokia most biztosan fel fog támadni a WP7-el, csak kár hogy még sokára lesz meg az első ilyen op.rendszerrel szerelt telefonjuk. A Nokia alapvetően jó hardvert csinál, szóval a következő WP7-el, már nagyot fog ütni minden téren. Én annak örülnék a legjobban ha az N8-at kiadnák újra csak WP7-el + a többi pici hiányosságot kipofoznák. Akkor szerintem egy Iphone-t kapnánk csak sokkal jobb ár/érték aránnyal

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Nem rossz gondolat! Már várom én is, hogy valóra is váljék!
    Na de hogy egy Iphone-t kapjunk? Ennyi erővel vegyen a Nokia komplett Iphone 4-eseket, tegyék bele az N8-kameráját, Win7-et rá, írják át Nokia-ra az Iphone feliratot, távolítsák el az Apple logót, és adják féláron! Ha már a kijelzőt meg a Samsungtól szedik! Kész is az "új csúcs Nokia"!

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet Archer11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem rossz gondolat! Már várom én is, hogy valóra is váljék!
    Na de hogy egy Iphone-t kapjunk? Ennyi erővel vegyen a Nokia komplett Iphone 4-eseket, tegyék bele az N8-kameráját, Win7-et rá, írják át Nokia-ra az Iphone feliratot, távolítsák el az Apple logót, és adják féláron! Ha már a kijelzőt meg a Samsungtól szedik! Kész is az "új csúcs Nokia"!
    Én meg ár csak azért sem venném meg mert akkor is közvetetten ugyan de járna a pénz Jobs-nak!

Még az elemzők sem mernek találgatásba sem bonyolódni a Nokiával kapcsolatban ami biztos hogy még az MWC-n sem mertek részt venni Azaz elnézést nem nagyon volt mivel részt venni ami azért érthető is az N8-at a jelenlegi formájában én is szégyellném kicsit a többi gyártó kínálatával szemben... :S
    Mondjuk szerintem egy új design is ráférne a Nokiákra és hogy ilyen minimál apróságokat is meg tudjon a szerencsétlen felhasználó csinálni hogy az ébresztőhangot megváltoztatja... meg azzal az a baj, hogy a windows live telefonos felülete még igen amatőr szoftver rá nagyon kevés van ami lesz az is egészen biztosan fizetős, ellenben ott az Android a maga több százezer alkalmazásával aminek zöme ingyenes...

Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Elmehetnénk a Nokia-hoz dolgozni, adjuk a jobbnál jobb ötleteket Vicc nélkül az N8-at megvenném ha ilyen lenne ahogy leírtam. Kinézetre nekem nagyon tetszik. @:sibidubiwápápábubáp: Tény hogy az Androidra rengeteg program lesz, de a Nokia(Ovi Store) illetve Microsoft együttműködés rengeteg programot fog szülni és azt sem szabad elfelejteni hogy a Nokia-t nagyon sokan szeretik, ha tömegesen elterjednek a WP7-es Nokiak akkor a programok száma is megugrik,sokan fognak rá fejleszteni....! Persze ez idő...és ennyi előnye az androidnak biztosan van.

Tagocska menetel logója
    Hozzászólás
    18

Okés adom persze rengeteg program lesz arra is de 1. a WP fizetős így sokkal drágábban fogsz tudni hozzájutni!
    2. csak a Nokia aki bevállalta hogy rendesen írnak rá programot és csak a Nokia a Symbian esetében is nagyon karcsú volt...
    3. a WP7-en ilyen apróságokat sem lehet állítani mint ébresztőhang mármint mp3-ként külsős ébresztőhang és még sorolhatnám, az a baj, hogy az MS mindent levéd emiatt nagyon kötött lesz az egész rendszer :S És az Android mellett kétlem hogy foglalkozna vele túl sok cég komolyabban :S

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104