Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (18) összesen

Téma: SE c510

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Mosoly SE c510

Tegnap vettem egy SE c510-et és kipróbáltam benne a mosolyfelismerő funkciót! Szerintem nagyon jól kitalálták! Jó fotókat lehet vele csinálni.

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Alapbeállítás re: SE c510

Idézet Rambo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tegnap vettem egy SE c510-et és kipróbáltam benne a mosolyfelismerő funkciót! Szerintem nagyon jól kitalálták! Jó fotókat lehet vele csinálni.

elég zsíros egy teló az! télleg műxik az-a mosolyfelsimerő cucc? van az a mafiás reklámja, abban eléggé hasznos,de amúgy nem igazán tudom, mire lehetne felhasználni

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

hogy miért jó a mosolyfelismerő? én ha tudom hogy fényképeznek, és magamra erőltetek egy mosolyt, az pár másodpercig még olyan igazinak tűnik, aztán utána béna vigyor lesz belőle, de ha ez a funkció egyből lekap, amikor elmosolyodok, akkor akár még szép kép is készülhetne rólam..

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Idézet Vica16 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hogy miért jó a mosolyfelismerő? én ha tudom hogy fényképeznek, és magamra erőltetek egy mosolyt, az pár másodpercig még olyan igazinak tűnik, aztán utána béna vigyor lesz belőle, de ha ez a funkció egyből lekap, amikor elmosolyodok, akkor akár még szép kép is készülhetne rólam..
    akkor ha nem mosolygok, nem fognak lefényképezni?
    ok-ok, értem a dolgot amúgy, de szerintem belepakolhattak volna még pár extrát.

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Idézet Trueman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    akkor ha nem mosolygok, nem fognak lefényképezni?
    ok-ok, értem a dolgot amúgy, de szerintem belepakolhattak volna még pár extrát.
    Barátnőm vett ilyet nem olyan rég. Ebben az árfekvésben ez szerintem egy tisztességes iparos munka Tud mindent amit tudnia kell ennyi pénzért. A kamerája meg gyönyörű fotókat csinál, pedig ki se nézné az ember ebből a "csak" 3.2mp-elből.

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

hát azért van még benne olyan is, hogy automatikusan ráfókuszál az arcra, vagy ez nem számít extrának?..

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Manapság szerencsére egyre több telefonban lesz alapfunkció az auto-fókusz de most még végülis igen, számíthatod extrának is ha úgy jobban tetszik )

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Beszélő re: SE c510

Én nagyon bírom a mosolyfelismerést, mivel a telefonokban nincsen önkioldó, így akkor fényképez, amikor elmosolygom magam.
    Jó mi? A Maffia filmet énis ismerem, és nagyon állat!
    Kedvencem... amúgy is szerettem a Maffia játékot, is na meg a Keresztapát is...
    A telefon meg tényleg nagyon jó, nem olyan mint a Nokia egyes Sybianjaival ellátott készülék, mi úgy lagzik hogy gombnyomás után kell várni 10mp-t minimum. Villámgyors, én nagyon bírom, az ára is jó, úgyhogy szerintem veszek egyet...

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Idézet Károly eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én nagyon bírom a mosolyfelismerést, mivel a telefonokban nincsen önkioldó, így akkor fényképez, amikor elmosolygom magam.
    Jó mi? A Maffia filmet énis ismerem, és nagyon állat!
    Kedvencem... amúgy is szerettem a Maffia játékot, is na meg a Keresztapát is...
    A telefon meg tényleg nagyon jó, nem olyan mint a Nokia egyes Sybianjaival ellátott készülék, mi úgy lagzik hogy gombnyomás után kell várni 10mp-t minimum. Villámgyors, én nagyon bírom, az ára is jó, úgyhogy szerintem veszek egyet...
    persze az árához képest amúgy korrekt, szal nem is szidom a telót, csak na, én mindig többre vágyok,mint amit kapni lehet. ez van

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

az autófókuszról még csak annyit, hogy az már szerintem eléggé mókás lenne, ha a telefonon manuális fókusz lenne... szóval nyilván auto van benne, most így végiggondolva ez teljesen logikus..

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: