Tegnap vettem egy SE c510-et és kipróbáltam benne a mosolyfelismerő funkciót! Szerintem nagyon jól kitalálták! Jó fotókat lehet vele csinálni.
hogy miért jó a mosolyfelismerő? én ha tudom hogy fényképeznek, és magamra erőltetek egy mosolyt, az pár másodpercig még olyan igazinak tűnik, aztán utána béna vigyor lesz belőle, de ha ez a funkció egyből lekap, amikor elmosolyodok, akkor akár még szép kép is készülhetne rólam..
hát azért van még benne olyan is, hogy automatikusan ráfókuszál az arcra, vagy ez nem számít extrának?..![]()
Manapság szerencsére egyre több telefonban lesz alapfunkció az auto-fókusz de most még végülis igen, számíthatod extrának is ha úgy jobban tetszik)
Én nagyon bírom a mosolyfelismerést, mivel a telefonokban nincsen önkioldó, így akkor fényképez, amikor elmosolygom magam.
Jó mi? A Maffia filmet énis ismerem, és nagyon állat!
Kedvencem... amúgy is szerettem a Maffia játékot, is na meg a Keresztapát is...
A telefon meg tényleg nagyon jó, nem olyan mint a Nokia egyes Sybianjaival ellátott készülék, mi úgy lagzik hogy gombnyomás után kell várni 10mp-t minimum.Villámgyors, én nagyon bírom, az ára is jó, úgyhogy szerintem veszek egyet...
az autófókuszról még csak annyit, hogy az már szerintem eléggé mókás lenne, ha a telefonon manuális fókusz lenne...szóval nyilván auto van benne, most így végiggondolva ez teljesen logikus..