-
Tag
re: Sony Ericsson W995
Lehet buta kérdés...Mit takar a Media Go funkció?
-
Tag
vmi olyasmi h a zene, videó fájlokat automatikusan átalakítja telefonos lejátszásra, így több filmet is elmenthetsz.. és villám gyorsan áthelyezheted a gépről a telódra a zenéket, képeket!
-
Tag
Lehet, hogy a reklámok és leírások alapján úgy gondoljuk, hogy jó minőségben van, de volt már olyan hogy valaki megvett egy hasonló szuper telefont és 1-2 hónap után előjöttek kisebb nagyobb hibácskák! És vigyázott a telefonra!
-
Tag
Hát remélem,hogy ez a sok konvertálgatás,nem terheli le nagyon a készüléket és nem fog fagyogatni folyamatosan...
-
Tag
nekem a régi nokiám fagyott állandóan, nem tudom miért, de egyszer olyan ideges voltam h földhöz vágtam és tádám, megoldódott a probléma: vettem egy újat..
-
Tag
Egyszer mérgemben énis földhözvágtam a telefonom (ráadásul Nokiát, semmi baja nem volt), de ez maga lett a probléma: Vehettem egy újat.. 
-
Tag
valld be h untad azt a telefont és a földhöz vágás csak eszköz volt h vehess egy újat!! az egyik barátnőm is ezt csinálja, de amíg milliomosok a szülei, addig nincs baj..
akár hetente is benéz egy új telefon.
-
Tag
Bárcsak nekem is hetente lehetnének jobbnál jobb mobiljaim!
de ez a w995 nagyon tetszik most nekem, egyre jobban szeretnék egy ilyet! Még gyűjtök egy kis pénzt hozzá és talán megveszem!
-
Aktív tag
-
Tag
Valljuk be, aki ennyi pénzért vesz telefont, valószínüleg hosszútávra tervez.. Csakhogy a technika fejlődése elértékteleníti előbb utóbb. Persze ettől még megtarthatja sokáig.