-
Tagocska
re: Sony Ericsson W995
szerintem ilyen kategóriás telefont már nem szabad használtan venni.
max a bontatlant
nemtudod h 2 hét alatt 300 vagy 50000 ft-os kárt csinált benne az ember (gondolom egy beázást vagy esés miatti törést nem lehet megoldani garanciával,okosabbak annál)
és lehet h nem is látszik azonnal a hiba,nálad meg majd kibukik
ugyanaz mint a kocsi
-
Aktív tag
Minden elértéktelenedik egy idő után! Mondjuk ez az informatikai eszközökre és a telefonokra fokozottan jellemző! 
Gyorsan fejlődik és hétről-hétre újabb eszközök jelennek meg a piacon!
-
Tagocska
hát igen,akkor is esik havi kb 10E-t az ára,ha ki sem bontod és úgy akarod eladni
-
Aktív tag
Ki vesz úgy telefont, hogy ki sem bontja? 
-
Tagocska
[QUOTE=Lipteek;5249]Mi a véleményetek a Sony új mobiljáról? Szerintem eléggé tetszetős darab, a 8 megapixeles kamera szerintem elképesztően jó egy mobilhoz képest, csak az a baj hogy ezt a minőséget már nem tudod 'kiélvezni' a relatíve szegényes kijelzőfelbontás miatt, bár számítógépre feltöltve már biztos tökéletes képet ad. Valakinek van esetleg ilyenje? Vélemény?
csao sziasztok !!
2 napja vettem meg ezt a telefont.ESZMÉLETLEN!!!!
Már a cuccok amit adnak hozzá az nagyon sokba kerülne, (fülhallgató.min 8000 ft,usb kábel,hangszóró dokk,8gb os memori stick) Igaz nem olcsó... de nagyon megéri..A kijelző olyan kristálytiszta képet mutat hogy ilyet még mobilban nem láttam ,a kamera 8,1 mpixel ez szerintem magáért beszél,, most még sorolhatnám órákíg mit tud de engem :a wifi ?lan ,GPS ?és a youtube
ami végleg kiütött ..nemgondoltam volna a sony ericsson ilyet alkot .Ajánlom mindenkinek!!!! Sziasztok
-
Tagocska
Nekem egy Sony Ericsson w995öm van!!nagyon ott van a teló!!
és igen 8.1megpixel,8gbkártya,Gps,minden amit írnak róla igaz és a Wi-Fi is nagyszerűen működik!de am amiért regisztráltam az azért van mert el kell adnom,mert kurvára le vagyok égve!!(ENNYI)igaz fájó szívvel de 70ezerért lepasszolom! 4hetes semmi baja nincs mindent amit a csomagba volt adom hozzá!a mostani ára 92ezer Ft!