Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (43) összesen

Téma: Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Alapbeállítás Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok hogy mi a véleményetek erről a telefonról? Igazából barátnőm szeretne ilyen készüléket venni, én csak érdeklődöm neki! Miben más ez mint a mini,csak a qwerty-ben más?

Válaszokat előre is köszi.

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Alapbeállítás re: Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

A 2 telefon ugyanaz, csak a qwerty a különbség közöttük, ebből adódóan, egy kicsivel vastagabb.

Jó ízlése van a barátnődnek, jó telefont nézett ki magának.

Eddig csak a sima mini-t volt szerencsém a kezemben tartani, meg pötyögni vele, és nagyon hiányoltam egy billentyűzetet, mert annyira nem volt egyszerű a képernyő billentyűzeten "gépelni".

Tagocska galamb logója
    Hozzászólás
    25

Szívesen meghallgatnék egy olyan véleményt aki tényleg jobban benne van. Mert szeretnék venni egyet de még nem tudtam választani ez és a Nexus One közül.

Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Köszi Akkor a pro jobb lesz neki mert sokat ír sms-t szóval akkor így gyorsan el is dőlt a kérdés Ahogy láttam T-mobile-nál már lehet kapni,így majd elnézek oda megnyomkodni barátnőmmel együtt.

Tagocska karesz logója
    Hozzászólás
    13

Szerintem nagyon jól tették, hogy végre tettek rá egy billentyűzetet. A mérete szélességre is változott. De még így is egy nagyon szép kis telefon. Könnyen elveszíthető. Ha jól tudom még android 1.6-os van rajta de később érkezik a frissítés amiben várhatóan a wifi erősebb lesz.

Tagocska KiwiWiki logója
    Hozzászólás
    21

Nekem nagyon bejött a telefon mivel a tudása szinte felfoghatatlan és ennek ellenére a mérete viszont elképesztőn kicsi maradt.

Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Vodafona-nál elvileg lehet majd kapni,Telenor-ról tudtok valamit? A másik dolog hogy vannak hozzá már jó tokok,vagy ilyesmi?

Tagocska galamb logója
    Hozzászólás
    25

Én is csak bízni tudok abba, hogy több szolgáltatónál is megjelenik a telefon. Ha verseny lenne köztük akkor lefelé kéne tolniuk az árakat ami nekünk lenne jobb egyértelműen.

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

Idézet galamb eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én is csak bízni tudok abba, hogy több szolgáltatónál is megjelenik a telefon. Ha verseny lenne köztük akkor lefelé kéne tolniuk az árakat ami nekünk lenne jobb egyértelműen.
    Nem nagyon szokták lejjebb vinni a telefonárakat, csak azért, mert a másik szolgáltató is árusítja... inkább plusz "ajándékokkal" csábítják magukhoz a leendő vevőket. Legalábbis én így vettem észre... De neked legyen igazad

Tagocska menetel logója
    Hozzászólás
    18

Idézet vienman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem nagyon szokták lejjebb vinni a telefonárakat, csak azért, mert a másik szolgáltató is árusítja... inkább plusz "ajándékokkal" csábítják magukhoz a leendő vevőket. Legalábbis én így vettem észre... De neked legyen igazad
    Neked adok igazat. Inkább az idő, és az újabb telefonok, technológiák megjelenése az, ami lenyomja az árakat. A szolgáltatók meg tartják a szintet, esetleg bedobják mellé a telefonbeszámíthatóságot.

Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: