Oldal: 2 / 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (43) összesen

Téma: Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Alapbeállítás re: Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Nekem mindegy, hogyan lesz a lényeg, hogy minél olcsóbban megtudjam venni a sajátomat. Mert számomra hihetetlen, hogy mekkora a telefon tudása.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

A változatosság kedvéért találtam egy nyereményjátékot ahol lehet nyerni 10db pro-t is! Gondoltam megosztom veletek mivel egy nyereményjátékos oldalon találtam és nemtudom ti mennyire szoktátok ezeket nézegetni.
    No de a lényeg: Ki kell nyomtatni egy kódot ami a linkelt oldalon fenn van, majd a webkamera elé teszed, és 3d-ben megjeleníti a telefont amit forgathatsz is persze virtuálisan, szerintem hatalmas poén! Sőt ennyivel benne is vagy a kalapban és akár nyerhetsz is!
    http://www.sonyericsson.com/catchlif...10minisspecial

Tagocska bobencs logója
    Hozzászólás
    23

wow! ez az AR (valamilyen reality) amiről annyit beszélnek mostanság, nem? Azt hiszem ilyennel csináltak virtuális térképet a szigetre is
    Mindenesetre érdekes dolog ez így kipróbálva, bár elsőre nem volt a legegyszerűbb, hogy megtaláljam a helyes pozíciót :P

Tag Rozmar logója
    Hozzászólás
    74

Nekem egy kicsit nehezen ment a játék ezzel az oldallal. Kicsit akadozott a webkamera képe, így nagyon sokszor elveszítettem a 3D-s képet. Gondolom ez függ az internet gyorsaságától is. Lassú nettel ne is próbálkozzak? Vagy állítsak be valamit a webkamera képén?

Hozzászólás
    224

Idézet bobencs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    wow! ez az AR (valamilyen reality) amiről annyit beszélnek mostanság, nem? Azt hiszem ilyennel csináltak virtuális térképet a szigetre is
    Mindenesetre érdekes dolog ez így kipróbálva, bár elsőre nem volt a legegyszerűbb, hogy megtaláljam a helyes pozíciót :P
    Az azért lehet mert lassú az interneted, egyébként nálam pillanatok alatt ment minden 20/20 as a netem és nagyon szépen futott meg forgott a telefon a ponton jelent meg csak nem szabad nagyon gyorsan sem mozgatni, és nem árt ha a videó kártyád sem olyan rossz! Szívesen csinálnék én is ilyen játékot!

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Biztos hogy az internet kapcsolat a baj? Mármint számomra nem tűnik logikusnak hogy folyamatos internet kapcsolat kelljen ehhez. Iszonyatosan terhelné valszeg a szervert. Próbáld meg úgy hogy megvárod míg betölt az oldal aztán ha már megy a cucc, lehúzod a netet. Szerintem valami flashes cucc lesz és a webcamodon kell inkább állítani, ha így van akkor miután betöltötte utána nincs szüksége a játéknak magának a netre, ezzel nagyon könnyen leellenőrizheted a dolgot

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Sziasztok! Látom, hogy azért itt is akad pár rajongója ennek a kis telónak Mivel belefutottam ma egy nyereményjátékba, ahol lehet nyerni egy mini pro-t, vagy egy touch-ot, ezért gondoltam megosztom veletek, hátha nektek is szerencsétek lesz, mert én is már annyi ilyet olvastam a fórumon. Hajrá http://www.orrmonolog.hu/fooldal

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet darkspencer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Látom, hogy azért itt is akad pár rajongója ennek a kis telónak Mivel belefutottam ma egy nyereményjátékba, ahol lehet nyerni egy mini pro-t, vagy egy touch-ot, ezért gondoltam megosztom veletek, hátha nektek is szerencsétek lesz, mert én is már annyi ilyet olvastam a fórumon. Hajrá http://www.orrmonolog.hu/fooldal
    Szavazgatni kell, remélem többször számolja a szavazatokat és nem csak egyszer kerülünk bele a kalapba! Azt figyelted, hogy a x10 van kiírva nyereménynek a képen meg x10 mini pro van? Ennyi baki belefér!

Hozzászólás
    224

Idézet darkspencer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igen nyilván azért csinálnak ennyi nyereményjátékot pont ezzel a telefonnal mert nagyon népszerű, és persze a másik oldala meg hogy nem olyan nagyon drága ellenben nagyon népszerű, ez a legjobb kombináció egy nyereményjátékhoz! Ugyanis a cég aki szervezi nem öl bele sok pénzt ellenben igen sokan indulnak rajta ugyanis ez egy jó készülék!
    Lényegtelen csak nyerjek már végre egyet

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

Jaja. Nagyon jó cucc. Haveromnak van x10minije és kipróbáltam. hát igen.. lehet hogy ez lesz a 3310 utódja. csak suliban órán már nem snake partykat fognak nyomni a srácok, hanem a tanárnő fejére tesznek egy tyúkot virtuálisan.

A téma címkéi: