Oldal: 3 / 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (43) összesen

Téma: Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Alapbeállítás re: Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Akkor most melyiket is lehet megnyerni? lehet csak egy x10-est. Bár én annak is örülnék. A mini inkább elveszne a kezemben A sulisok között biztos nagy népszerűségre tesz szert, könnyebb lesz puskázni, hamarabb rejtik el. Szerintem direkt nekik meg lányoknak tervezték.
    Biztos van valamijük, ami kizárja a több szavazatot..hogy mindenkit egyszer számol. Ha nem, akkor kattintgatok ezret is

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet szemüveg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Akkor most melyiket is lehet megnyerni? lehet csak egy x10-est. Bár én annak is örülnék. A mini inkább elveszne a kezemben A sulisok között biztos nagy népszerűségre tesz szert, könnyebb lesz puskázni, hamarabb rejtik el. Szerintem direkt nekik meg lányoknak tervezték.
    Biztos van valamijük, ami kizárja a több szavazatot..hogy mindenkit egyszer számol. Ha nem, akkor kattintgatok ezret is
    Hát regisztrálni kell az oldalra, így szerintem úgy számolja, hogy az adott regisztrációval hányszor szavaztál. Azért így több esélyed van, mert akkor aztán tényleg nagyon nagy szerencse kell hogy nyerjél, így meg azért van egy kis "kitartási tényező" is a dologban!

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igen nyilván azért csinálnak ennyi nyereményjátékot pont ezzel a telefonnal mert nagyon népszerű, és persze a másik oldala meg hogy nem olyan nagyon drága ellenben nagyon népszerű, ez a legjobb kombináció egy nyereményjátékhoz! Ugyanis a cég aki szervezi nem öl bele sok pénzt ellenben igen sokan indulnak rajta ugyanis ez egy jó készülék!
    Lényegtelen csak nyerjek már végre egyet
    Hát nyilván felkelti az emberek érdeklődését. Mi másért szavaznának, nem? Én legalábbis nagyon úgy látom, hogy ez egy jó motiváló ok Ezeket a videókat akár fel is veheted vele, ha már lenne Egy Bordeaux-i utazást azért bevállalnék én is

Tagocska paszti logója
    Hozzászólás
    1

Sziasztok!
    Most vettem x10mini pro-t, egyenlőre "kínainak"tűnik az egész. Segítséget kérnék valakitől, hogy hogy kell letölteni játékot, zenét, hogy lehet a bluetooth-t használni? Telón nincs internet, de a számítógépemen igen. SOS!

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

X10 Mini Pro-n Google Android operációs rendszer fut. Letölteni csak úgy tudsz rá, hogyha van net a mobilon, akkor viszont 100.000 program és játék közül válogathatsz, az Android Marketen. Ha olcsón akarod megúszni, akkor csatlakozz egy nyilvános WiFi hotspothoz, vagy otthon iktass be egy wifi router. Bluetoothot pedig a Beállítások -> Hálózatok (Wireless & networks) menüpontban tudod bekapcsolni.

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

A bluetooth egy ideig csak marketről letölthető külön alkalmazással használható, amíg ki nem jön az új android verzió a telefonra. Ez egy két hónapon belül meglesz.

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet darkspencer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát nyilván felkelti az emberek érdeklődését. Mi másért szavaznának, nem? Én legalábbis nagyon úgy látom, hogy ez egy jó motiváló ok Ezeket a videókat akár fel is veheted vele, ha már lenne Egy Bordeaux-i utazást azért bevállalnék én is
    Hát ha a sima x10 lenne a nyeremény, (vagyis az van kiírva de a képen meg a mini pro van), akkor simán fel venném a maga 5 MP-s kamerájával.
    Viszont a mini proban tetszik, hogy van rendes qwerty input. (nem szeretem a képernyőt összezsírozni! )

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet handy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A bluetooth egy ideig csak marketről letölthető külön alkalmazással használható, amíg ki nem jön az új android verzió a telefonra. Ez egy két hónapon belül meglesz.
    Az én tudomásom szerint ez azt jelenti vagyis azt ígérgetik hogy konkrétan október első hetében jön majd

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

Idézet PrinceJJ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát ha a sima x10 lenne a nyeremény, (vagyis az van kiírva de a képen meg a mini pro van), akkor simán fel venném a maga 5 MP-s kamerájával.
    Viszont a mini proban tetszik, hogy van rendes qwerty input. (nem szeretem a képernyőt összezsírozni! )
    Igen én sem vagyok ennek a képernyőzsírozásnak nagy fanja. Jó lenne ha lecsengene már ez a lakkozott telefon divat, és jönnének matt telefonok.

Tagocska sirtek logója
    Hozzászólás
    24

Idézet PrinceJJ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Különben ugyanolyan jól használható a képernyőbillentyűzet is. Csak bele kell jönni, és szinte olyan gyorsan tudsz gépelni, mint egy PC billel. Mondjuk tény, hogy qwerty kicsúsztatható billen távolabb vannak egymástól a gombok, így nehezebb más betűt leütni.

A téma címkéi: