Akkor most melyiket is lehet megnyerni?lehet csak egy x10-est. Bár én annak is örülnék. A mini inkább elveszne a kezemben
A sulisok között biztos nagy népszerűségre tesz szert, könnyebb lesz puskázni, hamarabb rejtik el. Szerintem direkt nekik meg lányoknak tervezték.
Biztos van valamijük, ami kizárja a több szavazatot..hogy mindenkit egyszer számol. Ha nem, akkor kattintgatok ezret is
Sziasztok!
Most vettem x10mini pro-t, egyenlőre "kínainak"tűnik az egész. Segítséget kérnék valakitől, hogy hogy kell letölteni játékot, zenét, hogy lehet a bluetooth-t használni? Telón nincs internet, de a számítógépemen igen. SOS!
X10 Mini Pro-n Google Android operációs rendszer fut. Letölteni csak úgy tudsz rá, hogyha van net a mobilon, akkor viszont 100.000 program és játék közül válogathatsz, az Android Marketen. Ha olcsón akarod megúszni, akkor csatlakozz egy nyilvános WiFi hotspothoz, vagy otthon iktass be egy wifi router. Bluetoothot pedig a Beállítások -> Hálózatok (Wireless & networks) menüpontban tudod bekapcsolni.
A bluetooth egy ideig csak marketről letölthető külön alkalmazással használható, amíg ki nem jön az új android verzió a telefonra. Ez egy két hónapon belül meglesz.