Oldal: 4 / 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 31 - 40 (43) összesen

Téma: Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Alapbeállítás re: Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Idézet PrinceJJ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Viszont a mini proban tetszik, hogy van rendes qwerty input. (nem szeretem a képernyőt összezsírozni! )
    Moss rendszeresen kezet és akkor nem lesz olyan nagyon zsíros a kijelződ, ja és használj szappant Csodákra képes!!!

Viccet félretéve ki ezt szereti ki azt részemről szeretem tapicskolni és nem a gombokat hanem a kijelzőt

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet sirtek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Különben ugyanolyan jól használható a képernyőbillentyűzet is. Csak bele kell jönni, és szinte olyan gyorsan tudsz gépelni, mint egy PC billel. Mondjuk tény, hogy qwerty kicsúsztatható billen távolabb vannak egymástól a gombok, így nehezebb más betűt leütni.
    Megnézném azt ha valaki olyan gyorsan gépelne azon a kis érintőn, mint ahogy én tolom a pc billt papaya! Azért túlzásokba ne essünk.
    Valaki töltött már fel videót? Megnézném hátha felkerült már valami vicces is az oldalra!

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

Jópár vicces videó van ott már, több ellenőrös próbálkozás is található illetve mindenféle-fajta furcsa előadásmódok Érdekes hogy csinálnak egy tulajdonképpen önálló videofeltöltőt csak ezeknek a videoknak. Ha lenne időm pár sort megtanulni és a felvételét megszervezni, lehet én is beprobálkoznék vmi radikális megoldással

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Most eltűntem egy kis időre de itt vagyok Ahogy néztem ez egy jópofa oldal, kicsit felvidítják az allergiásokat + ez a nyereményes dolog is jópofa, én mindig azt mondom hogy nem kerül semmibe megpróbálni, egyszer csak nyer az ember. Legalábbis az esélyed meg van rá...! A videókat elnézve vannak jó ötletek. Én beregisztráltam hátha összejön egy X10, bár a párizsi útnak is nagyon tudnék örülni:P

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Én is néztem a videókat és azért már elég sok van...10 oldalnyi videó. Kíváncsi vagyok hogy ki fogja megnyerni a szavazást, én videót nem készítettem mert nincs hozzá bátorságom,de azért szavaztam,hátha nekem is összejön valami. Én úgy vagyok vele hogy a nyereményék közül bármelyiket elfogadnám...nem vagyok válogatós Amúgy maga az allergiás része is jó az oldalnak mert van jó pár hasznos információ, bár ez inkább azoknak hasznos akik enyhébb allergiában szenvednek...

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

Igen, egyre nő a kínálat, és egyre fantáziadúsabbak vannak. Én még mindig csak tervezgetem a saját videot, a megvalósítást még nem kezdtem el, majd esetleg hétvégén. Szavazni már szavaztam, de a videokészítés ötlete tetszik, ugyh sztem azt is meg fogom csinálni! Jah az allergiás rész is hasznos, azt is leteszteltem kicsit, az orvos válaszol opciónál feltettem egy viszonylag lehetetlen kérdést amire egészen meglepően kimerítő válasz érkezett, kellemesen csalódtam. Nekem x10 nem kéne annyira mint mondjuk az ipod touch, vagy természetesen az utazás!!

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Reménykedjünk abban, hogy így a rossz idő bekövetkeztével nem nő annyira a videók száma, mert így a nem allergiások is tudnak hiteles videót készíteni. Terron ha nincs elég bátorságod hozzá, nem is akarod igazából megnyerni az utazást. Én igazából egy telóra hajtok, mert már esedékes lenne egy csere, főleg ha ilyet lehet nyerni
    És még azt is remélem, hogy az utazást valamikor tavaszra időzítik, mert nem szívesen utaznék télen, ha...

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet Litmanen eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Reménykedjünk abban, hogy így a rossz idő bekövetkeztével nem nő annyira a videók száma, mert így a nem allergiások is tudnak hiteles videót készíteni. Terron ha nincs elég bátorságod hozzá, nem is akarod igazából megnyerni az utazást. Én igazából egy telóra hajtok, mert már esedékes lenne egy csere, főleg ha ilyet lehet nyerni
    És még azt is remélem, hogy az utazást valamikor tavaszra időzítik, mert nem szívesen utaznék télen, ha...
    Már nem azért de télen is jó utazni hisz nincs turista a látvány meg ugyanaz csak kicsit jobban be kell hozzá öltözni Ennyi
    Én már beküldtem a kis filmemet nem lett valami nagy szám de támogatom pár barátom segítségével így talán valami csak csurran cseppen nekem is elsősorban egy x10 minit szeretnék de ha utazni kell, hát akkor utazok, egye fene

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

Ennyi vállalkozó kedvű ember van? Nem is gondoltam volna.
    Én csak szavazok, közben meg fújom az orrom, mert én is allergiás vagyok. Remélem Párizsban nincs parlagfű

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Már nem azért de télen is jó utazni hisz nincs turista a látvány meg ugyanaz csak kicsit jobban be kell hozzá öltözni Ennyi
    Én már beküldtem a kis filmemet nem lett valami nagy szám de támogatom pár barátom segítségével így talán valami csak csurran cseppen nekem is elsősorban egy x10 minit szeretnék de ha utazni kell, hát akkor utazok, egye fene
    Sima X10-et lehet nyerni nem? Ami szerintem nem is gond, mert nagyobb értéket képvisel mint a Mini.
    Még az is lehet, hogy egy három napos párizsi út is kijön az árából!

A téma címkéi: