- Sony Ericsson Xperia X8
-
Tagocska
re: Sony Ericsson Xperia X8
hogyan tudok témát telepíteni az xperia x8 ra ha nincs net s hol találom ?
-
Tagocska
Én most vettem az x8-ast,és olyan kérdésem lenne,hogy leszedtem hozzá térképet meg mindenféle dolgot és nem tudom melyik mappába másoljam be,hogy aztán feltelepíthessem a telóra!!Hiába rakom be bármelyik mappba utána mikor leválasztom a gépről nem találom sehol!!!Előre is köszi
-
Tagocska
Sziasztok. Két hete használom az Xperia X8-asomat, de nem mondhatnám, hogy túlságosan meg vagyok vele elégedve. Többször előfordult, hogy egyszerűen nem tudtam fogadni a bejövő hívásokat, mert a felvevésre szolgáló csúszkát nem tudtam elhúzni, vagy csak sokadik próbálkozás után sikerült. Ugyanezt eljátssza velem az ébresztő kikapcsoló gombja is. Továbbá párszor előfordult, hogy kiesett a térerő, és alig talált magára újra. Egyébként is nagyon gyenge térerőt mutat olyan területeken, ahol az eddigi (Nokia) telefonom maximális térerőt mutatott. Avagy ha lemegyek a netről, akár 1-2 percnek is el kell telnie, mire újra észhez tér. Ha a képeket szeretném megnézni, szintén sok időre van szükség ahhoz, hogy össze szedje magát. Gyanúm szerint memória gondjai vannak, pedig a memóriakártyámon van legalább 800 MB üres hely. Van valakinek valamilyen ötlete arra, hogy hogyan lehetne ezeket a hibákat orvosolni? Én már azt fontolgatom, hogy visszaviszem, és már nem is akarok hallani erről a márkáról... 
-
Tagocska
Sziasztok!
Ha valakinek van ilyen telefonja, kérem, segítsen nekem! Sms-t és a híváslistát törölni nem lehet rajta? Hiába kerestem, semmi....
Kézbesítési üzenet létezik rajta?
Köszi! 
-
Tagocska
Nekem egyébként volt már Sony Ericsson-om, és nem volt vele bajom... Még nincs rajta sok minden, így én még nem érzem, hogy lassulna, de szerintem lehet, hogy neked azért lassú, mert már ez a kevés dolog is meghaladja a képességeit...
??....
Ja, egyébként Te még örülj neki, hogy tudsz vele netezni!
Nekem ezt még nem sikerült összehoznom...
Azért fura, mert hiába próbálok bejelentkezni a gmail-re, azt sem engedi. Telepítenem kellene valamit? A vőlegényemmel tegnap vettük az új telefonokat, és bár az övé ZTE...de nem csinált vele semmi extrát és 2 perc után működött rajta you tube-tól kezdve térkép, meg minden...
Szóval Te hogy csináltad?
Köszi!
-
Tagocska
Úgy néz ki, hogy a problémát sikerült megoldanom. AVG antivírust használok, és valós idejű ellenőrzésre volt állítva, amit kikapcsoltam, és a lefagyások elmaradtak. :-) A gmailra gond nélkül be tudtam jelentkezni, megadva a logint és jelszót. Mobil internetet, de inkább az ingyenes WIFI lehetőségét használom internetezésre. A WIFI-re rá tudok kapcsolódni, de a modemtől nem nagyon enged eltávolodni. 4-5 méter elég hozzá, hogy megszakadjon az összeköttetés. Viszont a WAP biztonsággal ellátott otthoni WIFI routeren először engedélyezni kellett a telefont.
-
Tagocska
Valaki tudna segíteni? Xperia X8-as telefonom van, és nagyon nagyon nem tetszik az üzenet menüje, hogy nincs bejövő, kimenő, piszkozat menü. Letöltöttem az n2manager sms-t, de, hogy utána, hogy állítsam be, hogy meg is jelenítse rendesen az üzeneteket,azt nem tudom. Hálás lennék ha valaki tudna tanácsot adni. Előre is köszi
-
Tagocska
Sziasztok!Remélem,hogy valaki tud a segítségemre lenni.A családban 1 év eltéréssel vásároltunk 2 x8-ast.Sajnos akármilyen alaposan és pontosan is állítjuk be a riasztást,nem ébreszt.Bekapcsolt állapotban sem.Előre is köszönöm a segítségeteket.Erika
-
Tagocska
Vettem egy ilyen telefont, kettőt is az elsőt kétszer kellett szervizbe vinni a második meg még szarabb. Úgy hogy elmondom a véleményem: Ez egy kurva szar telefon, semmit nem tud, nem tölti le minden játékot, lefagy, magától kikapcsol, lassú. Úgy hogy megkérném hogy csináljanak már erre a szar telefonra 2.3-as android operációs rendszert.
-
Tagocska