Oldal: 1 / 4 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (35) összesen

Téma: Szélessávú mobilinternet topic

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Alapbeállítás Szélessávú mobilinternet topic

Itt lehet megosztani a tapasztalatokat és véleményeket a gyors mobilnetről!

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

Alapbeállítás re: Szélessávú mobilinternet topic

Nekem eddig nem voltak rossz tapasztalataim. Volt néha amikor nem tudott elsőre felcsatlakozni de alapvetően jó benyomásom van a mobilnettel kapcsolatban. Már nem is annyira drága mint régebben és a sebessége is rendbe van. Nekem bejött a dolog

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet TAma eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem eddig nem voltak rossz tapasztalataim. Volt néha amikor nem tudott elsőre felcsatlakozni de alapvetően jó benyomásom van a mobilnettel kapcsolatban. Már nem is annyira drága mint régebben és a sebessége is rendbe van. Nekem bejött a dolog
    Nekem annyi rossz tapasztalatom van, de azt nem árulom el melyik cégnél, hogy egyszer túlléptem az adatforgalom limitet persze egy szóval nem lett megemlítve sehol aztán mikor jött a számla csak pislogtam, hogy ez meg mi... Persze 500M nem nehéz átlépni, de valami borzalmas összeget kérnek el az a feletti adatforgalomra és ami a legbosszantóbb h nem is szolnak...

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

Hát, nem éri meg nekik szólni. De már lassan kezdenek áttérni arra, hogy forgalmaznak a szolgáltatók (T-ávközlési vállalat, Pannon, Vodkafon) olyan csomagokat is ahol nincs túlforgalmazási díj. Azaz ha átléped a kiszabott mennyiséget akkor nem kell többet fizetned cserébe viszont visszakorlátozzák a sebességed majdnem a betárcsázós modemek szintjére

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Ez lenne a normális,de lehet hogy ennek lesz valami törvényi szabályozása mert nagyon sokan tényleg elég cifra összegű számlákat kaptak. Amúgy 500MB-t tényleg nem nehéz túllépni. Néztem a lefedettséget és szerintem azzal nincs semmi gond,legalábbis T-nél. Minden fontosabb város falu lefedett. Még a Balaton is...

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

A túllépésre tényleg vigyázni kell akár a túlszámlázás akár a sebességcsökkenés miatt. Vannak amúgy nagyon jó segédprogramok amik nézik az adatforgalmat és figyelmeztetnek, sőt még javaslatokat is tesznek ha már közel van a limit. Egyelőre még ez tényleg kicsit problémás de, azért szépen emelgetik a limitet a szolgáltatók az olcsóbb csomagoknál is.

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

Elvileg már csináltak valamit ezzel kapcsolatban, hogy EU-s országokban ha túlléped a limitet akkor nem enged tovább netezni csak ha külön kikapcsolod

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Jók a vélemények Tényleg nagyon el van terjedve manapság. Volt is valami felmérés, hogy magyarország eléggé vezető pozícióban van mobilinternet terén.
    Ha megnézzük a lefedettségi térképet, akkor ez szerintem egyértelmű (persze ez a 3Gs lefedettségi térkép).

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet darkspencer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jók a vélemények Tényleg nagyon el van terjedve manapság. Volt is valami felmérés, hogy magyarország eléggé vezető pozícióban van mobilinternet terén.
    Ha megnézzük a lefedettségi térképet, akkor ez szerintem egyértelmű (persze ez a 3Gs lefedettségi térkép).
    Magyarország van vezető pozícióban lefedettség szerint???? Ezt merre olvastad? Én úgy tudom hogy ez a lefedettség 44%, ami azért nem túl sok... persze ha ezt nem használod ki tehát nem vándorolsz sokat az országban akkor ezt nem is veszed észre.

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Magyarország van vezető pozícióban lefedettség szerint???? Ezt merre olvastad? Én úgy tudom hogy ez a lefedettség 44%, ami azért nem túl sok... persze ha ezt nem használod ki tehát nem vándorolsz sokat az országban akkor ezt nem is veszed észre.
    Szerintem esélyesen a lakosságra kivetített lefedettségről van szó. És mivel van egy rakat pusztánk és csak néhány városban nagyon sok ember ezért viszonylag könnyű elérni lakosságra kivetített nagy lefedettséget

Oldal: 1 / 4 1234 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: