Oldal: 2 / 4 ElsőElső 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (35) összesen

Téma: Szélessávú mobilinternet topic

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Alapbeállítás re: Szélessávú mobilinternet topic

Idézet HurkaMarci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem esélyesen a lakosságra kivetített lefedettségről van szó. És mivel van egy rakat pusztánk és csak néhány városban nagyon sok ember ezért viszonylag könnyű elérni lakosságra kivetített nagy lefedettséget
    Itt írtad le az igazságot. Biztos hogy ezzel van összefüggésben. A sok üres pusztára felesleges is a net...szerintem.

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

Azért puszta közepére is ki fog kerülni a közeljövőben abban biztos vagyok. Szerintem értelme is lesz mert azért járnak arra is emberek, vagy csak utaznak, nyaralnak. Én is voltam már úgy hogy szeged meleti faluban nyaraltam és még mobil térerő sem volt nemhogy internet. Igaz túléltem de ha már fizetek mobilnetet akkor azért szeretném is használni utazásoknál.

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

Jó de ha belegondolsz vannak prioritások. A városban sokkal fontosabb rakni a lefedettséget mint oda ahol mittom háromhavonta egyszer akarna bárki is netezni.

Szóval az ilyen "üres" területeket úgy számolják hogy nem is igazán mert nem járnak arra max szezonálisan, aztán miközben fejlesztik a fontos helyeken lehet hogy "véletlenül" ezeket is lefedik

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Magyarország van vezető pozícióban lefedettség szerint???? Ezt merre olvastad? Én úgy tudom hogy ez a lefedettség 44%, ami azért nem túl sok... persze ha ezt nem használod ki tehát nem vándorolsz sokat az országban akkor ezt nem is veszed észre.
    Senki nem mondta, hogy lefedetségi szinten van vezető pozícióban! Sebesség téren voltunk világelső (vagy valahol elöl).

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

Az már azért jó hogy valamiben a világ színvonalában vagyunk. Gondolom ezt a nagy multicégek építették ki, és akkor tulajdonképpen övék az érdem. Nem is tudom melyik szolgáltatónak vannak jobb lefedettsége.

Tagocska ferilla logója
    Hozzászólás
    7

Ha tippelnem kéne akkor én azt tippelném hogy a legnagyobb szolgáltatónak van a legnagyobb lefedettsége is. Bár szerintem ez az adó tornyok teljesítménye is befolyásolja. Nem mind1 a domborzati tényező sem. Sajnos új adatot nem találtam lefedettségre szóval biztosat én sem tudok mondani. De abban én is egyetértek hogy a fontosabb helyeken, nagyobb városokban elérhető.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

állítom, hogy már az uj hálozatot fejlesztik a 3G-t meg meghagyják az utókornak... Majd ha jön az átállás akkor lesz sok akció, hogy akinek 3g-je van álljon át 4g-re figyeljétek meg akkor éri majd meg mobilnetet venni..

Tag Lipteek logója
    Hozzászólás
    90

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    állítom, hogy már az uj hálozatot fejlesztik a 3G-t meg meghagyják az utókornak... Majd ha jön az átállás akkor lesz sok akció, hogy akinek 3g-je van álljon át 4g-re figyeljétek meg akkor éri majd meg mobilnetet venni..
    De vajon mobil eszközökön tényleg szükség van 50Mbit/sec re? Jó nyilván fejlődik a világ, de az otthoni 20Mbiten elég könnyedén elboldogul az ember. És számítógépen azért nagyobb adatmennyiségeket tölt le az ember, mint mobilon. Nem ellene vagyok, csak drágán nem hiszem, hogy számomra érdekes lenne a szolgáltatás. Egy olcsóbb lassabb 3G/HSPA simán ellennék. Aztán ki tudja milyen szolgáltatások nyernek majd teret a megnövekvő sávszélességgel... Ezt ma még nem tudhatjuk.

Tagocska utoelo logója
    Hozzászólás
    17

Én azt szeretném kérdezni hogy ahol a lefedettségi térkép nem jelez lefedettséget ott gyakorlatilag se lehet? Mert egy wellnes szállodába megyek nyaralni ahol elvileg nincs lefedettség de közel van a jelölés a térképen ameddig tart a lefedettség. Ha lenne rá esély hogy van akkor elvinném a netbookomat de különben nem.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Miért nem használod a szállodai wifit? de amúgy szerintem ha a lefedettségi térkép határán van, akkor valamilyen gyengébb jeled talán lesz, de szerintem a szállodai wifi jobb választás

A téma címkéi: