Oldal: 3 / 4 ElsőElső 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (35) összesen

Téma: Szélessávú mobilinternet topic

Tagocska utoelo logója
    Hozzászólás
    17

Alapbeállítás re: Szélessávú mobilinternet topic

Sajnos a wifi szolgáltatás az fizetős és nem létfontosságú hogy tudjak netezni úgyhogy ezért nem fizetnék.Viszont ha már megvan a mobilnet előfizetésem akkor már szívesen használnám. De fölöslegesen netbookot se vinnék mert akkor arra külön vigyázni kell.

Tag krumplifejű huszár logója
    Hozzászólás
    42

Idézet Lipteek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De vajon mobil eszközökön tényleg szükség van 50Mbit/sec re? Jó nyilván fejlődik a világ, de az otthoni 20Mbiten elég könnyedén elboldogul az ember. És számítógépen azért nagyobb adatmennyiségeket tölt le az ember, mint mobilon. Nem ellene vagyok, csak drágán nem hiszem, hogy számomra érdekes lenne a szolgáltatás. Egy olcsóbb lassabb 3G/HSPA simán ellennék. Aztán ki tudja milyen szolgáltatások nyernek majd teret a megnövekvő sávszélességgel... Ezt ma még nem tudhatjuk.

Igen valójában a végén megfogtad a lényeget. Ha nagyobb lesz a sávszél a netes dolgok is egyértelműen növekedni fognak hisz "mindenkinek van hozzá elég sávszéle"
    Mindig az adott technikai háttérhez próbálják fejleszteni a dolgokat és feszegetni a határokat, szal a régi játékok is azért néztek ki úgy ahogy mert azt bírták elvinni a gépek. Ki tudja, ha bejön a nagyobb sávszél vagy valami akkor elterjedtebbek lesznek a videó telefonálások vagy valami.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

a video telefonáláshoz azért nem kell 50megabit szerintem...
    de komolyan nekem ötletem sincs mire lehet majd használni netes szolgáltatások tekintetében ekkora sebességet, 1080i-s hd-t fognak streamelni? annak nem sok értelme van szerintem telon, de amúgy lehet az a terv, hogy teljesen kábelmentesítsék az embereket és egy idő után az adslnek búcsút mondhatunk, én erre tudok még gondolni

Tagocska boota127 logója
    Hozzászólás
    8

Van innen valakinek Vodafone-os mobilinternete?Mert lenne egy kérdésem hozzá.De fel is teszem.Néha szokott oylat csinálni,hogy 0kb a letöltés feltölteni meg valamennyivel tölt fel folyamatosan,és megszakad a kapcsolat.(Pontosabban nekem kell megszakítani a kapcsolatot).Miután bontottam kiírja h IP-cím ütközés van a hálózaton működő másik rendszerre.Na ez most mi ?És ezt úgy naponta eljátsza.Ha valaki tudja mitől lehet írjon:/

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Idézet boota127 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Van innen valakinek Vodafone-os mobilinternete?Mert lenne egy kérdésem hozzá.De fel is teszem.Néha szokott oylat csinálni,hogy 0kb a letöltés feltölteni meg valamennyivel tölt fel folyamatosan,és megszakad a kapcsolat.(Pontosabban nekem kell megszakítani a kapcsolatot).Miután bontottam kiírja h IP-cím ütközés van a hálózaton működő másik rendszerre.Na ez most mi ?És ezt úgy naponta eljátsza.Ha valaki tudja mitől lehet írjon:/
    Nekem pannonom (telenor) van, a torrentet (p2p) korlátozzák, gondolom ugyanz van a vodánál is.

Tag dohi logója
    Hozzászólás
    44

Hát én úgy vagyok vele hogy a mobilnetet nem is igazán a torrentezésre találták ki, arra jó az otthoni, bár ha valakinek nincs otthon se vezetékes akkor...:S

Tagocska boota127 logója
    Hozzászólás
    8

Hát nálam tökéletesen működik a torrent,szerencsére.

Say Hello To My Little Friend anita01 logója
    Hozzászólás
    3

Azon túl hogy a városban a sávszélnek és a lefedettségnek megfelelőnek kéne lennie szoktak problémáim adódni. Nagyon sűrűn szétkapcsol a net, és az kicsit kiviszi az agyamat. Mondjuk megértem hogy a mobilnet nem éppen az online játékra és a torrentre való de ha megnézek pár videót és már lekorlátoz mert túlléptem a mennyiséget.. na az cinkes.. ahhoz képest kicsit drága.

Say Hello To My Little Friend felipe logója
    Hozzászólás
    2

van még mit fejlődnie a mobilnetnek mindegyik szolgáltatónál, sajnos nekem is sokszor megszakad olyan is volt ,hogy indokolatlanul lekorlátoztak. Ez a cikk mondjuk kicsit meglepő a T-mobil tényleg ennyire jó lenne vagy csak jó pénzek csúsztak a felmérőnek? T-sek véleménye?

Say Hello To My Little Friend anita01 logója
    Hozzászólás
    3

Én csak a vodkafonnál tudok nyilatkozni. Keményít keményít... de még mindíg drága és nem figyelik a vevők igényeit. Sok várakozási idő. Ha valami technikai, kompatibilitási probléma van ahova már tényleg szerelő vagy úgynevezett szakember kell... nem pár napot kell várni. Ilyenkor miért nem tudnak több embert alkalmazni... pedig biztos lenne ott több pénz a zsebben amit esetleg a vevőkre költhetnének és nem saját zsebre.

A téma címkéi: