hát igen.. sajnos a szolgáltatók hozzáállása nagyon rossz. talán a "t" amire azt tudom mondani hogy jobban foglalkozik a vevőivel és nem kell annyit szenvedni és várni mire kijönnek, de a többi... hát talán a világvége előtt ideér
csak inkább a zsebükbe teszik mert azt hiszik, hogy jobban megéri lehúzni az embereket, mint jó szolgáltatást biztosítani és ezáltal keresni sok pénzt, amivel mindenki jól jár. A mentalitással van a baj.
hát igen.. sajnos a szolgáltatók hozzáállása nagyon rossz. talán a "t" amire azt tudom mondani hogy jobban foglalkozik a vevőivel és nem kell annyit szenvedni és várni mire kijönnek, de a többi... hát talán a világvége előtt ideér
Nem tudom mit szerettél volna megbeszélni önmagaddal, de nem várjuk meg
Azóta aláírtam t-nél egy új előfizura 2 évre egy jó készülékért cserébe. Baromi jó a mobilnetjük most. Én mondjuk Bp-en használom, de itt perfekt, kérdés, hogy Penészleken is pl ugyanígy szuperálna e. Nagyon ritka, hogy lassabban csatlakozik fel. Elégedett vagyok vele.
Nekem is jól működik a T-s mobilnetem. Más szolgáltatóknál nekem sokszor volt, hogy 3g-vel csatlakozott fel és hasonlók. Szerintem a lefedettségük is jobb, de pontosan nem tudom. Kéne nézni egy lefedettség térképet vagy valamit.