Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 13 (13) összesen

Téma: Telenor lesz a Pannon

Tagocska vwfan logója
    Hozzászólás
    29

Alapbeállítás re: Telenor lesz a Pannon

Arra tudok gondolni, hogy különböző kedvezményeket akart, amire pannonosként jogosult, de mivel a djuice külön vált, ezért olyan mintha a t-mobile-nál akart volna pannon kedvezményeket beváltani. Persze csak tippelek, lehet nem is ez volt.

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Idézet pet.andro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egy haverom múlt héten akart telefont venni a panno khm... telenornál úgy, hogy djuice-os. Először problémáztak aztán mégis meg lehetett oldani. Azt viszont nem tudom, hogy így djuice csomagban maradt-e.
    Ennek aztán sok értelme volt, hogy szétdarabolják magukat, mert ezek szerint, ha probléma az átjárás, akkor eléggé külön vannak, ami pedig nem egy előnyös dolog az egyébként is éles versenyben. Egyébként meg szerintem tök hülyeség volt váltaniuk, mert a Pannon legalább egy jó kis magyar név volt, a szolgáltatók közül az utolsó, sőt igazából kezdetektől az egyetlen magyar nevű (mert a Westel ugye kevéssé ősmagyar szó ), így legalább ennyi megkülönböztetőjük volt a hazai piacon, aztán meg felvettek egy itthon teljesen semmitmondó nevet, ami mégcsak nem is valami óriási világmárkát takart huszon-harmincon-ötvenakárhány országban ottvagyunk T-Mobile meg Vodafone jelleggel, úgyhogy szerintem csak eldobtak egy a magyar piacon bejáratott brandet egy noname-ért iPhonet meg még mindig nem lehet náluk kapni, ami nem kicsit gáz - mégha én magam Androidpárti vagyok, akkor is csak így tudom minősíteni ezt.

Tagocska Krisz8 logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2

IIIgen, készül valami mindegyik mocorog, új versenyző jelent meg a piacukon, lesz itt buli!!!!

Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

A téma címkéi: