Ennek aztán sok értelme volt, hogy szétdarabolják magukat, mert ezek szerint, ha probléma az átjárás, akkor eléggé külön vannak, ami pedig nem egy előnyös dolog az egyébként is éles versenyben. Egyébként meg szerintem tök hülyeség volt váltaniuk, mert a Pannon legalább egy jó kis magyar név volt, a szolgáltatók közül az utolsó, sőt igazából kezdetektől az egyetlen magyar nevű (mert a Westel ugye kevéssé ősmagyar szó), így legalább ennyi megkülönböztetőjük volt a hazai piacon, aztán meg felvettek egy itthon teljesen semmitmondó nevet, ami mégcsak nem is valami óriási világmárkát takart huszon-harmincon-ötvenakárhány országban ottvagyunk T-Mobile meg Vodafone jelleggel, úgyhogy szerintem csak eldobtak egy a magyar piacon bejáratott brandet egy noname-ért
iPhonet meg még mindig nem lehet náluk kapni, ami nem kicsit gáz - mégha én magam Androidpárti vagyok, akkor is csak így tudom minősíteni ezt.

LinkBack URL
About LinkBacks
Válaszol idézettel
), így legalább ennyi megkülönböztetőjük volt a hazai piacon, aztán meg felvettek egy itthon teljesen semmitmondó nevet, ami mégcsak nem is valami óriási világmárkát takart huszon-harmincon-ötvenakárhány országban ottvagyunk T-Mobile meg Vodafone jelleggel, úgyhogy szerintem csak eldobtak egy a magyar piacon bejáratott brandet egy noname-ért
iPhonet meg még mindig nem lehet náluk kapni, ami nem kicsit gáz - mégha én magam Androidpárti vagyok, akkor is csak így tudom minősíteni ezt.
mindegyik mocorog, új versenyző jelent meg a piacukon, lesz itt buli!!!!