-
Világítós bankkártya
Na erre megint csak kíváncsi leszek.. ha tényleg az az értelme, mint ami a nevében van, akkor az ultra gáz..
valahogy nem győzőm "dugdosni" a kártyám.. ha egy mód van rá, ne tudják, hogy van nálam.. vagy egyáltalán.. ez olyan, mint a világítós, kiabálós 20ezres.. ami csak akkor világít és kiabál, ha pl. legalább 5en vannak.. és azt kiabálják, hogy "lopj el"..
-
Tag
re: Világítós bankkártya
Jah, elég nagy hülyeség ez a világítós kártya. Eddig egy normális "extrát" tartalmazó bankkártyáról hallottam, amiben olyan extra van, hogy 3000 Ft alatti fizetésnél nem kell lehúzni a kártyát, nem kell PIN kód és még aláírás sem. Csak odatartod, és már mész is: 5 másodperc az egész. Mellette amúgy mindent tud, amit egy hagyományos Maestro.
Persze hogy mennyibe kerül, arról már nem szólt a történet...
-
Tagocska
Pont az ilyenek miatt nem szeretem ezt a bankkártyás dolgot. Valaki csak úgy elmegy majd mellettem és nem kell majd hozzá semmi, hogy lenyúlja a pénzt ha ért hozzá.
Mióta tudom, hogy a neten is elég ha csak a kártyára írt számot ismeri valaki már tud is vele fizetni (nem kell pin kód) azóta nem győzöm én is dugdosni a kártyákat.
-
Aktív tag
-
Tag
Igen! Szimplán nem gáz ha ellopják kártyádat ha nem tudják a pin kódodat. Ami viszont már gáz,hogy tényleg vannak oldalak ahol pin kód nélkül lehet vásárolni. Elég megadni a kártyán található számokat és kész. Ilyen például az elvira is.
Egy jó ötlettel találkoztam amit nem tudom,hogy megvalósítottak azóta már. De valahol már alkalmazták. Az az,hogy egy kis kijelző mutatja,hogy mennyi a kártyán lévő egyenleged. Minden egyes tranzakció után frissült a chip és egy gombnyomásra meg tudja mutatni,hogy mennyin is áll az egyenleged.