Oldal: 1 / 7 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (69) összesen

Téma: Zenemobilok

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

Alapbeállítás Zenemobilok

sziasztok, fontos számomra, hogy mindig szóljon a zene, ha nincs egyéb elfoglaltságom. a rádiókban gyakran szólnak olyan számok, amiket utálok, így eldöntöttem, veszek vmilyen zenemobilt, otthonról pedig majd vhogy rátöltöm a kis kütyüre a számokat.

Milyen zene mobilt ajánlanátok? Ti honnan töltötök?

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

Alapbeállítás re: Zenemobilok

Szia, én mindenképpen egy Sony Ericsson telefont vennék e helyedben, mert azok a legmegbízhatóbb zenemobilok.. Mert hát a Sonynak azért van ebben tapasztalata. Van olcsóbb is meg drágább is, nem tudom mennyit szánsz rá. Az újak elég pofásak. Hangzásban verhetetlenek.

Tagocska terminator logója
    Hozzászólás
    25

Idézet Jankó_B eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    sziasztok, fontos számomra, hogy mindig szóljon a zene, ha nincs egyéb elfoglaltságom.
    Akkor egy márka, amit NE vegyél: Samsung.
    Az Sonykról nekem nincs tapasztalatom, de sok zenerajongó barátomnak esett erre a választásra (egy DJ haveromnak konkrétan kettő SE telefonja is van), és meg vannak vele elégedve.
    Nekem mondjuk nem jön be a design, de ahogy kivettem a szavaidból, ez számodra nem ez jelenti a fő problémát.

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

A lényeg, hogy nagy sd-t tudjon kezelni(hogy sok zene elférjen rajta egyszerre+esetleges képek), hogy szépen szóljon(érdemes utánaolvasni pár helyen) és hogy jól bírja az aksija.

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

Tényleg, melyik kezel nagy sd-t?

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

értelek Titeket. kb tudom hogy milyen Sony Ericssonok vannak most a piacon, tetszik a w595, de ami úgy igazán bejön, az a Se W995. annak 8GB-os a memória kártyája, szóval brutál sok zene fér rá.. de honnan töltsek én le annyit? mostanában elegem van a torrentezésből is. egy élet leszedni és föltenni a telóra..

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

Én is a Sony Ericsson-t javaslom, több ismerősömnek van és nagyon jó minőségben csendülnek fel a nóták rajta.
    Az viszont engem is érdekelne, hogy más hogy tölt mobilra? Én még nem töltöttem, de mindenki körülöttem ezzel van oda, nem akarok lemaradni Bár ők általában pénzesek, nekem annyira nem lenne erre keret...

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

El kell, hogy keserítselek piciruci, mert mobilra csak jambáról tölthetsz vagy mobilnetről csiga lassan nagyon drágán.. vagy a fizetős oldalak. Egyik sem éri meg...

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

piciruci, a jambás oldalakról csak a slágereket lehet ráadásul csak leszedni, legalábbis én azt látom mindig, h reklámozzák. én pedig szeretem a kevésbé híresebb számokat is.. egész albumot meg ilyen fizetős oldalakról nem lehet leszedni..:S

Tagocska terminator logója
    Hozzászólás
    25

Idézet piciruci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én is a Sony Ericsson-t javaslom, több ismerősömnek van és nagyon jó minőségben csendülnek fel a nóták rajta.
    Ja, a Erik's son-ok már jobbak.
    A Jamba meg egy fostalicska rablóbanda! Ha megfogadod a tanácsomat nem adsz nekik egy forintot sem.
    Mocsok spammer behúzós brigád.
    Én már egyszer megjártam velük - soha többet!

Oldal: 1 / 7 123456 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi: