Oldal: 2 / 7 ElsőElső 1234567 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (69) összesen

Téma: Zenemobilok

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Alapbeállítás re: Zenemobilok

Idézet HurkaMarci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tényleg, melyik kezel nagy sd-t?
    Pl a w995-t már 8 gb-vel adják alapból, szóval az kezel nagy sd-t. Egyébként ez a jamba-s téma a bohócoknak való, én is usb-n vagy bluetooth adapteren töltöm át a zenéket.

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

tyűűűű, 8 giga nem semmi! Abból már lehet válogatni! köszi szépen az infót!
    Nem is értem , hogy a jamba miért nyomul. A tinik éltetik. Én a tévés reklámjukat is utálom, idiótaság.
    ja, kár hogy a telefonokra nem lehet spontán tölteni zenét

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

persze, mert csak szegény tiniket lehet megvezetni. csak ők akarják tudni, h a 16 éves pasijuk e életük szerelme, meg mojito-s képernyőkímélőt.. aztán mikor jön a számla, apuci meg anyuci hülyét kap. ez ilyen.

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

Köszi a tanácsokat, nem is gondoltam volna, hogy ez ekkora rablás Csak a slágereket?? Ez milyen már...és mégis vannak akik ezzel töltenek, hihetetlen!

Tagocska utoelo logója
    Hozzászólás
    17

A jambas előfizetés nagyon lehúzza az embereket. Folyamatosan megújítja hetente az előfizetést. Az pedig nem kevés pénz.
    Amúgy volt már Nokia és sony zenetelefonom is, de a nokia-t nem szerettem, lassú memóriakezelés, halk zene.
    A sony megabass funkciója pedig meggyőzőtt , jó fülessel meglepődik az ember mit tud a telefon.

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

Idézet utoelo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A jambas előfizetés nagyon lehúzza az embereket. Folyamatosan megújítja hetente az előfizetést. Az pedig nem kevés pénz.
    Amúgy volt már Nokia és sony zenetelefonom is, de a nokia-t nem szerettem, lassú memóriakezelés, halk zene.
    A sony megabass funkciója pedig meggyőzőtt , jó fülessel meglepődik az ember mit tud a telefon.
    ami mind nagyon szép, csak sajna továbbra is az van, hogy a számítógépről kell átrakni a telefonra a zenéket, az egyéb lehetőségek (pl. wapos letöltés) tkp. csak lehúznak, másra nem jók. alig használom a sony ericcson walkman mobilomat már zenehallgatásra, mer nagyon unom, hogy állandóan a gépről kell átpakolni a dolgokat.

Tagocska utoelo logója
    Hozzászólás
    17

Idézet Vica16 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ami mind nagyon szép, csak sajna továbbra is az van, hogy a számítógépről kell átrakni a telefonra a zenéket, az egyéb lehetőségek (pl. wapos letöltés) tkp. csak lehúznak, másra nem jók. alig használom a sony ericcson walkman mobilomat már zenehallgatásra, mer nagyon unom, hogy állandóan a gépről kell átpakolni a dolgokat.

a wap tényleg jól meghúzza a számla árát, azzal nem tudom mit lehetne csinálni. Majd 2020-ban talán ingyen lesz az internet, és akkor nem lesz ilyen problémánk.
    Tud vki jobb megoldást mit lehetne csinálni?

Tagocska galamb logója
    Hozzászólás
    25

Idézet Vica16 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Hát, de ez a megoldás ne legyen már akkora gond, nem hiszem ,hogy nap mint nap új dalokat tolsz fel a mobilodra, főleg ha teszem azt van rajta vagy 500 szám min. Szóval hetente egy kis vérfrissítés még nem a világvége sztm.

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Idézet galamb eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát, de ez a megoldás ne legyen már akkora gond, nem hiszem ,hogy nap mint nap új dalokat tolsz fel a mobilodra, főleg ha teszem azt van rajta vagy 500 szám min. Szóval hetente egy kis vérfrissítés még nem a világvége sztm.
    ennyi. igazából elég fura, hogy valaki ennyire kényelmes legyen, hogy súlyos pénzekért közvetlenül telefonra akarjon zenét tölteni. nekem erre a célra tökéletes az sd kártya, azt megtöltöm (8giga), az elvan jó ideig.

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

igen, olcsóbb megoldás ha gépről másolgatod a zenét, viszont jól jön ha tudsz letölteni a mobilodra (pl. egy utazáson). Sokszor előfordult velem is, h meghallgattam volna egy számot, de elfelejtettem rátölteni a telómra.

A téma címkéi: