tyűűűű, 8 giga nem semmi! Abból már lehet válogatni! köszi szépen az infót!
Nem is értem , hogy a jamba miért nyomul. A tinik éltetik. Én a tévés reklámjukat is utálom, idiótaság.
ja, kár hogy a telefonokra nem lehet spontán tölteni zenét
tyűűűű, 8 giga nem semmi! Abból már lehet válogatni! köszi szépen az infót!
Nem is értem , hogy a jamba miért nyomul. A tinik éltetik. Én a tévés reklámjukat is utálom, idiótaság.
ja, kár hogy a telefonokra nem lehet spontán tölteni zenét
persze, mert csak szegény tiniket lehet megvezetni. csak ők akarják tudni, h a 16 éves pasijuk e életük szerelme, meg mojito-s képernyőkímélőt..aztán mikor jön a számla, apuci meg anyuci hülyét kap. ez ilyen.
Köszi a tanácsokat, nem is gondoltam volna, hogy ez ekkora rablásCsak a slágereket?? Ez milyen már...és mégis vannak akik ezzel töltenek, hihetetlen!
A jambas előfizetés nagyon lehúzza az embereket. Folyamatosan megújítja hetente az előfizetést. Az pedig nem kevés pénz.
Amúgy volt már Nokia és sony zenetelefonom is, de a nokia-t nem szerettem, lassú memóriakezelés, halk zene.
A sony megabass funkciója pedig meggyőzőtt , jó fülessel meglepődik az ember mit tud a telefon.
ami mind nagyon szép, csak sajna továbbra is az van, hogy a számítógépről kell átrakni a telefonra a zenéket, az egyéb lehetőségek (pl. wapos letöltés) tkp. csak lehúznak, másra nem jók. alig használom a sony ericcson walkman mobilomat már zenehallgatásra, mer nagyon unom, hogy állandóan a gépről kell átpakolni a dolgokat.
igen, olcsóbb megoldás ha gépről másolgatod a zenét, viszont jól jön ha tudsz letölteni a mobilodra (pl. egy utazáson). Sokszor előfordult velem is, h meghallgattam volna egy számot, de elfelejtettem rátölteni a telómra.