Oldal: 3 / 7 ElsőElső 1234567 UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (69) összesen

Téma: Zenemobilok

Tagocska sunnyogó logója
    Hozzászólás
    21

Alapbeállítás re: Zenemobilok

Idézet medlaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ennyi. igazából elég fura, hogy valaki ennyire kényelmes legyen, hogy súlyos pénzekért közvetlenül telefonra akarjon zenét tölteni. nekem erre a célra tökéletes az sd kártya, azt megtöltöm (8giga), az elvan jó ideig.
    Hát nem is tudom... sújos pénz az azért talán nem 2500Ft manapság nem olyan sok, márha költeni kell, Szerintem ennyit akár meg is érhet egy jogtiszta dolog...
    És még meg is tarhatsz véglegesen egy csomó számot.

Tagocska terminator logója
    Hozzászólás
    25

Idézet medlaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ennyi. igazából elég fura, hogy valaki ennyire kényelmes legyen, hogy súlyos pénzekért közvetlenül telefonra akarjon zenét tölteni. nekem erre a célra tökéletes az sd kártya, azt megtöltöm (8giga), az elvan jó ideig.
    Gratulálok!
    Ez a hozzáállás igazán "magyar"! Amit meg lehet szerezni ingyen, azért ne fizessünk, mi?... Ha közben lopsz? Sebaj, csak ne bukj le! Igaz?
    Szerintem ez egy jó szolgáltatás: havi 2400 Ft-ból megoldod a zeneletöltés kérdését (a forgalmi díjakat is magába foglalja), jogtiszta (!!!) fájlokat töltesz le, ami után a művészeknek is jut zseton, gépen is tudod hallgatni a számokat, és meg is tarthatod a legtöbbet játszott számokat.
    Egyik haverom ma (kb. 1,5 órája) aktiválta a szolgáltatást (két hétig ingyenes), és egy Madonna album konkrétan 37 mp alatt jött le.
    ...szóval hogy ha Te azt mondod, hogy ezt a sebességet ilyen kényelem mellett Te is tudod produkálni az SD-s megoldásoddal az országnak gyakorlatilag bármely pontján bármikor, akkor emelem a kalapom előtted.

Ennyire nehéz elhinni, hogy élnek ebben az országban olyan emberek is, akik hajlandóak fizetni a kényelmükért? Havonta egy CD ára (sem). Inkább egy családi pizza.
    Persze ez az ajánlat nem mindenkinek szól. Nem véletlen az sem, hogy jelenleg még csak 3 típusú telefonnal érhető el a szolgáltatás.

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

milyen zenék érhetőek el ezzel a szolgáltatással? Madonna nem tartozik a kedvenceim közé

Hozzászólás
    25

Idézet virsli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    milyen zenék érhetőek el ezzel a szolgáltatással? Madonna nem tartozik a kedvenceim közé
    Nem akarlak megbántani, de a teljes listát begépelni az a mission impossible
    Ha van konkrét kérdés (előadó / számcím) akkor megkérem a haveromat, hogy üsse be a telójába és keressen rá, de gyorsan kérdezz, mert nem tudom meddig van még MSN...

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

Idézet terminator eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha van konkrét kérdés (előadó / számcím) akkor megkérem a haveromat, hogy üsse be a telójába és keressen rá, de gyorsan kérdezz, mert nem tudom meddig van még MSN...
    akkor kérdezd meg haverodat légyszi hogy mondjuk a Placebo - twenty years van e! vagy vmi hasonó. én se irnám le ide az összes zenét amire igényt tartanék

Tagocska sunnyogó logója
    Hozzászólás
    21

Vagy mi lenne ha megnézné PC-ről most van egy 2 hetes ingyenes próba lehetőség.

Hozzászólás
    25

Idézet virsli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    akkor kérdezd meg haverodat légyszi hogy mondjuk a Placebo - twenty years van e! vagy vmi hasonó. én se irnám le ide az összes zenét amire igényt tartanék
    Na, akkor ezt megbeszéltük
    Placebo amúgy van. Orrvérzésig

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

Na, akkor ezt megbeszéltük
    Placebo amúgy van. Orrvérzésig
    az k*rva jó!! akkor van értelmes zene is.
    köszi

Tagocska hormgab logója
    Hozzászólás
    12

Beszélő re: Zenemobilok

Csak telefonon lehet megnézni, hogy milyen számok vannak, vagy van valami netes adatbázis, ahol lecsekkolhatom?

Tag Lipteek logója
    Hozzászólás
    90

Biztos meg lehet találni a szerződéses kiadók listáját, és anélkül is megmondom hogy a sony saját kiadója az egyik. Szerintem minden jelentős előadó számait le lehet tölteni, a magyar mulatós számok nekem biztos nem hiányoznának, meg a huszadrangú német rapperek se.

A téma címkéi: