Nem tudja valaki, hogy ha szélesítik a támogatott telefonok számát, akkor csak SE tefonokról lesz szó, vagy más gyártók is szóba kerülnek?
Tervezem hogy veszek egy másik telefont,de azért megvárom amíg ez leamortizálódik teljesen
Kár hogy egyenlőre csak ilyen kevés telefonon elérhető, de remélem rövid időn belül már jó néhány telefonon elérhető lesz a szolgáltatás.
Nem tudja valaki, hogy ha szélesítik a támogatott telefonok számát, akkor csak SE tefonokról lesz szó, vagy más gyártók is szóba kerülnek?
Erősen gyanítom hogy a SE telefonok irányába fog majd csapkodni az a bővítési nyaláb.
Magyarul idővel az összes SonyEricsson készüléken elérhető lesz a szolgáltatás?
Ezt az infót honnan szedted? Olvastad, vagy belsős infó?
Én direkt rákerestem (google is your friend), és tényleg csak a fentebb említett három készülék szerepelt a támogatottsági listán. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy aki a szolgáltatás bevezetése előtt vett teszem azt W595-öt vagy W705-öt, annak megoldja a szoftverfrissítés, de mondjuk egy W350-el vagy egy K800-al mi a helyzet?
A régieken biztosan nem... az újakon igen.
Bátyám tmobilenál dolgozik és ő végzi a szoftverfrissítéseket és ő mondta h sokan beviszik ezért a sony-jukat, pedig nem is olcsó mulatság ez a playnow meg még válság is van:P...
w 350-nél oks, k szériásról nem tudok nyilatkozni, amjd megkérezem bratyóm ha valóban érdekel
Az újabb W-sek biztos tudni fogják idővel, meg szerintem a 3G is követelmény, mert ugye gprs-en mire leszedné a számokat...
Király!
És a kettő között mi a különbség? ( Én pl az alap playnow-ról nem hallottam)