Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 234567
Eredmény: 61 - 69 (69) összesen

Téma: Zenemobilok

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

Alapbeállítás re: Zenemobilok

Idézet PartyGirlie19 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sztem ami már rajta van a a telodon előző hónapból, azt a következő hónapba nem figyeli, még ha azt is hallgatod a legtöbbet
    De mondjuk ez eléggé hülye dolog így szerintem, mert amiket megtarthatok, azokat már rongyosra hallgattam, és unom őket

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Ez is igaz... de én az igazi klasszikusokat ( Michael Jackson, Bon Jovi, U2, Madonna, stb. ) ezer éves számait sem tudom megunni... A mostani jött-ment számokat persze 1-2 hónap után megunom... de néha jó azokkal is nosztalgiázni, eszembe jut éppen kivel jártam akkor, vagy hol voltam bulizni.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Vannak örök kedvencek amiket sosem lehet megunni, meg a jó zenékkel én ugy vagyok mint a filmekkel, meg tartom őket az utókornak meg magamnak is, igaz a minősége annyira nem jó hogy ezt a verziót archiváljam, de arra jó, hogy gyorsan sokfajta zene közt tudok böngészni, ismerkedni

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

Nem lehet valahogy ezeket a zenéket külön megvenni, ha esetleg megtetszene, és mégsem hallgattam rongyá őket? Persze tudom ez plusz pénz, de esetleg 1-2 szám még beleférne..

Hozzászólás
    224

Idézet Jankó_B eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem lehet valahogy ezeket a zenéket külön megvenni, ha esetleg megtetszene, és mégsem hallgattam rongyá őket? Persze tudom ez plusz pénz, de esetleg 1-2 szám még beleférne..
    Sajna azt nem hiszem, hogy meglehet csinálni, de csak annyi hogy sokat hallgatod akkor meg is kapod

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

Amúgy ezen mennyire vannak magyar előadók? Régebbi klasszikusok, vagy pl Jimmy?

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Alapból 5 jimmy szám rajta van, megnéztem az összeset letöltheted...
    Ez téged ennyire érdekel???

Hozzászólás
    224

Hoppá mennyi Jimmy fan összegyült hirtelen jó is az.... Mégiscsak ő volt a Király
    Kiváncsi leszek lesz-e követője a kezdeményezésnek, hogy hány szolgáltató fogja majd lemajmolni ha sikeres lesz... Mondjuk nemáértana legalább beindulna a verseny .

mrc
    mrc nem elérhető
    Tagocska mrc logója
    Hozzászólás
    2

Nekem egy Sony Ericsson w995öm van!!nagyon ott van a teló!!
    és igen 8.1megpixel,8gbkártya,Gps,minden amit írnak róla igaz és a Wi-Fi is nagyszerűen működik!de am amiért regisztráltam az azért van mert el kell adnom,mert kurvára le vagyok égve!!(ENNYI)igaz fájó szívvel de 70ezerért lepasszolom! 4hetes semmi baja nincs mindent amit a csomagba volt adom hozzá!a mostani ára 92ezer Ft!

Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 234567

A téma címkéi: