Oldal: 2 / 3 ElsőElső 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (29) összesen

Téma: Globális felmelegedés = világ vége !? - rajtad is múlik !

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Alapbeállítás re: Globális felmelegedés = világ vége !? - rajtad is múlik !

Akkor az amcsik azok akik ezzel jól járnak mert akkor ezzel mert ők zöld kaját esznek majd mivel csak zöld pénzük van. És úgy vagyok vele hogy a papírpénzt azt még csak-csak de például a fém kétszázast... Mondjuk 2db 20 ezresbe csomagolva még lehet hogy lecsúszna

Kérésre törölve 110209
    Vendég Kérésre törölve 110209 logója

Nagy kamu ez a globális felmelegedés!
    A politikusok ezzel riasztgatják a jó népet.
    Szimpla figyelemelterelés a részükről.
    A globális lehűlés és globális felmelegedés egymást váltogatja!
    A glaciális és az interglaciális időszakok 40 000-100 000 évenként váltakoznak.
    De mindez nem számít, mert 2012 a maja apokalipszis éve!
    A Maja időszámítás vége:12 baktun, 19 katun, 19 tun, 17 vinál, 19 kin,
    azaz 2012. december 21 !!!!

Tagocska terminator logója
    Hozzászólás
    25

és természetesen egy több száz éve kihalt kultúra fogja nekünk megmondani, hogy mikor lesz világvége és mi halunk meg. Mert nekik volt MEDZSIK!!! nekünk meg van gagyi tudományunk. Ami természetesen semmire se jó, épp csak a holdat jártuk meg vele, megnöveltük az átlag életkort, kényelmesebbé tettük az életet, sokkal több kajtá tudunk termelni, stb.
    De mondjuk azt sem értem, hogy ha a politikusokra nem szabad hallgatni akkor miért pont a majákra kellene?

Kérésre törölve 110209
    Vendég Kérésre törölve 110209 logója

Idézet terminator eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    és természetesen egy több száz éve kihalt kultúra fogja nekünk megmondani, hogy mikor lesz világvége és mi halunk meg. Mert nekik volt MEDZSIK!!! nekünk meg van gagyi tudományunk. Ami természetesen semmire se jó, épp csak a holdat jártuk meg vele, megnöveltük az átlag életkort, kényelmesebbé tettük az életet, sokkal több kajtá tudunk termelni, stb.
    De mondjuk azt sem értem, hogy ha a politikusokra nem szabad hallgatni akkor miért pont a majákra kellene?
    A Maják bölcsebbek voltak a modern kor emberénél!

A neandervölgyi ember (Homo neanderthalensis) 200 000 évig élt.
    A ma élő ember a (Homo sapiens) még csak 40 000 éve
    van jelen a Földön, és nem fogja megélni a 200 000 évet.
    Akkor nézzük meg, hogy mit hozott az emberiségnek a tudomány fejlődése.
    - Két világháborút.
    - Tömeges népirtást. (Hirosima, Nagaszaki)
    - Az emberek többsége számára nyomort, éhezést, járványokat.
    - A növényvilág és az állatvilág pusztulását.
    A tudomány azt is megállapította, hogy a Hold távolodik a Földtől, és ez idővel beteszi a kaput a földi élővilágnak.
    A kőolaj sokkal hamarabb elfogy, és akkor bizony az emberiség jelentős hányada éhen fog halni.
    Szép kilátások!
    A globális felmelegedés szajkózása, csak porhintés!

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

Szerintem tényleg nagyon sokat tehetünk ellene, de nem csak rajtunk múlik. Igaz, hogy mi hétköznapi emberek is ha figyelünk a környezetünkre és nem szemetelünk akkor azzal is segítünk és küzdünk a felmelegedés ellen. Az tény, hogy a legtöbbet a világ vezető országai tudnának ez ellen tenni, de ők nem igazán akarnak.

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Jövő hónap van! Megkapta már a Pentagon???

Egyébként meg egyetértek Monox-al. Valószínüleg egy lehülés köevtkezik most, mert annak van itt az ideje a földtörténet szerint.

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

a lényeg,hogy semmi jó nem fog mostanában történni ami a Földet illeti :P

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Globális felmelegedés = világ vége !? - rajtad is múlik !

Csak annyi, hogy nem globális felmelegedés, hanem GLOBÁLIS KLÍMAVÁLTOZÁS! Engem még középsulis koromban a tanár majdnem meglincselt, amiért felmelegedést mondtam a klímaváltozás helyett. Ezzel érvelt:-Nézzük meg hazánk éghajlatát! A tél egyre hidegebb, a nyár egyre melegebb. Ha felmelegedés lenne, a tél nem lenne hidegebb. Szóval a klíma változik, de nem csak itt, hanem globálisan az egész Földön.- Nos, engem meggyőzött.

Tagocska horododo logója
    Hozzászólás
    4

Sziasztok!

Szerintem nagyon sok mindent meg lehetne tenni annak érdekében, hogy egy kicsit mi is hozzájáruljunk ahhoz, hogy ez ne történjen meg. Ne értsetek félre, és nem vagyok elvakult környezetvédő, csak annyit szeretnék mondani, hogy vannak olyan apró dolgok, amivel mi egy személyben is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy földünk ne erre a sorsra jusson.
    Például a szelektív hulladékgyűjtés, a takarékos izzók használata, az, hogy fürdés helyett zuhanyozzunk inkább.
    Szerintem ez nem olyan hatalmas feladat, amit ne lehetne végrehajtani.
    De az sajnos nem elég, ha ez egy ember teszi meg. Egy kis összefogásra lenne szükség.
    A városok is szinte "úsznak" a szemétben. Nem igaz, hogy ez a sok kosz más emberek szemét nem bántja. Biztosan azoknak az embereknek, akik az utcán eldobják a szemetet, nagyon nehéz "munka" lenne elvinni egy kukáig.
    Legyünk kissé figyelmesebbek a környezetünkkel kapcsolatban, és "meghálálja" nekünk!!!

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

A sarkvidéki jég sem azért olvad el, mert felmelegedés van...
    Na, oké, az igaz, hogy vannak viták, hogy konkrétan mi lesz, de abban kiegyeznek a tudósok, hogy a szélsőséges időjárási események rendkívüli módon megszaporodtak és ez csak romolni fog... Tehát tenni kell valamit, ráadásul nekünk kell tenni, mert a kormányokra várhatunk - a kiotói egyezmény is lejár, a legnagyobb szennyezők meg törvényen felül állónak képzelik magukat.
    Én mondjuk - részben spórolás gyanánt - lecseréltem a házban az összes égőt energiatakarékosra, és a fűtést is alacsonyabb hőfokon üzemeltetem, 18 fok is bőven elegendő, felveszek egy pulcsit legfeljebb, meg ha elmegyek otthonról, akkor is pár fokkal lejjebb tekerem, az üres házat minek fűtsem drága pénzért...
    Nektek van valami tippetek? Akár spórolás, akár energiatakarékosság témában érdekelne - mondjuk a kettő igazából szinonimája egymásnak

A téma címkéi: