-
Tag
Mobil
Milyen mobilt érdemes ma venni? Mik azok amik egy mobilból ma már elengedhetetlenek! ezekhez várom az ötleteket!
-
Tag
re: Mobil
Csao!
A kérdés az,hogy mennyi a keret és mire szeretnéd használni , hogy kicsit szűkítsem a kört
(vagy csak érdeklődsz?)
-
Tag
Szia!
Rengeteg féle mobiltelefon létezik ma már. Különböző felhasználóknak! Mindenkinek más az elengedhetetlen? Neked mik azok?
-
Mostanában vettem egy E51-es nokiát.. eddig meg vagyok vele elégedve.. és van rajta wlan.. ami nagyon jó dolog, ha városban laksz, nem lehet úgy végigmenni rajta, hogy ne legyen 1-2 nyitott pont.. (persze nem szoktam fellépni rájuk, csak jelzem
)
-
Tag
A mai mobiloknál elengedhetetlen hogy legyen rajta Wlan Gps meg egyéb ilyen okosságok! Az E51ről meg anniyt hogy arra vágyok én is csak most nincs fölös 50e FT-m! Amúgy egyik legjobb ár érték arányban!
-
Tag
-
Tag
Amúgy voltak olyan tervek is amik szerint nagy csomópontoknál mint pl nyugati meg ilyenek ahol a villanyoszlopra kihelyeztek volna wifi jel adókat és főbb oldalakat el lehetett volna érni ingyen. Hogy ebből mi lett passz de ez mostanában nagyon aktuális lenne mivel a most piasra kerülő mobilok nagy része már Wlanos.
-
én a pannonnál vettem.. 14.000-ért..
előfizetés+ 10.000 engedmény, mert 3g-s + 10.000 engedmény volt a partner programból, így ennyiért sikerült megkapnom.. de az aksija nem a legjobb, előtte 6310i-m volt, az után furcsa, hogy 3 nap alatt (igaz használom is) lemerül..
-
Tag
Én javaslom neked, meg több ismerösőm is azt mondja, hogy az LG-Ks20 egy elég jó kis okostelefon és mindent tud,amire manapság szüksége lehet egy átlag "user"-nek.
-
Tag
Mondjuk tényleg az sem utolsó, hogy mennyit vagy hajlandó rákölteni.