Oldal: 1 / 15 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (145) összesen

Téma: Mobil

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Alapbeállítás Mobil

Milyen mobilt érdemes ma venni? Mik azok amik egy mobilból ma már elengedhetetlenek! ezekhez várom az ötleteket!

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Alapbeállítás re: Mobil

Csao!

A kérdés az,hogy mennyi a keret és mire szeretnéd használni , hogy kicsit szűkítsem a kört (vagy csak érdeklődsz?)

Tag topipi5 logója
    Hozzászólás
    63

Szia!
    Rengeteg féle mobiltelefon létezik ma már. Különböző felhasználóknak! Mindenkinek más az elengedhetetlen? Neked mik azok?

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Mostanában vettem egy E51-es nokiát.. eddig meg vagyok vele elégedve.. és van rajta wlan.. ami nagyon jó dolog, ha városban laksz, nem lehet úgy végigmenni rajta, hogy ne legyen 1-2 nyitott pont.. (persze nem szoktam fellépni rájuk, csak jelzem )

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

A mai mobiloknál elengedhetetlen hogy legyen rajta Wlan Gps meg egyéb ilyen okosságok! Az E51ről meg anniyt hogy arra vágyok én is csak most nincs fölös 50e FT-m! Amúgy egyik legjobb ár érték arányban!

Tag topipi5 logója
    Hozzászólás
    63

szerintem azok azért nyitottak, hogy használd nyugodtan! Annak idején volt egy ilyen mozgalom, olcsón árultak wifi eszközöket, viszont ha megvetted, akkor vállaltad hogy megosztod az otthoni internetedet, és így elérhető egy teljes lefedettség. De persze nem a szomszédét használod otthon, hanem a sajátod, ez csak a gyorssegély menet közben ha kell. (Valahol tudom, hogy ez miért nem terjedt mégis el.)

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Amúgy voltak olyan tervek is amik szerint nagy csomópontoknál mint pl nyugati meg ilyenek ahol a villanyoszlopra kihelyeztek volna wifi jel adókat és főbb oldalakat el lehetett volna érni ingyen. Hogy ebből mi lett passz de ez mostanában nagyon aktuális lenne mivel a most piasra kerülő mobilok nagy része már Wlanos.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

én a pannonnál vettem.. 14.000-ért..

előfizetés+ 10.000 engedmény, mert 3g-s + 10.000 engedmény volt a partner programból, így ennyiért sikerült megkapnom.. de az aksija nem a legjobb, előtte 6310i-m volt, az után furcsa, hogy 3 nap alatt (igaz használom is) lemerül..

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Én javaslom neked, meg több ismerösőm is azt mondja, hogy az LG-Ks20 egy elég jó kis okostelefon és mindent tud,amire manapság szüksége lehet egy átlag "user"-nek.

Tag topipi5 logója
    Hozzászólás
    63

Mondjuk tényleg az sem utolsó, hogy mennyit vagy hajlandó rákölteni.

Oldal: 1 / 15 12345611 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi: