Ipone tartja az árát???? Te ezt honnan veszed? Rengeteget csökkent az ára, ezáltal a WM típusú telefonoké is csökkenhet!
Hát de ez a mobil piac lényege! Elég csak 1 plusz dolgot beletenni és már mint újdonság jelenik meg a piacon! Amúgy a Wm-nél az a jó hogy azt nem kell külön megvenni a telefonokhoz hanem már benne van az árba, ami nagy pozítivum ezeknél a mobiloknál
Igen csak az emberek többsége úgy van szerintem a WM telefonokkal hogy még csak meg se gondolják hogy megvegyék-e. Mivelhogy ez is csak egy windowsos cucc és mint olyan tele van hibával. Pedig az eddig hallott és olvasott vélemények alapján én azt tudtam leszűrni hogy szinte csak azok szidják akik nek nincs.
Másik az hogy nem igazán lehet hallani arról hogy megjelent az új WM 6! Bezzeg az hogy IPhone hát a csapból is ez folyik!!!! Pedig lehet hogy még jobb is.
Szerintem sokkal jobb az iPhone, de mivel a Windows nagyon elterjedt, ezért a windows mobile-lok is eléggé kedveltek lesznek.
Utoljára módosítva: Rencsike által : 2008-11-28 15:29
Szerintem se rossz telefon! Eléggé megéri ha azt tekintjük. Valki kipróbálta már?
Láttam már közelről és nekem jobban tetszik iPhone.
Utoljára módosítva: Rencsike által : 2008-11-28 15:29