Oldal: 3 / 15 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (145) összesen

Téma: Mobil

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Alapbeállítás re: Mobil

Ipone tartja az árát???? Te ezt honnan veszed? Rengeteget csökkent az ára, ezáltal a WM típusú telefonoké is csökkenhet!

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Idézet poccinto eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ipone tartja az árát???? Te ezt honnan veszed? Rengeteget csökkent az ára, ezáltal a WM típusú telefonoké is csökkenhet!
    Persze hogy csökkeni fog a wm-ek ára és ráadásul szerintem nem is kell hozzá túl sokat várni, mert majd kidobnak vmi újat ami 1 plusz funkcióval rendelkezik, Lásd Iphone touch...

Hozzászólás
    137

Hát de ez a mobil piac lényege! Elég csak 1 plusz dolgot beletenni és már mint újdonság jelenik meg a piacon! Amúgy a Wm-nél az a jó hogy azt nem kell külön megvenni a telefonokhoz hanem már benne van az árba, ami nagy pozítivum ezeknél a mobiloknál

Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Igen csak az emberek többsége úgy van szerintem a WM telefonokkal hogy még csak meg se gondolják hogy megvegyék-e. Mivelhogy ez is csak egy windowsos cucc és mint olyan tele van hibával. Pedig az eddig hallott és olvasott vélemények alapján én azt tudtam leszűrni hogy szinte csak azok szidják akik nek nincs.

Hozzászólás
    137

Másik az hogy nem igazán lehet hallani arról hogy megjelent az új WM 6! Bezzeg az hogy IPhone hát a csapból is ez folyik!!!! Pedig lehet hogy még jobb is.

Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Idézet poccinto eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Másik az hogy nem igazán lehet hallani arról hogy megjelent az új WM 6! Bezzeg az hogy IPhone hát a csapból is ez folyik!!!! Pedig lehet hogy még jobb is.
    Lehet hogy a WM marketingesei úgy gondolják hogy eléggé ismert és elterjedt és az új termékük ígyis úgyis nagy sikerlesz, amíg a Apple banda pedig tesz azért hogy mindenki megismerje az Iphonet

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Szerintem sokkal jobb az iPhone, de mivel a Windows nagyon elterjedt, ezért a windows mobile-lok is eléggé kedveltek lesznek.

Utoljára módosítva: Rencsike által : 2008-11-28 15:29

Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Idézet Rencsike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem sokkal jobb az iPone, de mivel a Windows nagyon elterjedt, ezért a windows mobile-lok is eléggé kedveltek lesznek.
    Max ha egy kicsit lejjebb szorítják az árát meg elkezdik egy kicsit népszerűsíteni.
    Mert így szerintem akármennyire jó az Iphonnal szemben szerintem alulmaradna, pedig tudásban a WM JOBB!

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

Szerintem se rossz telefon! Eléggé megéri ha azt tekintjük. Valki kipróbálta már?

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Láttam már közelről és nekem jobban tetszik iPhone.

Utoljára módosítva: Rencsike által : 2008-11-28 15:29

A téma címkéi: