Eredmény: 1 - 8 (8) összesen

Téma: Nokia 5800 XpressMusic

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Alapbeállítás Nokia 5800 XpressMusic

Most kaptam a mélt a photo hall-tól, hogy januártól náluk is kapható ez a mobil, ami az apple iphonnal kíván konkurálni.. Ismeri valaki? Állítólag "írtó olcsón" (heh) 100.000 alatt lesz kapható a Nokia 5800 XpressMusic.. Kinézetre nekem annyira nem tetszik.. lehetne laposabb szélesebb kicsit..

Tag Jedi5 logója
    Hely
    Butapest
    Hozzászólás
    112

Alapbeállítás re: Nokia 5800 XpressMusic

Ezek a musicexpressek nem rosszak, de ez az új ilyen ár mellett, hát nem tudom, drága "mp3 playernek" ígérkezik... persze gondolom, több lesz, csak eddig leginkább ebbe merült ki az egész. (tehát nem pont ez, hanem a többi music express)

Tagocska zizü logója
    Hozzászólás
    7

klassz kis kütyü....
    a barátnőmnek is erre fáj most a foga, de egy diák nem spórol össze könnyen ennyit

Tagocska werebszarny logója
    Hozzászólás
    12

borzalmasan jó telefon

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Én már csak azt nem értem, hogy 2010-ben miért kell nyomatni az őskövület symbiant...

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Vennétek inkább egy X10 Mini Pro-t!

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

Hát x10el én nem vagyok megelégedve, a mini pro verziót nem ismerem, de legutóbb egy x10et kellett bütykölnöm.

Az érintőkijelző még úgy ahogy elmegy (szokatlan volt, tehát vszínű itt én bénáztam). A menürendszere nem a legelőnyösebb és egyáltalán nem logikus.
    Az adat átmentése régi sonyericssonról egyszerűen borzasztó, időigényes és nagyon sokat kellett utána járni (pedig azért vettek ugyanolyan márkát, mert gondolták könnyebb lesz adatátmentés).

A mini méreteit annyira nem vágom, de annyira mini nem lehet, hisz akkor az érintőkijelző mérete sem nagy, aminek azért fontos szerepe van a telefonhasználatában.

Nekem iphoneom van, most jöhet a nyálverés, hogy bizony elfogult vagyok.
    De ha bárki kérdezi tőlem, hogy mit ajánlok, természetesen azt, amit én is használok.

Nem nyál telefon, nem sznob telefon. Nyugaton minden második embernek iphone4e van. átlag eszköz. ennyi.

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Akkor egy N97 minit! Bár állítólag a sima N97-es jobb! Bár egy kicsit elfogult vagyok. De szerintem az 5800 sem rossz az árához képest, szerintem az is egy jó kis teló! Még mikor nem volt pézem az N97minire, olyat akartam venni.

A téma címkéi: