Rangsorokon folyamatosan felfelé kapaszkodó fősuli. Legfőképp gazdasági szakokkal. Van még agrár szakjai is ha jól tudom. Járnak oda ismerőseim, ha van kérdésed, utána kérdezek.
Oda érdemes elnézned. Sok hasznosat megtudhatsz. Megláthatod mennyire szimpatikus a miliő. stb. stb.
Ez a hivatalos honlapjuk, igaz?
http://alia.karolyrobert.hu/
tudtommal ez a honlapjuk, másikról nem tudok
azt nem tudjátok, hogy ebben az iskolában még vannak szigorlatok vagy megszüntették már ?
Hát, ha jól tudom elég sok helyen megszüntették a szigorlatokat! Szerencsére ez mostanság nem nagyon divat. Meg régen se volt minden tárgyból szigorlat! Te milyen tárgyakra gondolsz?
Ha jól tudom több szigorlat is volt(?) régebben az iskolában, az alábbi tárgyakból legalábbis biztosan: Számvitel, Vállalatgazdaságtan, nyelvekből.
Kérdésem, hogy ezekből továbbra is kell szigorlatozni vagy esetleg eltörölte a intézmény?
Szerintem nem kell! De ha kell is 2 tantárgyból nem olyan vészes a szigorlat. Meg amúgy is ezek alap tantárgyak a GTK-n, olyan amiket később úgyis használni fogsz a munkád során szóval nem árt ha tudod is és nem csak tanultad.