Oldal: 3 / 4 ElsőElső 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (40) összesen

Téma: Továbbtanulás!!!

Tagocska szizsulány logója
    Hozzászólás
    15

Alapbeállítás re: Továbbtanulás!!!

Úgy nézem lemaradtam a jan 27-i nyílt napról. Milyen volt? Sok hasznos dolog elhangzott.

Tagocska kllrtomi logója
    Hozzászólás
    8

Nem gond ha lemaradtál a nyílt napról, lesz még egy két nap múlva is.
    Ha szeretnél ebbe a suliba menni, de még nem igazán vagy biztos a döntésedben, akkor feltétlenül menj el, tuti megerősítenek majd a választásban...
    Jártam a diákhotelben, hát mi mondjak... tátva maradt szám, szerintem nem sok ilyen koli van az országban hihetetlen modern és mindennel felszerelt.

Hozzászólás
    15

Hasznos lesz remélem. Kicsit még bizonytalan vagyok, hogy az új szakokat mennyire tudják sikeresen beindítani. Biztos lesz erről szó.
    Akkor szombaton lesz még egy alkalom?

Tagocska kllrtomi logója
    Hozzászólás
    8

Lesz igen, szombaton még tartanak egy utolsó nyílt napot.
    Csupán csak azért vagy bizonytalan, mert olyan szakra akarsz jelentkezni, amit most indítanak be, mint pl a gazdinfót ?

Hozzászólás
    15

Pontosan arra akarok jelentkezni. Te már voltál, vagy oda is jársz? Volt tájékoztató a gazdinfóról?

Tagocska kllrtomi logója
    Hozzászólás
    8

Volt igen, bár nem nagyon figyeltem, mert nem arra akarok jelentkezni, engem a pénzügyi számvitel dolog mozgat.
    De majd szombaton hegyezd a füled, és akkor megtudhatsz róla mindent

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Sziasztok!
    Én is továbbtanulás a középiskola küszöbén állok majd hogy nem,mert már csak egy félév választ el a attól,hogy kijárjam az általános sulit.
    Van itt valaki aki 8.-ból megy most tovább???

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

Ha még aktuális akkor én ajánlanám azt a középsuilt amibe én mentem... Neumann SZKI, informatikai szakközép de még lányként is nagyon jó volt. A tanárok 90% normális (az a 10% meg mindenhol van) és elég magas a színvonal is. Szóval én mindenkinek ajánlani tudom.

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

Idézet Zeszter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha még aktuális akkor én ajánlanám azt a középsuilt amibe én mentem... Neumann SZKI, informatikai szakközép de még lányként is nagyon jó volt. A tanárok 90% normális (az a 10% meg mindenhol van) és elég magas a színvonal is. Szóval én mindenkinek ajánlani tudom.
    A legjobb gimi
    http://www.szlgbp.sulinet.hu/
    ide jártam én is, legjobb tanárok vannak, akiknél hülyére tanulhatod magad a legmagasabb szinten, viszont a helyén való bulikat is megengedik és annak ellenére, hogy 5 szintes épülete van, az egész olyan mint egy nagy család

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

a Szent László gimiről hallottam! Pontosabban oda járt egy barátom és elég sok jó sztorit mesélt el
    A képzés felől tényleg nem kell panaszkodni mert most jogra jár és nem nagyon erőlködik.

A téma címkéi: