Szoktatok Balatonon nyaralni?
Én imádom. Volt, hogy már dolgoztam is ott, hehe.. 3 napot, és 2 órát kb. és 4 helyen..
Mondvacsinált munka volt, közben meg egy hónapig siófokon lógtam. Sajna pont az az év volt az, amikor szinte egész nyáron esett az eső.
Idén is tervezem, hogy elmegyek. Nekem van benne valami csodálatos.. Ibiza is képes maradandó nyomot hagyni az emberben, de nekem a Balaton mégis emlékezetesebb..
Hasonló témák:
Most voltunk a Balcsin párommal és már várom a juliust, h mehessünk vissza, nagyon klassz volt.
27-ből 19-et 14 kilométerre éltem a Balcsitól. 5 nyarat húztam le Alsóörsön felszolgálóként, és most már 2 éve minden reggel Balatonfűzfőre járok dolgozni. Picit unom a Balatont.
Én idén is megyek ha minden jól megy. Július 24-aug.-01-ig
Jah és Bagi Laci én akkor cserélek veled![]()
Mi sátrazást tervezünk Balatonszárszón vagy Földváron (illetve ezek környékén).
Nekem a Balaton a riviéééra...
Én eredetileg tősgyökeres alföldi vagyok, de immár 20 éve a Balatonhoz 6 km-re lévő községben élek a déli parthoz közel. Szerintem a Balaton igazi HUNGARICUM. Minden időben más arcát mutatja és mégis az ami, a BALATON. Akkor is amikor télen rianásokkal szabdalt jégpáncél takarja, vagy nyáron amikor selymesen kék tiszta vizén vitorlások járnak, vagy ősszel amikor a méteres hullámok még a déli partot is elöntik....
Nekem nagyon tetszik és hiányozna, ha nem lenne....