vonyarcon már én is voltam, jó kis hely és az árakkal sincsenek elszállva
Szerintem haverokkal fogjuk magunkat és júliusban leköltözünk a Vonyarcra. Minden évben megismételjük de mindig hatalmasra sikerül!
vonyarcon már én is voltam, jó kis hely és az árakkal sincsenek elszállva
Remélem a hétvégén jó idő lesz, már nagyon jó a víz...
a víz már 23 fok körüli, én lemegyek és ha esik ha nem, fürdök.
Én múlthéten voltam Siófokon... akkor még csak 16 fokos voltsűrűn fürödtem...
a szúnyogoktól továbbra sem lehet létezni, elcseszi az esti fürdés/parton hesszölés fílinget, megmaradni sem lehet a rohadt vérszívók mellett...
Valakinek van tapasztalata ezzel a wellness szállóval kapcsolatban???
http://wellnesscentrum.hu/anna
Most jöttem haza balatonról és tragédia hogy tavaly óta milyen rága lett minden a strandon, meg alapból az tragédia, hogy el van zárva előlem a balaton, és nincs olyan hely ahol ha fürdeni akarok ne kéne ezer forintot fizessek strandbelépőre...
én is nagyon sajnálom, hogy teljesen beépítették és mindent felvásároltak bizonyos körök annál a gyönyörű tónál, és szinte már sehol sincsen szabad strand.de mondjuk azt a javukra írhatjuk, hogy ahova ezek kerültek kiépítésre, ott azért a part rész folyamatosan tisztán van tartva, és gondozva van, tehát, hogy alapvetően azért elég komoly gondozásban van része annak a szakasznak.de amellett én már vagy 3 éve nem is voltam lent a balcsinál, úgyhogy majd már csak jövőre, ha megyek.