-
Tagocska
-
Tagocska
re: Bourse de GF 2009
FW:
Sziasztok!
A legutóbbi levél a MÖB-ről,április 20 a határidő, és kér lettre d'accueil-t is az meg sehogy sem lesz meg addig, szóval ilyenkor mi a teendő? Szerintetek lényeges egyáltalán ezt beküldeni?
Üdv:Ági
-
Tagocska
Szia Stefi és mindenki!
Ti hogy álltok a fogadólevéllel?? Ugyanis én Új-Kaledóniára kaptam az ösztöndíjat, és az egyetemmel vannak kisebb kommunikációs gondjaink, lényeg hogy nekem nincs még ilyen levelem, viszont a hétfőig leadandó M.Ö.B-s papír egyik feltétele....szerintem eleve abszurd az újabb két millió nyomtatvány, ráadásul telefonon sem lehet őket elérni, hogy ez így gáz-e!!
Ti mit tudtok erről?
Sziasztok,
Tita
-
Tagocska
Látom, egyszerre tettük fel a kérdést...
-
Tagocska
Hahó,
bemásoltam Ági levelét, mert elsőként valóban ez a legsürgetőbb kérdés!
Aztán írok még, ha gyarapodunk!
Anna
-
Tagocska
Kaptam egy telefonszámot Bob Kaba Loembától, mert a 384 9009 sosem veszik fel:
3489010. Ő valamilyen Ó Barbarát említett, de lehet hogy rosszul értettem, szóval ő az összekötőt, őt kell kérdezni. Nekem nem sikerült elcsípnem még!
-
Tagocska
sziasztok,
én Urbán Balázst próbálom elérni a MÖBnél, 384 90 10-en,sikertelenül. 
bár fogadólevelem van, viszont az ajánlóleveleimet külön postázták az ajánlóim. én emiatt aggódom.
a fogadólevél ügyében mintha olvastam volna vmit, hogy lehet egy későbbi határidő, a gykori kérdések között, sztem ott olvassatok utána...
Én azzal nem vagyok tisztában, hogy kötelező-e nekünk a MÖBnél feliratkozni, vagy ez aö ösztöndíj csak az utazáshoz nyújtott kiegészítő támogatást jelent??
Stefi
-
Tagocska
Sikerrrrrrrrr!
Figyeljetek, utolértem ezt a bizonyos pasit és azt mondta, hogy kizárólag a pályázati adatlapot kell kitöltenünk és azt legkésőbb 20áig feladnunk. Nem kell az ellenőrzőlista a tanulmányúthoz, mert a Francia Intézet dossziéját ők meg fogják kapni, tehát új dosszié készítéséről, fogadólevél bemutatásáról szó sincs a MÖB részéről. Azt is elárulta, hogy a minket vizsgáztató bizottságban voltak MÖB tagok, ők felügyeltek mindent.
Szóval nincs más tehendő evvel kapcsolatban csak az adatlap kitöltése és elküldése!
szép napot
Anna
-
Tagocska
Jó hír mindazoknak akik hasonló problémával küzdöttek, mint Ági és én, most beszéltel a MÖB munktaársával és hétfőig kizárólag az adatlapot kell beküldeni, semmilyen más papírra nincs szükség.
Lehet, ez csak nekünk újdonság...
-
Tagocska
ez komoly??? csak a 2 adatlap??
és az ajánlólevelek, nyomtatványok?!?
semmi más nem kell?
köszi az infót, én nem tudtam elérni őket.
melyik számon sikerült?
üdv