Oldal: 2 / 4 ElsőElső 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (34) összesen

Téma: Bourse de GF 2009

Tagocska manka logója
    Hozzászólás
    9

Alapbeállítás re: Bourse de GF 2009

a 3849010-es számon,

de még milyen komoly!

Tagocska steffkoo logója
    Hozzászólás
    8

Tita, Új_Kaledónia?!?
    nem semmi!! biztos nagyon érdekes és izgi lesz ott!!
    milyen szakon vagy?

a választással kapcsolatban: a 24ig beadandó doszziéban megjelölt iskolát mikor konfirmálják? - mármint a konkrét választásunkat.
    ennek a visszaigazolása lesz a végleges "leokézás"?

dan
    dan nem elérhető
    Tagocska dan logója
    Hozzászólás
    2

Sziasztok,

Koszonom a hasznos infót a MÖB ügyintézéssel kapcsolatban. Amikor meglattam a hosszadalmas listat a csatolando dokumentumokrol, elment az egesztol a kedvem, de igy, h csak két oldalt kell beadni, örömmel megteszem.

yupppi.

Tagocska Szöszi logója
    Hozzászólás
    1

sziasztok!

köszönöm az értesítést, nagyon jó ötlet volt!!!
    kedden elutazok 10 napra Brüsszelbe, de utána bekapcsolódok!
    Kár, h hamarabb nem olvastam az üzeneteket, mert tegnap adtam postára a möb dossziét, az önellenőrző ívvel és mindennel, ami csak kellett hozzá... kb 2 napig jártam minden után, mire kész lettem, most meg kiderül h nem kell. De jobb ez így, mintha beküldtem voltna a 2 szál papírt és utóbb derül ki, h minden más is szükséges volt.
    A Francia Intézetbe visszaküldendő papírok viszont tényleg kellenek, ugye? Csak én még azt nem tudom, h melyik egyetemre megyek pontosan... Mert Nizzából kaptam feltételes fogadólevelet, de igazán Aix -en- Provanceba akarok menni, ahonnan még nem jött válasz. Viszont a februári jelentkezési lapon Nizzát jelöltem meg elsőként. Most a lap alján van egy sorrendi lehetőség, úgyh arra gondoltam, ott először beírom Aix-en- P-t, másodiknak meg Nizzát. És ennek kell a végleges sorrendnek lenni? Vagy még lehet majd változtatni??
    És tudtok vmi "statisztikát" erről az ösztöndíjról, h hányan kaptuk meg, stb.. ? Bár a szóbeli lista és az email címek alapján nagyon kevesen. De mindenkinek gratulálok!!! Ja, és ugye h ez már végleges? Szóval nem fogja vki egy tollvonással azt mondani, h "bocs, marad mindenki itthon..."
    Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
    Puszi mindenkinek: Tóth Andrea (Szöszi), IV. évf. joghallgató, Debrecen

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Sziasztok.. Velem lesz a baj.. miről szól ez a téma? Gondolom csak illetékesek tudják, de mégis, kíváncsi vagyok .. Szöszi? (Noémi?)

Tagocska manka logója
    Hozzászólás
    9

g-easy, a forumot azok készítették, akik franciaországi ösztöndíjat nyertek el ősztől

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Értem.. akkor ezért nem értettem ..

köszi.. jahh és gratulálok nekik (nektek)!

Tagocska Tita logója
    Hozzászólás
    7

Steffko Francia szakos vagyok az Eltén, én irodalomból pályáztam, és csak Új-kaledóniára adtam be, Bob Kaba azt mondta semmi esély de ha a szóbeli zsűri elfogadja...Hát szerencsére nagyon tetszett nekik a tantervem, és múlt héten mikor felhívtam Bob kaba-t, hogy megkérdezzem tőle ki lehetne e tolni az ösztöndíját februárra ( ott a tanév az ausztráliai rendszer szerint kezdődik ) közölte, hogy nem az egyetemet fogadták el hanem a projet d'études-ömet és, hogy nézzek valamit a métropole-ban, merthogy nem megyünk tengerentúlra meg Párizsból ezt felülbírálhatják...Csak azt nem értem hogy akkor miért fogadták el mikor tisztán leírtam a kortárs óceániai irodalomról szóló mesterképzés egyedül az új-kaledóniai egyetemen van...Most mit kéne csinálnom??
    Nem akarok mindenkit a személyes problémáimmal fárasztani -csak olyan csalódott lettem-, de nem tudtak valami oldalt ahol részletesen le van írva az ösztöndíj minden feltétele?
    Másik.: a 24.-éig leadandó papíron a 2.oldal tetején a gimnáziumot is fell kell tüntetni szerintetek?

Tagocska manka logója
    Hozzászólás
    9

Idézet Tita eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    on a 2.oldal tetején a gimnáziumot is fell kell tüntetni szerintetek?
    igen, sztem a gimi is kell

Tagocska steffkoo logója
    Hozzászólás
    8

Tita,
    én el vagyok ájulva, meg is értem, hogy tetszett nekik, tök egyedi ötlet és nagyon érdekesen hangzik!
    megértem az elkeseredésed, de szerintem ne csüggedj! Ha eleve ezt jelölted egyedül, csak kitalálnak vmit. illetve ez 10 hónapra szóló ösztöndíj a köv. tanévre, nem pedig 2009.szept.1-től - 2010 június 1-ig. - szerintem, mint a döntésben kompetens személy szerint ...

az első csatolt dokban az áll, hogy a beiratkozásunk ÉS a külügymin. visszaigazolásának függvénye az ösztöndíj.

Azt viszont én is szeretném tudni, mikor válik igazán véglegessé a dolog, mert olyan beiratkozásom van, amit előre meg kell finanszíroznom, és nem szeretném elbukni ezt az összeget, illetve lemaradni más lehetőségről.

A kérdésemre én azt a választ kaptam, hogy az én döntésem, hova megyek, ha felvettek. tehát ők nem szólnak bele.

üdv mindenkinek, és jó pihenést a hétvégére!
    Stefi

A téma címkéi: