Oldal: 4 / 4 ElsőElső 1234
Eredmény: 31 - 34 (34) összesen

Téma: Bourse de GF 2009

Tagocska Tita logója
    Hozzászólás
    7

Alapbeállítás re: Bourse de GF 2009

Szia Stefi!

Köszi a segítséget és a biztatást! Szívesen összefoglalom Neked majd a fogadást!

Tagocska Biofiona logója
    Hozzászólás
    2

Király re: Bourse de GF 2009

Hali Mindenki!

Tök jól éreztem magam tegnap Veletek! Örülök, hogy ilyen sokfelől ilyen sokfelé megyünk, és szerintem nem is rossz a banda. Remélem tényleg sikerül tartani a kapcsolatot! Ha vége a vizsgaidőszaknak, összejöhetnénk itt, Bp-en is (a vidékieket meg elszállásoljuk).
    (Stefi: az élménybeszámolót nem szeretném ellőni, mert Titi már megígérte, nem akarom lenyúlni a privilégiumát)

Mindenkinek szép napot, nemsoká megint megnyilvánulok!

Puszi!

Gabi

Tagocska steffkoo logója
    Hozzászólás
    8

sziasztok!

jó hallani, hogy ilyen jól sikerült a tegnapi összejövetel! nagyon kíváncsi vagyok, mi történt! meséljetek, plííz

remélem, a legközelebbi találkozón én is ott tudok lenni!!!

jó hétvégét!
    Stefi

Tagocska Tita logója
    Hozzászólás
    7

A találkozó szerintem is jól sikerült, hát nem is tudom mit meséljek róla Stefi, a Bob Kaba tartott tájékoztatón elhangzott kis millió infót inkább nem sorolom fel, mert azt mondta ő is egy dossziéból olvassa amit mind megkapunk az utazás előtt. A Nagykövetségen mindenki nagyon kedves volt, és meg is beszéltük, hogy lesz még ilyen találkozó. A beszámolóm roppant bőszavúra és érdekfeszítőre sikeredett! Legközelebb inkább gyere el!

Oldal: 4 / 4 ElsőElső 1234

A téma címkéi: